(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/12/2019)

Salah sahiji hal nu paling seru ngeunaan iinditan di Éropa nyaéta nu bisa meunang aya ku karéta madhab. Ieu ngarupakeun mean paling nyebar tina ngangkut jeung favorit loba masarakat pikeun ngarambat buana. Jalma ulah menta sababaraha patarosan saméméh maranéhna mutuskeun nyandak karéta a, pre-lalampahan kabutuhan poko kayaning dimana kuring meuli tiket? Kumaha kuring pariksa jadwal? Bisa teu kuring meuntas ti hiji nagara ka sejen? Naon wengi karéta siga?

 

Di dieu nu pre-lalampahan kabutuhan poko nu kudu terang:

Jadwal na Harga tina Kareta Éropa

Sanajan sakabéh Éropa numbu ku jaringan karéta pisan éksténsif unggal nagara boga parusahaan kareta sarta, kituna, ramatloka na kalawan jadwal ongkos. Mun rék indit ku karéta dina nagara anu sarua, tanpa nyebrang wates mana wae, eta anu masih dianjurkeun Anjeun buka langsung ka Simpen A Train anjeun bakal ngalakukeun jeung penerbangan ka Skyscanner. Mun anjeun teu nyaho naon éta, Google baris méré Anjeun jawaban. Ampir sakabéh situs web kudu pérsi Inggris, kitu éta gampang pikeun nganapigasi tur pariksa jadwal. Mun rék indit ku karéta ti hiji nagara hiji sejen (salawasna aya dina Éropa) Anjeun ogé kedah milari jalur dina aplikasi kawas Simpen A Train.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Kumaha jeung Nalika keur Beuli Tiket?

Salah sahiji pra-lalampahan kabutuhan poko pasti tiket. Sababaraha karéta passages (utamana maranéhanana ti gancang saha jalma anu nyambung gede atawa dayeuh badag) condong naek dina harga mun deukeut tanggal miang; aya batur (karéta lokal saha jalma nu numbu Dayeuh Nu Caket) nu salawasna tetep dina harga anu sarua. Lamun keur iinditan tina Ibu anu mana MODAL, éta pangalusna mésér tikét sababaraha minggu sateuacanna pikeun meunangkeun harga pangalusna. Lamun meuli tiket ngaliwatan aktip (loba Pausahaan karéta Éropa gaduh sorangan aplikasi oge), anjeun bakal nampa hiji tikét éléktronik kalawan kode QR anjeun bisa némbongkeun supir ti layar telepon Anjeun, sangkan anjeun teu kudu nyitak aranjeunna.

London nepi Lille Kareta

London ka Paris Kareta

Lyon ka London Kareta

London keur Kareta Bordeaux

 

Kabutuhan poko pre-Trip Peta

How to Get to the Station is key to Pre-Trip Essentials

Hal alus ngeunaan iinditan ku karéta éta stasiun nu biasana di puseur kota na anu gampang diakses ku metro, beus atanapi dina suku. Anjeun teu kudu indit sajam indit ka hiji bandara (iwal anjeun di pinggiran kota, najan sacara umum eta pernah nyokot jadi panjang). lamun ngarambat kalawan saeutik bagasi, anjeun bisa balik ku angkutan umum. Mun anjeun pisan dimuat, meureun taksi téh pilihan pangalusna. Teu menyakiti ngomong deui: aya kota nu mibanda sababaraha stasion karéta (salaku conto, Paris) sangkan salawasna pastikeun naon karéta Anjeun departs tina. Kadangkala kacida bisa lumangsung nu kudu mindahkeun tina hiji stasiun ka sejen.

Berlin kana Kareta Munich

Frankfurt kana Kareta Munich

Wina ka Kareta Munich

Stuttgart kana Kareta Munich

 

Punctuality tina Karéta di Éropa

karéta Éropa indit dina menit pasti (iwal aya jeda pikeun sabagian alesan cuaca). Meunang ka stasiun ngeunaan 15-20 menit sateuacan sok salah sahiji pra-lalampahan kabutuhan poko. Terus di pikiran nu aya karéta anu kacida panjangna sarta kadangkala anjeun bakal kudu leumpang pisan nepi ka tungtung platform nu. The eureun antara hiji kota sarta séjén teu biasana lepas leuwih ti sababaraha menit.

Ieu hiji pituduh leutik tapi mantuan on pre-lalampahan kabutuhan poko pikeun lalampahan karéta di Éropa sarta hal nu kudu terang saméméh mutuskeun nyandak hiji. Simkuring miharep yén pangalaman Anjeun mangtaun bakal invaluable.

Zurich ka Kareta Zermatt

Jenéwa kana Kareta Zermatt

Bern kana Kareta Zermatt

Lucerne kana Kareta Zermatt

 

Lebetkeun Simpen-A-Train buku tikét karéta anjeun ka sagala tujuan dina 3 menit, di ongkos tiket karéta cheapest tur lega tina waragad booking obnoxious!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/4-train-pre-trip-essentials-europe/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)