Urutan A Train tiket AYEUNA

Sasih: Januari 2020

5 Poé perjalanan pangalusna Ti Amsterdam Ku Train

Amsterdam nyaéta kota megah pikeun nganjang. Aya pisan ningali na do di dieu yén anjeun bakal meureun pernah bosen. Sanajan, eta tetep bakal jadi hébat nyampur hal up. Yén sabab Amsterdam nyaéta titik awal gede pikeun sababaraha endah…