(Last Updated On: 10/09/2019)

Travelers ku huntu amis, Perhatoskeun! Bisa jadi Anjeun teu boga pikiran ka ngarambat ngaliwatan Éropa ngan demi nyobian kaluar Manisan, Tapi anjeun kedah. Éropa ngabogaan sababaraha delicacies hebat anu bakal mawa Anjeun ngadeukeutan ka kabudayaan nagara nu nuju Ngalanglang. tambah, aranjeunna gé delight kuncup rasa anjeun. Naon teu cinta?

Mun gagasan disada intriguing cukup coba mun jeung nu nuju wondering mana ngamimitian, ulah fret. Pikeun mantuan mutuskeun, kami geus disusun daptar amis tina 10 Bakeries pangalusna pikeun nyobaan on lalampahan anjeun ka Éropa. Hayu urang boga katingal ngadeukeutan di aranjeunna:

 

1. Amsterdam, The Walanda - Little Patisserie abdi

Ieu jarang mun sapatemon ogé-dijieun delicacies Perancis di nagara sejen, tapi euweuh worries - tukang roti anu Perancis. Little Patisserie abdi nawarkeun sagala jinis huntu amis nikmat Perancis, kaasup chouquettes na eclairs, diantara specialties séjén.

Kalawan desain Perancis tradisional, Little Patisserie abdi sampurna evokes sumanget Perancis dina setting Walanda. Naon deui, aranjeunna ogé nganggo resep Perancis tradisional anu pernah gagal nyugemakeun cravings Anjeun. Ulah sono tempat ieu lamun manggihan dibaturan Amsterdam!

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

2. Roma, Itali - bakery House

bakery Ieu kaayaan sejen sahingga bisa hirup kalawan lauk-kaluar-of-cai, sakumaha teu sakabeh ngeunaan pastries Italia. tibatan, nu bakery House specializes di cupcakes, a penemuan favorit mastikeun Amérika nu bisa jadi jadi nikmat Anjeun pernah gé rék ninggalkeun.

Hal pangalusna ngeunaan bakery House teh rupa-rupa rasa, sahenteuna mana kuncup rasa anjeun nu prihatin. Tapi saprak éta mungkin ukur keur coba hiji cupcake, awakna pantai anjeun moal hatur nuhun. Sanajan, cupcakes ieu bisa jadi patut belanja hiji sababaraha jam tambahan di gim bakar off kalori.

Florence ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

Florence kana Kareta Pisa

Roma pikeun Venice Kareta

 

3. Roma, Italia - Biscottificio Innocenti

Mun anjeun longing pikeun mastikeun Italia Manisan, Biscottificio Innocenti moal nguciwakeun Anjeun. Ieu sabenerna pantes tempatna antara 10 Bakeries pangalusna pikeun nyobaan on lalampahan anjeun ka Éropa berkat biscotti na. Ieu mangrupakeun warung leutik ku oven badag nu ngahasilkeun biskuit paling nikmat anjeun gé coba di Italia.

Anjeun moal neangan resep maranehna mana - Biscottificio ngajaga Rahasia na. Pastikeun pikeun sampel maranéhna Brutti ma Buoni. Ieu mangrupakeun kueh garing ngawangun kawas piramid nu moal bisa meunang cukup tina.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

4. Paris, Perancis - Roti Jeung Sababaraha Gagasan

Nami bakery Parisian éndah ieu ditarjamahkeun salaku Roti na Gagasan, nu mangrupa ngaran diideuan pikeun dahareun mereun. Bari ngaran maranéhna ngakibatkeun hiji Spésialisasi dina roti, éta moal kabeh yen aranjeunna nawiskeun.

Anjeun oge bisa ngarasakeun croissants maranéhna! Ieu barang dipanggang boga reputasi keur nu croissants pangalusna di Paris. nalika di Paris, teu sono salah sahiji bakeries pangalusna di Éropa.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

 

5. Munich, Jérman - kantin Kopi Fast

Cafe shops are on the top 10 Best Bakeries To Try On Your Trip To Europe

Rahayat Munich cinta pastries maranéhna, tur éta atra tina hal tinggi dipibanda pikeun Konditorei Kaffee Schneller. Tapi naha éta salah sahiji 10 Bakeries pangalusna Pikeun Coba Dina anjeun Lalampahan Ka Eropa?

Saatos Anjeun trudge ngaliwatan dreadfully hectic, Senén gloomy na tiring, anjeun peryogi hal angkat arwah Anjeun. Mun anjeun geus di Munich, jawaban perenahna di nikmat, pastries homemade. Anjeun tiasa findthose di kopi gancang, barengan a cup panas comforting of cappuccino atanapi koko. Beuki sering ti moal, Anjeun moal butuh hiji musabab nganjang eta pisan.

Munich ka Kareta Salzburg

Munich ka Kareta Passau

Nuremberg kana Kareta Passau

Salzburg mun Passau

 

6. Zurich, Swiss - Conditorei Schober

Zurich teh tempat definitif kasampak keur bakeries pangalusna di Éropa. Swiss gaduh chocolates hébat sarta artisans pastry malah hadé yén pasti bakal ngingetkeun maneh. Conditorei Schober mangrupakeun salah sahiji bakeries anjeun tiasa manggihan dina "sudut amis" tina Town Old.

Téh mangrupa tradisional-pilari saeutik warnet nu boga sababaraha pastries paling endah tur chocolates handmade anjeun tiasa nyobian. denok decor, Manisan hébat, sarta patio ka ngarasakeun dina enas - naon teu cinta?

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

7. Zurich, Swiss - Confiserie Sprungli

Simkuring nuju henteu dipigawé kalayan Zurich acan! Aya hiji tempat nu leuwih deserving nyebut dina daptar bakeries pangalusna di Éropa. Dianggap salaku warnet prettiest di kota, Confiserie Sprungli anu cukup kawentar di Zurich.

The husus anu dilakukeun ku maranehna nu kasohor nya éta Luxemburgli macaroons, tapi coklat maranéhanana nyaéta luhung ogé. specialties disebut yakin sangkan sagala pancaindera anjeun sing. Anjeun teu bisa didatangan dina Confiserie Sprungli tanpa nyobian kaluar macarons Luxemburgli!

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

8. Denmark bakery - Kaffehuset - kopenhagen, Dénmark

Danish bakery — Kaffehuset — Copenhagen, Denmark

Anjeun teu bisa nyebut pastries tanpa recognizing kumaha terampil dina Denmark aya di sahingga. Éta naha éta henteu heran pikeun manggihan hiji bakery Denmark ti kopenhagen diantawis bakeries pangalusna di Éropa. The Kaffehuset mangrupakeun contender definite pikeun tempat, sarta aranjeunna meunang eta berkat pastries sungut-watering maranéhna.

siswa tina kopenhagen ni'mat Kaffehuset urang cheesecake, sakumaha ayeuna teh dipikawanoh jadi cheesecake paling pikaresepeun tur paling enak di kota. Anjeun tiasa coba nolak mikat na, Tapi maneh bakal paling dipikaresep kalah - na jadi pisan senang nu tuh.

 

9. London, England - Lauderee

Sejen kaluar-of-Perancis bakery Éropa anu dijieun ngaranna dina nikmat Perancis amis, Lauderee bakal enchant Anjeun. Londoners adore tempat ieu, jeung anjeun bakal teuing sakali Anjeun didatangan London pikeun kahiji kalina.

Macarons anu istimewa maranéhna, anjeun moal bisa ngabejaan aranjeunna sajaba ti counterparts maranéhanana Perancis. Cream jero macaron bakal ngalembereh dina sungut anjeun sanggeus anjeun crunch cangkang pastel-warna. Teu meunang wae leuwih hade tinimbang nu!

Amsterdam Ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

10. Wina, Austria - Demel

Demel mangrupakeun ngadegna dessert kawentar di Wina pikeun alesan - muih maranéhna. The Ana Demal Torte mangrupakeun coklat showstopper tiered nu mangrupakeun salah sahiji alesan utama pikeun reputasi sampurna Demel urang.

Demel téh leuwih ti saukur favorit wisata - sajarah nyaeta ngaliwatan 230 taun panjang, nu matak na impressive. Sababaraha specialties tiasa ngarasakeun aya walnut jajan, Esterhazy jajan, Sachertorte, jeung Dobos jajan. Pondokna, lamun ditéang dosis poean Anjeun jajan, kasampak aya salajengna ti Demel.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Siap boga hiji unforgettable (jeung nikmat) pakansi kalawan sakabéh kulawarga anjeun? Nganjang ka sapuluh bakeries pangalusna di Éropa tina daptar kami, jeung anjeun bakal jadi ditiup jauh. Pastikeun rencana pakansi, terus buku tiket karéta Anjeun dina waktosna!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Bakeries pangalusna Pikeun Coba Dina Trip anjeun Pikeun Éropah ” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/10-best-bakeries-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)