Wacan Maca: 4 menit(Paling Keri Dianyari On: 06/12/2019)

Kanggo kabeh ngengkel lelungan metu ana sing looking for panggonan ing Eropa reachable dening Sepur amarga rodo bakal ngisin joys saka sensai travel alur saka pesawat, kene Piece saka warta gedhe sampeyan bakal tresna. European Sepur lelungan numpak dina menyang ati saka kutha-kutha gedhe, ngijini sampeyan kanggo nemu kamulyan Eropah without breaking the bank while enjoying the unique experience of a train ride.

 

Here are some great panggonan ing Eropah reachable dening Sepur:

Strasbourg (France)

Sepur kulo iki bakal awèt bab 5 jam lan biaya sing kira-kira £ 168 kanggo tiket bali. Yen sampeyan lagi gadhah pikirane bab ngunjungi Prancis, kene apa sing kudu nyelehake sikap negatif. Njaluk tiket Sepur Panjenengan diurutake lan Kepala menyang negara nggantheng iki. Kaping pisan, wanita Prancis sing apik banget. kapindho, pangan banget, lan anggur iku kabeh padha ngomong iku - larang nanging worth iku. Ing negara sing kasil dhaup Sénat Romawi lan pengaruh Jerman punika dening adoh salah siji saka pengalaman paling biasa sampeyan bakal kanggo ndeleng ing umur. Metu kabeh Places in Europe reachable dening Train, Strasbourg bakal sampeyan swoon, lan sampeyan bakal njupuk selfies ing ngarepe super serem Strasbourg Cathedral.

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Antwerp kanggo Trains Strasbourg

Basel kanggo Trains Strasbourg

 

 

Cologne (Jerman)

Nyekel buku sing bakal pengin maca kanggo bab 5.30 jam amarga sing suwene iku bakal nggawa sampeyan kanggo njaluk bantuan kanggo Cologne. Kanggo njawab pitakonan Panjenengan langsung: ya, sampeyan bakal ganti sepur ing Brussels. Tiket bali biaya £ 177, nanging iku worth iku. Apa? Amarga iki, tanpa mangu, kutha paling atraktif ing Jerman; regally lungguh ing bank-bank ing Rhine, Cologne katon apik banget ing saindhenging taun kabeh. Apa sampeyan foodie a? Sampeyan bakal tresna eateries bebarengan drag gandarusa saka Am Frankenturm! uga, mriksa metu Museum Ludwig kanggo Mirit seni modern paling apik.

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Brussels kanggo Trains Cologne

Wina kanggo Trains Cologne

Stuttgart kanggo Trains Cologne

 

Cologne antarane kita 4 Places dipun sepeleaken ing Eropah reachable dening Train

Rotterdam (Walanda)

Rotterdam iku salah siji panggonan paling apik ing Eropah reachable dening Sepur. Sampeyan bakal numpak kanggo kira-kira patang jam, lan bakal owah-owahan saka sepur ing Brussels. Sampeyan kudu ora nglampahi liwat £ 185 ing tiket bali. Rotterdam wis suwe nyekel jenis reputasi negatif amarga port gritty karo apa-apa nanging crane lan kapal kontaner. bubar, iku goyang mati sing ajining diri lan njupuk turis kanggo ndeleng ing cahya tanggung anyar. Iki wektu watara, sampeyan bakal tresna kutha banda trove seni sawijining, the Museum Boijmans Van Beuningen which “which runs the gamut from Brueghel the Elder to Salvador Dali.” Ana iku dadi luwih kanggo ndeleng lan pengalaman kene, lan kasunyatan sing Rotterdam reachable sepur iku mung plus liyane.

Saliyane, ing cara bakal padha weruh sing misuwur kothak tulip, iki mesthi bakal njaluk sampeyan kutha ing getar gedhe.

Brussels kanggo Trains Rotterdam

Antwerp kanggo Trains Rotterdam

Berlin kanggo Trains Rotterdam

Hanover kanggo Trains Rotterdam

 

 

Pick pungkasan kita ing “Places in Europe reachable dening Train” punika – Antwerp (Belgium)

Cara cepet kanggo njaluk menyang Antwerp dening lelungan kira-kira patang jam numpak sepur lan ganti sepur ing Brussels. Sampeyan ora bakal mbayar liwat £ 87 kanggo tiket bali kang luar biasa. Senadyan posisi aneh sawijining (kutha iku, ing tapel wates Belgium lan Walanda), Antwerp punika, cukup strangely, super diakses dening Sepur. Sampeyan bisa malah tuku "Sembarang Station Belgian" tiket liwat Eurostar lan ngendi wae ing negara, Antwerp klebu - ing rega padha kulo kanggo Brussels. Antwerp bakal menarik banget kanggo kabeh penyayang diamond: Antwerp, Belgium prides ing District Diamond kang pamer kang kutha ngendi sawetara saka nglereni paling ngédap, polishing, lan perdagangan saka perhiasan / mutiara njupuk Panggonan.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Breda kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Cologne to Trains Antwerp

 

Hubungi Simpen A Train Book trip Sepur kanggo panggonan ing Eropa reachable dening Sepur lan kita bakal ngredhakaké sampeyan biaya pesenan larang, tata cara booking rumit, lan tarif mokal. Kita wis tak sampeyan dijamin saben langkah cara. lan, sapisan kabeh kang diurutake – priksa manawa sampeyan seneng Panjenengan Sepur nitih lan panggonan, njupuk akèh foto lan supaya kita ngerti carane kabeh banjur!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/4-underrated-places-in-europe-reachable-by-train/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)