(Last Updated On: 09/10/2019)

Aya kitu loba Kota geulis di Éropa, sarta naon deui, éta kitu gampang didatangan kabeh. Iinditan ku rail nyaeta cara hébat ningali LIPI-daptar ieu maksud. Di dieu 3 Kota Éropa pangalusna dilongok ku karéta.

 

Urang mimitian dayeuh urang Éropa pangalusna dilongok ku karéta jeung warisan nu: dipaké, Bélgia

walungan bruges nyaeta diantara dayeuh Éropa pangalusna dilongok ku karéta
Bruges Bélgia

Aya deui Bélgia ti ngan coklat. Bruges kasohor keur kota terusan, siga Venice jeung Amsterdam. Kanyataanna, sakabéh kota mangrupakeun situs Warisan Dunya UNESCO. Ngadatangan Bruges ku karéta téh gagasan hébat saprak Stasion kareta api utama Bruges nyaeta ngan hiji 10 menit leumpang ti sakabeh utama jalan balanja jeung 20 menit kuadrat pasar. Ogé nyadiakeun karéta ka sadaya kota utama lianna di Bélgia, kitu ogé mun leutik, Perancis, jeung Thalys Paris TrainBrussel-Ostend.

janten buku tikét karéta Anjeun terasrasakeun situs geulis ti dipaké. Pastikeun ngarasakeun Mayo fries sarta lokal bir.

 

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

 

Pikeun cahaya panonpoe teh: Seville, Spanyol

Seville nyaeta diantara dayeuh Éropa pangalusna dilongok ku karéta
Seville Spanyol

Kumaha anjeun ngarasa ngeunaan cahaya panonpoe jeung Éropa kota pangalusna dilongok ku karéta? Kumaha upami Andalucian anca landscapes sarta Moorish gawena undagi? Sigana saé? Lajeng Seville téh pikeun anjeun.

Paling travelers tempo hiji karéta lalampahan ka Spanyol mikir Barcelona atanapi Madrid, tapi permata nyata perenahna kidul salajengna, dina kaopat-panggedena kotana Spanyol urang.

stasiun karéta Santa Justa Seville urang mangrupa bagian ti gancang, jasa komuter lima garis tur nyambung ka 17 Kota Spanyol utama, jadi aya nu teu cara hadé keur indit ti ku karéta.

Lamun anjeun didatangan, pastikeun Anjeun didatangan teh katedral napas-nyokot tur buka dina wisata tapas – you can book with an organized group.

 

Kota Éropa pangalusna dilongok ku karéta Pikeun sightseeing nu: Munich, Jérman

Munich aya diantara dayeuh Éropa pangalusna dilongok ku karéta
Munich Jerman

Munich mangrupakeun campuran geulis tina ciri anyar kawas markas BMW jeung Allianz sarena jeung situs sajarah kawas anu Nymphenburg karaton and the Munich Hofgarten and that is why we have put her on our European cities best visited by train.

nalika ngadatangan Jérman ku karéta, anjeun tiasa ngaluncat on di Venice, ngarambat ngaliwatan Verona, Trento, sarta Innsbruck, jeung – ngan tujuh jam engké – jadi di Munich. Pamadegan sapanjang kareta api nu aya breathtaking. anca Italia desa nyieun jalan pikeun Alps lajeng nu Dolomites saméméh anjog di Munich.

Lamun anjeun didatangan, pastikeun pikeun nyobaan sababaraha hiji ‘Munchner Weiswurst', sosis dilayanan kalayan pretzels Freshly dipanggang na mustard amis. Ngumbah eta handap kalawan salah sahiji beers Bavarian famed.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Wina ka Kareta Munich

Stuttgart kana Kareta Munich

How to get to European cities best visited by train?

Anjeun diideuan nganjang salah sahiji kota Éropa anca? Kota Éropa pangalusna dilongok ku karéta bisa dipesen di pangalusna tiket karéta harga di Saveatrain.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/3-european-cities-best-visited-by-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih