Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 21/02/2020)

Salah siji bab sing paling macem babagan lelungan ing Eropah sing bisa ana dening Sepur nang endi wae. Iku tegese paling nyebar saka Tumpaan lan favorit akeh wong kang kanggo lelungan bawana. Wong takon sawetara pitakonan sadurunge padha arep njupuk Sepur, wis trip esensial kayata ngendi aku tuku karcis? Pripun mriksa jadwal? bisa aku nyebrang saka negara siji lan sijiné? apa sing wengi sepur kaya?

 

Kene wis trip esensial sampeyan kudu ngerti:

Jadwal lan Prices saka Trains Eropah

Senajan kabeh Eropah wis disambung dening jaringan sepur banget ekstensif saben negara wis perusahaan sepur lan, mulane, situs web karo jadwal lan tarif. Yen sampeyan arep lelungan numpak sepur ing negara padha, tanpa nyebrang sembarang, isih dianjurake langsung menyang Simpen A Train sing bakal apa karo penerbangan kanggo Skyscanner. Yen sampeyan ora ngerti apa iku, Google bakal menehi jawaban. Meh kabeh situs duwe versi Inggris, supaya iku gampang kanggo navigasi lan mriksa jadwal. Yen sampeyan arep lelungan numpak sepur saka negara siji lan siji liyane (tansah ing Eropah) sampeyan uga kudu nelusuri rute ing app kaya Simpen A Train.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Carane lan Nalika kanggo Tuku Tiket?

Salah wis trip esensial temtunipun karcis. Sawetara sepur peranganing (utamané sing saka kacepetan dhuwur lan sing nyambung huruf utawa kutha-kutha gedhe) kathah munggah ing rega nalika cedhak tanggal departure; ana wong (sepur lokal lan sing pranala nearby cities) sing tansah tetep rega padha. Yen lelungan saka ibukutha kanggo ibukutha, iku paling apik kanggo tuku tiket sawetara minggu ing advance kanggo njaluk rega paling. Yen sampeyan tuku karcis liwat app (akeh perusahaan sepur Eropah duwe app dhewe banget), sampeyan bakal nampa tiket elektronik karo kode QR sampeyan bisa nuduhake driver saka layar telpon, supaya sampeyan ora kudu print wong.

London kanggo Lille Trains

London kanggo Paris Trains

Lyon kanggo London Trains

London kanggo Trains Bordeaux

 

Essentials wis Trip MAP

How to Get to the Station is key to Pre-Trip Essentials

Ing bab apik babagan lelungan numpak sepur iku stasiun biasané ing tengah kutha lan gampang diakses dening metro, bus utawa ing sikil. Sampeyan ora kudu lelungan jam kanggo pindhah menyang Airport (kajaba sing lagi ing pinggiran kutha, sanajan ing umum iku ora njupuk supaya dawa). Yen sampeyan lelungan karo sethitik gawan, sampeyan bisa pindhah dening Transportasi umum. Yen banget dimuat, Mungkin mendhoan iku pilihan sing paling apik. Ora babras kanggo ngomong iku: ana kutha-kutha sing duwe sawetara stasiun Sepur (Tuladhane, Paris) supaya tansah dadi manawa apa Sepur Panjenengan nglepas saka. Kadang iku uga kelakon sing duwe kanggo mindhah saka siji stasiun menyang.

Berlin kanggo Trains Munich

Frankfurt kanggo Trains Munich

Wina kanggo Trains Munich

Stuttgart kanggo Trains Munich

 

Punctuality saka Trains in Europe

sepur Eropah mangkat ing menit pas (kajaba ana wektu tundha kanggo sawetara alesan usum). Njupuk kanggo stasiun bab 15-20 menit sadurunge tansah siji saka wis trip esensial. Tetep wonten ing pikiran sing ana sepur sing dawa banget lan kadhangkala sampeyan bakal kudu lumaku akèh kanggo njaluk menyang mburi platform. Ing titik antarane siji kutha lan liyane ora biasane punika luwih saka sawetara menit.

Iki iki panuntun cilik nanging mbiyantu ing pemandangan-trip esensial kanggo trip Sepur ing Eropah lan iku sampeyan kudu ngerti sadurunge panentu kanggo njupuk siji. Kulo pengen sing pengalaman gain bakal sangat berharga.

Zurich kanggo Trains Zermatt

Geneva to Trains Zermatt

Bern kanggo Trains Zermatt

Lucerne kanggo Trains Zermatt

 

Ketik Simpen-A-Train Book tiket Sepur nganggo panggonan ing 3 menit, ing tarif karcis sepur murah lan ngeculke Fees pesenan obnoxious!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/4-train-pre-trip-essentials-europe/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)