Order A Train Ticket TANI

Muaj: shkurt 2019

Ku Mund Ti festojnë Purimit Në mars

Koha e leximit: 7 minuta Jewish Mardi Gras dikush? Shkruani karnaval Purimit! festojnë Purimit në ditët 14 dhe 15 Adar, Muajin e dymbëdhjetë i kalendarit hebraik që përkon me muajin mars. Purim ka një karnaval si atmosferë, me njerëz ose të veshur me rrobat e tyre më të mira të Shabatit ose veshje të zbukuruara…

Gjërat më të mira për të bërë në Londër dhe Si të Merrni Ka

Koha e leximit: 3 minuta Kur vjen puna për të vizituar kryeqytetet më të famshme të Evropës, Londra është pa dyshim në krye të listës së dëshirave çdo turist dhe ka shumë gjëra për të bërë në Londër. Ajo ka një kohë të gjatë, histori interesante; Monumentet e bukur dhe pamjeve; and there’s plenty of things to

Copyright © 2020 - Save A Train, Amsterdam, Holandë