Italia është një nga vendet më të njohura në Evropë për të vizituar për shkak të shumëllojshmëri të destinacioneve brenda kufijve të saj. Pjesën veriore të Italisë është një pikë e nxehtë Kryeministri kur është fjala për kulturën italiane, me aq shumë për udhëtarët për të parë dhe të bëjë. Nëse mostrave verë gjobë…