(Paling Keri Dianyari On: 02/10/2019)

lelungan Hasrat ngerti carane penting iku duwe itinerary apik. Karo ndelok apik ing peta, ngalangi rencana transportasi, lan sing paling Jahwéh, aktivitas apik - sampeyan lagi nyetel kanggo 10 travel days Swiss. Lan nalika lagi lelungan liwat Eropah, Sepur bisa njupuk sampeyan meh ing ngendi wae. Wong-wong sing pengin explorre Swiss kudu duwe rencana amarga negara wis dikempalken karo pandelengan narik ati. Yen sampeyan perlu bantuan utawa inspirasi teka munggah karo dhewe, ayo kang duwe dipikir 10 itinerary travel days Swiss:

 

Day 1 Panjenengan 10 Dina Swiss Travel Itinerary – Geneva

Panggonan ngendi miwiti trip bakal beda-beda, nanging uga bisa nyetel muni kanggo liyane saka Tetep. Paling lelungan nyaranake miwiti ing salah siji Geneva utawa Zurich amarga kutha-kutha gedhe sing pusat transportasi. Opo meneh, sampeyan bisa nyoba itinerary iki sakdurunge yen ngene kaya - apa penting iku kanggo seneng-seneng!

Yen sampeyan nampa menyang Geneva pisanan, ana akeh iku kanggo ndeleng ing dina pisanan ing Swiss. Disaranake touring kutha lawas lan Pusat City. tambahan, ing Treille Promenade lan kalungguhan PBB uga pandelengan gedhe.

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Lucerne kanggo Trains Geneva

 

Day 2 – Lake Geneva

Lake Geneva

Miwiti ing Jenewa nawarno panjenengan kesempatan unik kanggo kelet watara Lake Geneva suwe. Kanggo dina kapindho ing Swiss, iku bakal becik kanggo ngunjungi kutha Montreux, nestled cedhak tlaga.

It’s only a short Sepur kulo adoh saka Geneva, lan iku worth ningali. Opo meneh, wong sing padha tresna kedaton abad tengah bakal biso dening Chateau de Chillon, lan pecinta alam bakal temtu seneng lake ing.

Chur kanggo Trains Thusis

 

Day 3 – Zermatt – Alpen, Swiss

Mbuwang wektu ing Swiss tanpa mirsani kaendahan alam Alpen bakal kaya arep menyang ngicipi restaurant lan ora nindakake pangan wae. Lan ora ana alesan kanggo kantun nalika Sepur esuk bisa njupuk sampeyan Zermatt. saka ing kono, ngulandara ing Alps bisa miwiti.

Wonten kathah apa ing Zermatt yen weather cukup becik. Disaranake ing undhak-undhakan 3 jam sak limang tlaga, miwiti ing Blauherd. Iku ndharat ayu lan cara gedhe kanggo miwiti Alps Panjenengan pengalaman.

Basel kanggo Trains Interlaken

Geneva to Trains Zermatt

Bern kanggo Trains Zermatt

Lucerne kanggo Trains Zermatt

 

Day 4 – Zermatt – Maneh, ing dina 4 Saka 10 Dina Swiss Travel Itinerary

Sampeyan bisa njupuk dina kang kaping papat kanggo njelajah Zermatt kanthi, minangka iki salah siji sing nengsemake Swiss gunung kutha-kutha. Ana kali banget nyawang, lan Matterhorn kanggo ndeleng. Ing ngono sampeyan lagi liyane experienced hiker, sampeyan bisa njupuk afternoon kanggo ndeleng Charles Kuonen Suspension Bridge.

kanggo sing, sampeyan bakal kudu pindhah kanggo Randa, endi ndharat kanggo jembatan wiwit. Iku bab undhak-undhakan 2 jam kanggo ing bridge. Iku ora Trail gampang kanggo ngrampungake, lan jembatan dhewe ora kanggo Mesem saka jantung. Nanging, ningali iku worth alangan.

Zurich kanggo Trains St Moritz

Zermatt kanggo Trains St Moritz

Basel kanggo Trains Bern

Basel kanggo Trains St Moritz

 

Day 5 – Matterhorn Glacier

Kanggo kanthi nemu Alps, sampeyan kudu njupuk kesempatan kanggo njaluk ing dataran duwur. Zermatt iku titik wiwitan gedhe kanggo sing, sing bisa gampang dilewati, ing Matterhorn Glacier Paradise lan Gornergrat saka ana.

Butuh sawetara ngangkat tekan ndhuwur Matterhorn Glacier Paradise utawa Sepur kulo kanggo Gornergrat. loro iki dina kanggo lelungan kurban views Fantastic Alpen, lan ana sawetara Njelajah apa yen sampeyan ana, banget.

 

Day 6 – Schilthorn Swiss

Schilthorn day 6 of 10 days Switzerland travel itinerary

Kanggo dina enem itinerary Swiss Panjenengan, iku wektu kanggo nyekel sawetara liyane sing biasa saka Schilthorn. Nyekel mobil kabel kanggo Schilthorn saka Murren lan seneng kabeh iku wis kanggo kurban. A restaurant puteran, kathah platform offline, lan malah Bond World bisa kabeh ditemokake kene.

Schilthorn cukup kanggo isi metu kabeh dina, nanging yen sampeyan lagi kroso petualang, mriksa metu Lauterbrunnen uga. Iku ndharat ngliwati lembah nggantheng kebak titik désa cilik lan views grojogan gunung.

Basel kanggo Trains Interlaken

Bern kanggo Trains Interlaken

Lucerne kanggo Trains Interlaken

Zurich kanggo Trains Interlaken

 

Day 7 – wilayah Jungfrau

Day 7 bakal sampurna kanggo prolonging riko kanggo wilayah Jungfrau lan tetep njajahi Alps. Ana sawetara tilase populer sampeyan bisa njupuk saka Grindelwald. A mobil kabel bisa njupuk sampeyan First Mountain, ngendi sampeyan bisa Pick salah siji saka akeh hiking tilase kasedhiya.

Salah gedhe-gedhe sing paling populer punika temtu Bachalpsee Lake hiking, kang trip babak sing njupuk sak 2 jam. Nanging, wonten kathah aktivitas liyane ing First, supaya manawa kanggo njaluk kenalan karo wilayah uga.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

 

Day 8 – Wengen

Dasar kanggo dina kawolu saka 10 Dina Travel Swiss Njelajah bisa Wengen, sawijining kutha ing gunung cilik. Nalika ing wilayah, sampeyan bisa njelajah Mannlichen dening njupuk mobil kabel munggah gunung lan hiking tilase. Ana sawetara gedhe-gedhe intriguingly jenenge, kayata Royal Walk.

The Panorama Trail saka Mannlichen kanggo Kleine Scheidegg mbokmenawa paling apik siji. nawakake views ing jurang ngisor lan tigang gunung misuwur - ing Jungfrau, Monch, lan Eiger. Saka Kleine Scheidegg, njupuk Sepur bali menyang Wengen.

Zurich kanggo Trains Wengen

Geneva to Trains Wengen

Bern kanggo Trains Wengen

Basel kanggo Trains Wengen

 

Day 9 – Lucerne

Cedhak mburi Panjenengan 10 Dina Swiss Travel Itinerary, sampeyan bakal pengin nggawe dalan bali menyang kutha-kutha. Kanggo tanggal 9, disaranake riko to Langkawi, iku kutha sampurna kanggo njelajah ing sikil. Sawise kabeh hiking ing, iku arep dadi nambani kanggo roaming lurung-lurung ing panelusuran pandelengan kaya Gereja St. Leodegar, Museggmauer lan Monumen Singa.

Lucerne wis Riverfront gedhe lan kathah landmark ayu. Salajengipun, iku mandeg gedhe ing trip kanggo Zurich, ngendi sing bakal pungkasan Panjenengan riko.

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Lucerne kanggo Trains Geneva

 

Day 10 – Zürich dina pungkasan kita 10 Dina Swiss Travel Itinerary

dina pungkasan sing arep siji lengkap, lan Zurich iku sing becik Panggonan kanggo nglampahi ing. Gunakake wektu kanggo ndeleng sawijining akeh sajarah pandelengan, kayata gréja saka Grossmünster lan Fraumunster.

Zurich uga duwé misuwur shopping street kanggo nawarake, supaya priksa manawa sampeyan tuku soko ing Bahnhofstrasse. Lumaku ana ing kutha lawas lan seneng Njelajah sadurunge Kepala mulih.

Apa wae sing milih kanggo nindakake ing Swiss, sing arep duwe wektu urip. Cukup elinga kanggo rencana aktivitas, transportasi, lan dawa Tetep kasebut kanthi teliti,. Sing bakal mesthekake yen liburan iku musuhan-free lan saestu sayah, sigana.

Basel kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Trains Geneva

Lyon kanggo Trains St Moritz

Zurich kanggo Trains Zermatt

 

Swiss iku sawijining negara ayu saben wong lelungan perlu kanggo nemu. Apa sampeyan siap kanggo 10 travel dina Swiss? Book karcis sepur Panjenengan saiki lan supaya dhewe bakal kesapu adoh dening kaendahan!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Dina Swiss Travel Itinerary” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/10-days-switzerland-itinerary/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)