(Paling Keri Dianyari On: 29/02/2020)

 

Lelungan kanthi Train ing stasiun Budapest

Budapest mesthi penghubung Hungary. Iku titik tengah nalika nerangake Travel dening Train in Budapest ana sepur mungkasi. Nalika Travel dening Train in Budapest lan ing umum iku macem lan asring pengalaman anyar kanggo wong akeh, iku uga bisa dadi dicokot syaraf-wracking ing kaping, utamané ing kutha anyar lan manca. Sijine pikiran betah lan njupuk dipikir ing 10 iku sampeyan kudu ngerti babagan travel Sepur ing Budapest.

 

Stations Train

Ana telung stasiun sepur utama kang bisa Travel dening Train in Budapest lan lagi:

  • wétan: Dumunung ing Timur. Iki stasiun sepur internasional lan Intercity utama ing Budapest.
  • kulon: Dumunung ing West.
  • Deli: Lokasiné ing bagéan kidul

 

 

 

Dolan: Pindhah Airport

Stasiun Sepur paling cedhak kanggo Airport Terminal Budapest 2 uga Ferihegy, karo sepur operasi kanggo lan saka stasiun Nguyati ing Budapest.

 

Traveling karo Luggage

Yen lelungan ing saindhenging kutha karo sembarang backpacks, tas utawa liyane tangan gawan dadi manawa kanggo nyimpen iki ing lantai antarane sikil nalika lelungan ing sepur dadi ing sisih aman.

 

Safety kanggo Woman

Women bisa aran ing ease nalika lelungan kanthi Sepur watara Budapest. Pusat kutha iki cukup aman kanggo kutha gedhe lan anggere minangka nggunakake lelungan pangertèn umum lan ora njupuk risiko rasah mung amarga lagi ing vacation banjur padha bisa ngaso njamin sing ora gawe piala bakal teka kanggo wong-wong mau.

 

Nyingkiri Pickpocketing

Turis sing paling kamungkinan kanggo njaluk Pick-pocketed ing crowded wilayah transportasi umum kayata stasiun sepur, ngendi nyolong cilik liyane bisa kelakon. Nalika iki ora sabab saka pengunjung badhan utama sing menehi saran kanggo weruh lan tetep tandha.

 

njupuk Around – Lelungan kanthi Train ing Budapest

Ana sawetara jalur rèl beda ing Budapest lan formulir travel Sepur bagean gedhe saka transportasi umum kang tegese sampeyan bisa njaluk mung bab nang endi wae dening Sepur. Bakal manawa kanggo mriksa kaping lan garis beda sampeyan kudu njupuk supaya njaluk kanggo tujuan. Sampeyan bisa nggolek informasi iki online utawa ing sawijining stasiun. Sampeyan uga bisa tuku karcis ing stasiun.

 

Get Yourself a Budapest Card to Travel by Train in Budapest

Sawise sampeyan wis ing Budapest dina utawa loro lan wis tak arah Panjenengan, dadi manawa kanggo njaluk kertu Budapest. kertu nawakake sawetara pemain figuran kayata gratis menyang sawetara musium, free bus/Sepur / trem / travel banyu, lan lelayaran banyu.

 

Travel dening Train in Budapest Day Trips

Ana sawetara Fantastic dina kanggo lelungan kanggo njupuk dening mengkono Travel dening Train ing Budapest. Padha bakal nggawa sampeyan kanggo sawetara tujuan luar biasa lan nuduhake ing sesawangan biasa sadawane dalan. Aja manawa kanggo nindakake riset sadurunge kowe. Priksa manawa sampeyan njaluk paling metu saka wektu ing kutha iki.

 

Stations ayu

Budapest wis sawetara sing paling tuwa lan Sepur stasiun ayu ing Hongaria. Aja manawa kanggo ngunjungi Station Railway Eastern (Station Railway wétan) lan Sekitare Railway Western (Station Railway kulon) lan sampeyan kudu njaluk mau Travel dening Train ing Budapest, nalika sampeyan ana lan ngisin sajarah lan arsitektur biasa sing Budapest wis kanggo kurban.

 

The History of Garis Railway

Ing baris M1 ing Budapest punika kaloro-tuwa railway lemah baris ing donya. Iku wis wiwit operasi 1894 lan malah kadhaptar minangka UNESCO Situs Warisan Donya. Ana punika akeh sajarah ing kutha iki lan sepur wis dienggo kanggo abad lan isih mbukak irit.

Budapest tenan ora duwe kabeh lan iku wisata populer panggonan. Apa ora kaya warga lan nggawe nggunakake sepur minangka wangun transportasi umum? Sampeyan ora bakal kuciwa!

 

Booking A Train Ticket ing perjalanan Eropah? Apa ora njupuk 3 menit ing kita situs kanggo golek karcis murah tumuju Panjenengan. Mlebet kita Simpen A situs Train saiki. Tiket bisa mbayar kanggo ing macem-macem cara, kabeh kanggo nggawe pengalaman gampang kaya bisa.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/10-things-know-travel-by-train-in-budapest/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)