Traveling liwat Italia dening Sepur iku pengalaman iso lali. jaringan sepur Italia nyambung meh saben kutha utama ing Italia, nggawe gampang kanggo njaluk saka panggonan siji. Traveling around by train is not only a quick and effective way to see Italy but