(Paling Keri Dianyari On: 10/09/2019)

Lelungan karo waos manis, mbayar manungsa waé! Sampeyan bisa uga ora wis panginten kanggo lelungan liwat Eropah mung kanggo marga saka nyoba metu desserts, nanging sing ngirim. Eropah wis sawetara delicacies Fantastic sing bakal nggawa sampeyan nyedhaki budaya negara sampeyan lagi Njelajah. Plus, bakal padha bungah tunas rasa. Apa ora tresna?

Yen idea muni nyenengake cukup kanggo nyoba lan sampeyan lagi pemikiran ngendi kanggo miwiti, ora fret. Kanggo sampeyan arep, kita wis nyawiji dhaftar manis saka 10 Bakeries Best kanggo nyoba ing trip kanggo Eropah. Ayo duwe dipikir nyedhaki ing wong:

 

1. Amsterdam, ing Walanda - Little Patisserie Kula

Iku langka kanggo Tembang uga-digawe delicacies Prancis ing negara liya, nanging ora kuwatir - baker ing Prancis. Little Patisserie Kula nawakake kabeh jinis waos manis ditresnani Prancis, kalebu chouquettes lan Eclairs, antarane Keahlian liyane.

Karo desain French tradisional, Little Patisserie Kula sampurna evokes semangat Prancis ing setelan Dutch. Opo meneh, padha uga nggunakake resep-resep French tradisional sing tau gagal kanggo gawe marem Ngidam Panjenengan. Aja kantun Panggonan iki yen golek dhewe ing Amsterdam!

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

2. Roma, Italia - Bakery House

bakery Iki kahanan liyane ketoke iwak-metu-saka-banyu, iku ora kabeh bab pastries Italia. Kanggo ngganti, ing Nut House spesialisasi ing cupcakes, penemuan favorit strictly Amérika sing bisa dadi supaya éca sampeyan bakal tau arep ninggalake.

Wangsulan: Bab ingkang paling babagan Nut House punika macem-macem roso, paling ngendi tunas rasa ngangap. Nanging wiwit iku mokal mung kanggo nyoba siji cupcake, awak pantai Panjenengan ora matur nuwun. Nanging, cupcakes iki uga worth mbuwang lan sawetara jam ekstra ing gedung olahraga kanggo ngobong mati kalori.

Florence kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

Florence kanggo Trains Pisa

Roma kanggo Venice Trains

 

3. Roma, Italia - Biscottificio Innocenti

Yen sampeyan lagi kangen kanggo strictly Italia desserts, Biscottificio Innocenti ora nguciwani sampeyan. Iku saestu pantes sawijining panggonan antarane 10 Bakeries Best kanggo nyoba ing trip kanggo Eropah thanks kanggo biscotti sawijining. Iku toko cilik karo open ageng sing mrodhuksi roti paling éca sampeyan bakal nyoba ing Italia.

Lan sampeyan ora nemokake resep kanggo wong ngendi wae - Biscottificio tansah menehi Rahasia. Priksa manawa kanggo Sample sing Brutti ma Buoni. Iku biscuit shaped kaya piramida sing ora bakal bisa njaluk cukup.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

4. Paris, France - Roti Lan Sawetara Ideas

Jeneng bakery Parisian apik iki nerjemahake minangka Roti lan Ideas, kang jeneng inspirasi kanggo pangan maringi inspirasi. Lan nalika sing jeneng gawe katut a spesialisasi ing roti, sing ora kabeh sing padha kurban.

Sampeyan uga bisa seneng croissants sing! Iki barang panggang duwe reputasi kang croissants paling apik ing Paris. Nalika ing Paris, ora kantun siji saka bakeries paling apik ing Eropah.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

 

5. Munich, Jerman - Cafeteria Kopi Fast

Cafe shops are on the top 10 Best Bakeries To Try On Your Trip To Europe

Wong Munich tresna pastries sing, lan sing cetha saka dhuwur gati padha duwe Konditorei Kaffee Schneller. Nanging apa iku salah siji saka 10 Bakeries Best Kanggo Coba On Panjenengan Trip To Eropah?

Sawise sampeyan trudge liwat sanget anggenipun ngraosaken sakit ramai, Ana muram lan tiring, sampeyan kudu soko angkat telpon roh. Yen sampeyan lagi ing Munich, Jawaban dumunung ing éca, pastries krasan. Sampeyan bisa findthose ing warung Luwih cepet, kajawi tuwung panas panglipuring saka cappuccino utawa coklat. Liyane asring saka ora, sampeyan ora perlu alesan kanggo ngunjungi iku ing kabeh.

Munich kanggo Trains Salzburg

Munich kanggo Trains Passau

Nuremberg menyang Sepur Passau

Salzburg menyang Passau

 

6. Zurich, Swiss - Conditorei Schober

Zurich iku panggonan mesthi goleki bakeries paling apik ing Eropah. The Swiss duwe coklat gedhe lan tukang-tukang jajanan malah luwih apik sing mesthi bakal ngematake sampeyan. Conditorei Schober iku salah siji saka bakeries sampeyan bisa nemokake ing "sudhut manis" saka kutha lawas.

Iku tradisional-looking sethitik cafe sing wis sawetara saka pastries paling apik tenan lan coklat gawenan tangan sampeyan bisa nyoba. Apik banget riasan, desserts gedhe, lan Patio kanggo seneng ing mangsa panas - apa ora kanggo tresna?

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

 

7. Zurich, Swiss - Confiserie Sprungli

Kita lagi ora rampung karo Zurich durung! Ana siji panggonan liyane pantes kanggo sebutno ing dhaftar bakeries paling apik ing Eropah. Dianggep minangka cafe prettiest ing kutha, Confiserie Sprungli cukup misuwur ing Zurich.

Beluk sing digawe wong misuwur iku Luxemburgli macaroons, nanging coklat sing paling apik uga. Keahlian sing manawa kanggo nggawe kabeh pikiran sehat sing. Sampeyan ora bisa visit Confiserie Sprungli tanpa metu macarons Luxemburgli!

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva to Zurich Trains

 

8. Danish bakery - Kaffehuset - Copenhagen, Denmark

Danish bakery — Kaffehuset — Copenhagen, Denmark

Sampeyan ora bisa sebutno pastries tanpa mangertosi cara trampil ing Denmark ing nggawe. Makane iku ora surprise kanggo nemokake bakery Danish saka Copenhagen antarane bakeries paling apik ing Eropah. The Kaffehuset punika contender pesti kanggo titik, lan padha menang iku thanks kanggo pastries tutuk-mbanyoni sing.

mahasiswa Copenhagen sih Kaffehuset kang cheesecake, minangka iku dikenal dadi cheesecake paling seneng lan paling éca ing kutha. Sampeyan bisa nyoba kanggo nolak nengsemake sawijining, nanging sampeyan bakal paling kamungkinan gagal - lan seneng banget sing iya.

 

9. London, Inggris - Lauderee

Liyane metu-saka-France bakery Eropah sing digawe jeneng ing ditresnani French manis, Lauderee bakal enchant sampeyan. Disaster Sungkem Panggonan iki, lan sampeyan bakal banget yen Panjenengan ngunjungi London kanggo pisanan.

Macarons sing beluk sing, lan sampeyan ora bakal bisa kanggo marang wong loro saka mitra Prancis. Krim nang macaron bakal nyawiji ing tutuk sawise sampeyan kawigaten Nihan pastel-colored. Iku ora njaluk apa luwih sing!

Amsterdam Kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

10. Vienna, Austria - Demel

Demel punika panyiapan dessert misuwur ing Wina kanggo alesan - roti sing. The Ana Demal Torte punika coklat showstopper tiered sing siji saka alasan utama kanggo reputasi sampurna Demel kang.

Demel luwih saka mung favorit wisata - Sajarah iku liwat 230 taun long, kang narik lan nyengsemaken. Sawetara Keahlian bisa seneng ana Walnut cake, Esterhazy cake, Sachertorte, lan Dobos cake. ing cendhak, yen sampeyan lagi looking kanggo dosis sedina saka cake, katon ora luwih saka Demel.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

 

Siap duwe iso lali (lan éca) vacation karo kabeh kulawarga? Dolan maring sepuluh bakeries paling apik ing Eropah saka dhaftar kita, lan sampeyan bakal kabur. Priksa manawa kanggo rencana vacation lan buku karcis sepur Panjenengan ing wektu!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Bakeries Best Kanggo Coba On Trip Kanggo Eropah ” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/10-best-bakeries-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)