(Last Updated On: 02/10/2019)

travelers gairah terang kumaha pentingna éta boga rancana perjalanan alus. Sareng katingal alus dina peta, a padet rencana transportasi, jeung paling importantly, kagiatan éndah - nu nuju disetel pikeun anjeun 10 perjalanan poé Swiss. Sarta lamun nu nuju iinditan ngaliwatan Eropa, karéta a tiasa nyandak anjeun ampir mana. Jalma anu keukeuh explorre Swiss kedah gaduh rencana anu sabab nagara geus dipak kalawan wisata breathtaking. Lamun perlu pitulung atanapi inspirasi datang nepi ka sorangan, hayu urang boga katingal di 10 rancana perjalanan perjalanan poé Swiss:

 

Dinten 1 tina anjeun 10 Poé Swiss Travel rancana perjalanan – Jenéwa

tempat Anjeun mimitian lalampahan anjeun bakal rupa-rupa, tapi ogé diatur nada pikeun sesa tetep anjeun. Paling travelers nganjurkeun dimimitian di boh Jenéwa atanapi Zurich kusabab dayeuh badag anu hubs angkutan. Naon deui, anjeun bisa coba rancana perjalanan ieu mundur lamun dipilampah - naon penting nyaéta pikeun mibanda senang!

Lamun darat kana Jenéwa mimiti, aya rupa-rupa hal ningali dina poe kahiji anjeun dina Swiss. Urang nganjurkeun touring nu Town Old jeung Center Kota. Sajaba, nu Treille Promenade jeung korsi PBB oge wisata hébat.

Lyon kana Kareta Jenéwa

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Lucerne kana Kareta Jenéwa

 

Dinten 2 – Lake Jenéwa

Lake Geneva

Dimimitian di Jenéwa nawarkeun maneh kasempetan unik lengket sabudeureun Lake Jenéwa saeutik deui. Keur poe kadua di Swiss, eta bakal idéal pikeun didatangan kota Montreux, nestled deukeut danau.

It’s only a short karéta numpak jauh ti Jenéwa, tur éta patut ningali. Naon deui, jalma anu cinta istana abad pertengahan bakal thrilled ku Chateau de Chillon, jeung pecinta alam bakal undoubtedly ngarasakeun danau.

Chur kana Kareta Thusis

 

Dinten 3 – Zermatt – The Alps, Swiss

Belanja waktos di Swiss tanpa ningali kaendahan alam di The Alps bakal jadi kawas bade a gourmet réstoran teu susunan dahareun sagala. Jeung taya alesan keur sono eta nalika hiji karéta isuk awal tiasa nyandak anjeun Zermatt. ti dinya, petualangan anjeun dina Alps bisa dimimitian.

Aya nyatu mun di Zermatt lamun cuaca anu cukup nice. Kami ngarékoméndasikeun ka leumpang 3-jam di sabudeureun lima situ, dimimitian di Blauherd. Ieu mangrupakeun leumpang geulis tur cara hébat dimimitian Alps Anjeun pangalaman.

Basel kana Kareta Interlaken

Jenéwa kana Kareta Zermatt

Bern kana Kareta Zermatt

Lucerne kana Kareta Zermatt

 

Dinten 4 – Zermatt – Deui Dina Poé 4 ti 10 Poé Swiss Travel rancana perjalanan

Anjeun tiasa nyandak poé kaopat Anjeun ngajajah Zermatt pinuh, sakumaha ieu mangrupa salah sahiji golongan menawan Swiss mountainside kota. Aya walungan megah ningali, jeung Matterhorn pikeun nempo. Bisi anjeun leuwih ngalaman nu leumpang, Anjeun bisa nyandak soré pikeun ningali Charles Kuonen gantung Sasak.

pikeun anu, Anjeun gé kudu buka Randa, mana nu leumpang ka sasak dimimitian. Ieu ngeunaan hiji leumpang 2 jam ka jambatan. Ieu teu mangrupa jalan satapak gampang pikeun ngalengkepan, jeung sasak sorangan henteu keur suri jantung. Sanajan, ningali eta sia gangguan teh.

Zurich ka Kareta St Moritz

Zermatt kana Kareta St Moritz

Basel kana Kareta Bern

Basel kana Kareta St Moritz

 

Dinten 5 – Matterhorn glacier

Pikeun pinuh ngalaman Alps, Anjeun kudu bisa mawa kasempetan pikeun meunang on altitudes luhur. Zermatt mangrupakeun titik awal gede pikeun nu, anjeun bisa kalayan gampang ngahontal boh Matterhorn glacier Paradise na Gornergrat ti dinya.

Butuh sababaraha lifts ngahontal puncak Matterhorn glacier Paradise atawa numpak karéta keur Gornergrat. duanana ieu dinten lalampahan nawiskeun pintonan hebat ti Alps, tur aya sababaraha Ngalanglang mun ngalakukeun sakali anjeun aya, oge.

 

Dinten 6 – Schilthorn Swiss

Schilthorn day 6 of 10 days Switzerland travel itinerary

Pikeun dinten kagenep tina rancana perjalanan Swiss Anjeun, éta waktu nyekel sababaraha pintonan langkung spektakuler ti Schilthorn. Nyekel hiji mobil sambungan kabel nepi Schilthorn ti Murren terasrasakeun sagalana eta geus nawarkeun. A réstoran puteran, nyatu platform nempoan, komo Bond Dunya bisa kabeh kapanggih didieu.

Schilthorn cukup ngeusian kaluar sakabéh dinten, tapi lamun nuju perasaan Dongeng, pariksa kaluar Lauterbrunnen ogé. Téh mangrupa leumpang ngaliwatan hiji lebak anca pinuh ku titik désa saeutik tur pamadegan curug mountainside.

Basel kana Kareta Interlaken

Bern kana Kareta Interlaken

Lucerne kana Kareta Interlaken

Zurich ka Kareta Interlaken

 

Dinten 7 – wewengkon Jungfrau

Dinten 7 bakal jadi sampurna pikeun prolonging datangna anjeun ka wewengkon Jungfrau sarta tetep Ngalanglang nu Alps. Aya sababaraha hiking trails populér Anjeun bisa nyandak tina Grindelwald. Hiji mobil sambungan kabel bisa nyandak anjeun Mimiti Gunung, dimana anjeun bisa nyokot salah sahiji loba hiking trails sadia.

Salah sahiji nu leuwih pang populerna nyaeta undoubtedly nu Bachalpsee Lake leumpang, nu lalampahan babak nu nyokot di sabudeureun 2 jam. Sanajan, aya nyatu kagiatan séjén dina munggaran, sangkan mastikeun meunang acquainted jeung wewengkon ogé.

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

Dinten 8 – Wengen

Dasar pikeun dinten kadalapan Anjeun tina 10 Poé Travel Swiss Ngalanglang tiasa Wengen, a kota mountainside leutik. Bari di wewengkon, Anjeun bisa ngajalajah Mannlichen ku cara nyokot mobil sambungan kabel nepi gunung jeung hiking di trails. Aya sababaraha leuwih intriguingly ngaranna, kayaning Royal Walk.

The Panorama Trail ti Mannlichen mun Kleine Scheidegg ieu meureun nu paling endah hiji. Ieu nawiskeun pintonan ti lebak handap sarta tilu gunung kawentar - nu Jungfrau, Monch, sarta Eiger. Ti Kleine Scheidegg, nyandak karéta a deui ka Wengen.

Zurich ka Kareta Wengen

Jenéwa kana Kareta Wengen

Bern kana Kareta Wengen

Basel kana Kareta Wengen

 

Dinten 9 – Lucerne

Tutup ka ahir Anjeun 10 Poé Swiss Travel rancana perjalanan, Anjeun gé hayang nyieun cara Anjeun deui kana kota. Pikeun dinten 9, kami nyarankeun nganjang ka Lucerne, sakumaha anu kasebut di kota sampurna ngajajah on kaki. Barina ogé hiking di, eta nu keur jalan jadi saréat pikeun roam jalan di teang tina wisata kawas Garéja St.. Leodegar, Museggmauer jeung Tugu Singa.

Lucerne ngabogaan riverfront hébat sarta nyatu ciri geulis. Saterusna, téh mangrupa eureun hébat kana lalampahan anjeun ka Zurich, dimana anjeun gé jadi tungtung Anjeun nganjang.

Lyon kana Kareta Jenéwa

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Lucerne kana Kareta Jenéwa

 

Dinten 10 – Zurich jeung poé panungtungan urang tina 10 Poé Swiss Travel rancana perjalanan

dinten pamungkas anjeun kudu salah pinuh, sarta Zurich mangrupa tempat idéal méakkeun eta di. Paké waktu ningali na loba sajarah wisata, sapertos gereja tina Grossmunster na Fraumunster.

Zurich ogé boga anak kondang balanja street mun tawaran, jadi pastikeun télépon dibeuli hal di Bahnhofstrasse. Leumpang ngaliwatan Town Old terasrasakeun Ngalanglang sateuacan Anjeun kantor balik ka imah.

Naon anjeun milih do di Swiss, Anjeun bade gaduh waktu hirup anjeun. Ngan apal rencana kagiatan Anjeun, kandaraan, tur panjang tetep taliti. Anu bakal mastikeun yén anjeun lebaran nyaeta repot-haratis sarta genuinely reureuh, sakumaha kudu.

Basel ka Zurich Kareta

Basel kana Kareta Jenéwa

Lyon kana Kareta St Moritz

Zurich ka Kareta Zermatt

 

Swiss mangrupakeun nagara geulis unggal traveler perlu ngalaman. Anjeun siap pikeun 10 perjalanan poé Swiss? buku tiket karéta Anjeun kiwari sarta ngantep diri jadi disapu jauh ku kageulisan!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Poé Swiss Travel rancana perjalanan” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/10-days-switzerland-itinerary/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)