Traveling liwat Italia dening Sepur iku pengalaman iso lali. jaringan sepur Italia nyambung meh saben kutha utama ing Italia, nggawe gampang kanggo njaluk saka panggonan siji. Mlaku-mlaku nganggo sepur ora mung cara cepet lan efektif kanggo ndeleng Italia nanging…