Buku A Train tiket
AYEUNA

Sasih: September 2018

Pangalusna Palang Border karéta Pikeun Candak Di Éropa

-Speed ​​tinggi Anyar, karéta cross wates neruskeun muka garis sakuliah dunya. Saterusna, aranjeunna ampir sok ngéléhkeun perjalanan hawa ngeunaan kanyamanan, Profitability, na laju perjalanan. Dina tahap ieu, aya beuki loba karéta jaringan sakuliah dunya! Dulur anu Éta kana karéta cross wates…