(Paling Keri Dianyari On: 19/06/2020)

Ana sawetara stasiun sepur menarik lan aktif ing Spanyol. Sampeyan bakal nemokake kacepetan dhuwur, kadohan medium, regional, metropolitan lan hotel-Sepur lelungan ing saindhenging negara. Saka stasiun modern amba gedhe cilik diubengi dening alam, iki 10 saka Stations Train paling Narik Spanyol.

 

Barcelona, bongso Spanyol (Station Train Sants)

Stasiun modern iki minangka salah sawijining stasiun sepur paling sibuk ing Barcelona. Iku stasiun Sepur utama kanggo loro nasional lan internasional sambungan Sepur. Stasiun iki nyedhaki gedhe lan dumunung ing pusat kutha. Kang digunakake dening loro warga lan turis lan bakal nyambung sampeyan karo paling stasiun sepur tengen Spanyol.

 

Madrid (Station Train Puerta de Atocha)

Stasiun iki paling gedhe ing Madrid lan wis watara kanggo akèh taun. Iku stasiun ayu and one of the most Fascinating Train Stations, sing omahé Taman lan penyu tropis ayu suci nang. on Maret 11, 2004, dina saiki dikenal ing Spanyol minangka 11-M, 191 wong padha matèni ing seri saka bombings. Padha dumadi ing papat sepur commuter loro ing stasiun iki lan toko.

 

Stations Train narik ing spain, Madrid

Sevilla (Station Train Santa Justa)

Santa Justa minangka stasiun pihak sibuk ing Spanyol, karo total rolas platform. Iki dijenengi sawisé salah suci favorit Sevilla kang (adhine Santa Rufina). Bangunan iki dumunung ing sisih Wétan tengah kutha Sevilla kang. Mbangun resik lan desain sing conto plans kasungsun kutha kang 1991.

 

Station Railway Ronda

Ronda wis ngandika marang salah siji saka kutha paling ayu ing Spanyol. pilihan Spanyol iki Stations Train Narik indikatif iki, lan mesthi kudu-ndeleng. Stasiun iki dibangun maneh ing 1892, Nanging, wis dianyari lan apik maintained liwat taun. Stasiun isih nduweni "Anglo" utawa kolonial dipikir Indian sanadyan. Canopy kayu wite wis didhukung ing pilar wesi wrought pepak platform jejer.

 

Station Train Puebla de Sanabria

Stasiun iki dumunung ing kutha lawas ayu Zamora. Iku salah siji saka stasiun paling misuwur ing Spanyol amarga menehi kaendahan kang amarga arsitektur regional lan tradisional, karo rooves slate, watu ashlar lan ketua arch tengah amba. Stasiun iki uga misuwur kanggo relevansi iku wis ing Ruta de la Plata minangka sambungan titik.

 

Station Train Zamora

Stasiun iki dumunung ing kutha Zamora ing Castile lan Leon lan dianggep dadi salah siji saka Stations Train paling Narik tau digawe. construction sawijining kedah mandegake ing 1929 lan iku pungkasanipun rampung ing 1958. Wis captivating Renaissance inspirasi karo detail sing pangeling saka gaya Gothik pungkasan. Iku bener ambegan-njupuk.

 

Station Train North Station

stasiun Sepur iki bisa ditemokaké ing kutha San Sebastian, Panggonan ayu aturan loro segara luar biasa lan gunung views. Stasiun iki atraksi ing dhewe minangka canopy panutup platform iki dirancang dening Gustave Eiffel ingkang wong banget padha sing dirancang Menara Eiffel ing Prancis.

 

Station Train Canfranc Estacion

Iki nilar Pick saka Stations Train Narik bisa ditemokaké ing tapel wates antarane Spanyol lan France. Iki dibukak ing 1928 lan diarani "Titanic saka gunung."Sampeyan iki dibangun kanggo ngedongkrak perdagangan antarane negara loro nanging sawise iki ora maintained lan wis nilar wiwit 1970. Stasiun iki juran dina. Turis sing isih bisa ndeleng resemblance saka carane grand iku ing sawijining dina. turis More Spanyol wis dibukak situs wiwit 2013. Luwih saka nomer wong sing tau dibukak stasiun nalika mbukak.

 

Station Train Estacio Utara

Iki stasiun sepur utama ing kutha Valencia. Dibangun ing 1917 lan dadi simbol arsitektur modernist Eropah. Iku bangunan gedhe karo jam amba lan reca eagle ing tengah, kang sawetara saka unsur paling wakil saka stasiun dina. Pick iki Stations Train Narik uga dianggep bangunan Interest Budaya.

 

Station Train Algeciras

Stasiun iki dumunung ing sisih ndhuwur Algeciras lan sawetara kilometer saka port amarga requirement sajarah sing temenan iku wis dadi metu saka sawetara saka Gibraltar 100-ton mriem. This train is used by people who would like to visit the Rock Gibraltar. Bab iki pisanan kabuka ing 1982 lan isih duwe dipikir lawas-sekolah lan aran iku.

 

Nalika ana sawetara wong-wong mau operasi ing Spanyol dina iki, iki 10 saka stasiun sepur paling narik Spanyol kanggo ngunjungi. travel Train minangka bagean amba saka Transportasi umum sistem ing negara lan nganggo lancar tengen Papan. Ana sawetara ayu dina kanggo lelungan uga liwat-wengi petualangan kanggo bakal padha dening Sepur lan iku worth nalika kanggo nggawe nggunakake railways nalika visit Spanyol.

 

Stations Train narik ing spain, Valencia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golek paling apik lan murah karcis ing Eropah Simpen A Train, iku njupuk 3 minutes now to book a train ticket on Simpen Train a. kanggo Stations Train paling Narik ing Spanyol, Mbayar nganggo kabeh cara pembayaran populer kalebu, kertu kredit lan Paypal.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/10-fascinating-train-stations-spain/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code