Резервира билет за воз СЕГА

месец: септември 2018

Зошто е толку фасцинантно да се обучуваат патување во Европа?

Преземање на возот е еден од повеќето потценети форми на модерна транспортна. Интерконтинентални вози авион стана прифатлива повеќе секоја година, но возовите се во пораст насекаде. Постојат неколку причини зошто патувањето со воз е една од најпознатите фасцинантен начин да се…

Најдобрите прекугранична возови да се земе во Европа

Нови високо-брзински, прекугранични возови продолжи да се отвори линии низ светот. Исто така, тие речиси секогаш го победи воздушниот сообраќај во врска со удобност, профитабилноста, и брзина на патување. Во оваа точка, има се повеќе и повеќе воз мрежи низ целиот свет! Секој кој е во прекуграничниот возови…

брз водич: Лондон до Париз со воз Со Еуростар

Прво, да патуваат од Лондон до Париз воз ќе треба да се провери само преводи во станицата St.Pancras 30 минути пред заминувањето на воз. Седишта во возот се многу пространи со многу простор за нозете. дополнително, патниците имаат 2 bag baggage allowance which

Star атракции за посета на Ватикан

Ако живеете во Европа и имаш еден викенд во изобилие (или на целата недела!), рече “Да” за посета на Ватикан преку железнички и уживајте во неа со полна брзина! This article was written to educate about Train Travel and was made by Save

Најдобрите воз вози во Европа за време на зајдисонце

Европа е блок маса на уметноста, историја, и култура. Нема изненадување, тогаш тоа е исто така дом на најдобрите зајдисонца. Зачувај со воз, воз вози е за сите на патување, не секогаш дестинација. така, sit back and relax and

WordPress Theme изградена од страна на Shufflehound. Copyright © 2019 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија
Не оставајте без подарок - Добивајте купони Вести !