Urutan A Train tiket AYEUNA

Sasih: Oktober 2020

10 Kebon Anu Paling Éndah Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Éropa pang geulisna di cinyusu. Bukit sareng jalan mekar dina warna anu endah, ngarobih unggal juru janten lukisan live anu saé. Ti kebon Perancis dugi ka kebon Inggris liar sareng kebon villa Italia, aya deui kebon di Éropa tibatan di bagian sanésna…

5 Kaseueuran Cadangan Alam Anu Teu Terlupakan Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Puncak gunung anu narik ati, lebak mekar, curug, situ, sareng satwa anu rupa-rupa, Bumi Éropa pikeun cagar alam anu paling teu tiasa dilupakan di dunya. Belanja meuntas lahan héjo anu hégar anu mekar dina usum semi, 5 tina cagar alam anu paling éndah di Éropa dijagaan taman nasional anu dijaga para wisatawan…

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda