(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 19/06/2020)

Aya sababaraha stasion karéta metot sarta aktif di Spanyol. Anjeun bakal manggihan gancang, jarak sedeng, regional, metropolitan sarta hotél-karéta ngarambat sapanjang nagara. Ti stasiun modern badag pikeun leuwih leutik dikurilingan ku alam, ieu nyaéta 10 tina Stasion Kereta paling matak Spanyol urang.

 

Barcelona, Spanyol (Stasiun Kereta Api Sants)

Stasion modern ieu mangrupikeun salah sahiji stasion karéta pangsibukna di Barcelona. Ieu stasiun karéta utama pikeun duanana nasional jeung internasional sambungan karéta. stasiun Ieu cukup badag sarta ayana dina puseur kota. Hal ieu dipaké ku duanana locals jeung wisatawan sarta bakal nyambung maneh kalawan paling stasion karéta di sakuliah Spanyol.

 

Madrid (Stasiun Kereta Api Puerta de Atocha)

stasiun ieu pangbadagna di Madrid na geus di sabudeureun salila sababaraha taun. Ieu mangrupakeun stasiun geulis and one of the most Fascinating Train Stations, imah hiji kebon jeung kuya tropis geulis sanctuary jero. dina Maret 11, 2004, poé ayeuna dipikawanoh di Spanyol jadi 11 M, 191 urang tiwas dina runtuyan bom. Aranjeunna lumangsung di opat karéta komuter duanana di stasiun ieu sareng caket dieu.

 

Stasion Kereta matak di Spanyol, Madrid

Sevilla (Stasiun Kereta Api Santa Justa)

Santa Justa mangrupa stasiun katilu-pangsibukna di Spanyol, kalawan jumlahna aya dua belas platform. Ieu dingaranan salah sahiji wali favorit Seville urang (adina Santa Rufina). wangunan anu aya di bagian Wétan sahiji puseur kota Seville urang. Ngawangun beresih jeung desain anu conto rencana modernisasi Kota ngeunaan 1991.

 

Stasion karéta Ronda

Ronda disebut jadi salah sahiji kota paling geulis di Spanyol. pilihan Spanyol ieu Stasion Kereta matak nyaéta indicative ieu, jeung can tangtu hiji kudu-tingali. Stasion ieu diwangun deui dina 1892, kumaha oge, eta geus diropéa sarta wonderfully ngurusan leuwih taun. Stasion masih boga "Anglo" atanapi kolonial katingal India sanajan. Kanopi kai-fringed ieu dirojong on pilar beusi tempa Manjang platform meungkeut.

 

Stasiun Kereta Api Puebla de Sanabria

stasiun ieu lokasina di kota heubeul nu geulis tina Zamora. Ieu salah sahiji stasion karéta nu kawentar di Spanyol kusabab salon deui nya nu alatan arsitektur régional jeung tradisional, kalawan rooves sabak, batu ashlar sarta presiding Arch sentral badag. stasiun ieu ogé kaceluk keur relevansi nya kungsi dina Ruta de la Plata sakumaha sambungan a kokotor.

 

Stasiun Kereta Api Zamora

stasiun ieu lokasina di kota Zamora di Castile jeung Leon jeung dianggap salah sahiji Stasion Kereta paling matak kungsi dijieun. konstruksi na kapaksa dieureunkeun dina 1929 na ieu tungtungna réngsé dina 1958. Mibanda captivating Renaissance inspirasi sareng sababaraha rinci anu panginget of a gaya Gothic telat. Bener nya napas-nyokot.

 

Stasiun Kereta Api Estacion del Norte

stasiun karéta ieu bisa kapanggih di kota San Sebastian, tempat geulis ngalamar duanana laut luar biasa jeung pintonan gunung. stasiun ieu mangrupa atraksi dina diri salaku kanopi ngawengku platform ieu dirancang ku Gustave Eiffel saha baé pisan sarua anu dirancang Menara Eiffel di Prancis.

 

Stasiun Kereta Api Canfranc Estacion

Ieu ditinggalkeun pick sahiji Stasion Kereta matak bisa kapanggih dina wates antara Spanyol sarta Perancis. Ieu ieu dibuka taun 1928 sarta dubbed nu "Titanic tina pagunungan."Ieu diwangun keur naekeun dagang antara dua nagara tapi sanggeus teu ngurusan na geus ditinggalkeun saprak 1970. Stasion ieu ragrag kana buah kiwari. Wisatawan kénéh bisa ningali hiji siga kumaha grand ieu dina poé na. wisatawan langkung Spanyol geus dilongok situs saprak 2013. Leuwih ti jumlah jelema anu kantos dilongok stasion bari eta éta kabuka.

 

Stasiun Kereta Api Estacio del Nord

Ieu stasiun karéta utama di Kota Valencia. Ieu diwangun dina 1917 tur jadi simbol arsitektur modernist Éropa. Éta wangunan badag sareng jam badag tur hiji patung elang di pusat, nu aya sababaraha elemen paling wawakil stasion kiwari. pick ieu Stasion Kereta matak ogé dianggap wangunan tina Minat Budaya.

 

Stasiun Kereta Api Algeciras

stasiun ieu lokasina di bagean luhur Algeciras jeung sababaraha kilometer ti port alatan sarat sajarah anu dimaksudkan dinya kungsi jadi kaluar tina rentang ti Gibraltar 100-ton mariem. This train is used by people who would like to visit the Batu Gibraltar. Ieu ieu mimiti dibuka dina 1982 sarta masih boga katingal heubeul-sakola jeung ngarasa kana eta.

 

Bari aya nu sababaraha aranjeunna operasi di Spanyol poé, ieu nyaéta 10 stasion karéta paling matak Spanyol urang nganjang. perjalanan karéta téh bagian badag tina angkutan umum Sistim di nagara tur ngalir lancar sakuliah dewan. Aya sababaraha geulis dinten lalampahan sakumaha ogé leuwih-wengi adventures bisa miboga ku karéta na eta sia bari anjeun sangkan pamakéan tina karéta mun anjeun didatangan Spanyol.

 

Stasion Kereta matak di Spanyol, Valencia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neangan nu pangalusna sarta cheapest tiket di Éropa Simpen A Train, Éta peryogi 3 minutes now to book a train ticket on Simpen Train a. mun Stasion Kereta paling matak di Spanyol, Mayar maké sagala metode pamayaran populér kaasup, kartu kiridit jeung Paypal.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/10-fascinating-train-stations-spain/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun