Italia mangrupa salah sahiji nagara nu pang populerna di Éropa nepi ka didatangan ku sabab tina rupa maksud dina watesna. Northern Italy mangrupakeun hotspot Premier lamun datang ka budaya Italia, kalawan pisan pikeun travelers ningali na ngalakukeun. Naha sampling anggur rupa…