Iinditan ngaliwatan Italia ku karéta mangrupa pangalaman unforgettable. jaringan karéta Italia urang nyambung ka ampir unggal kota utama di Itali, sahingga gampang pikeun meunangkeun ti tempat pikeun nempatkeun. Iinditan sabudeureun ku karéta henteu ngan cara gancang jeung éféktif ningali Italia tapi…