Waktos Maca: 4 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/12/2019)

Pikeun sakabéh getol travelers kaluar aya nu keur néangan tempat di Éropa reachable ku karéta sabab rada bakal akur nu joys of a thrill perjalanan rail ti hiji pesawat, dieu mangrupa sapotong warta hébat anjeun gé cinta. Éropa karéta lalampahan naek poean kana hate sahiji kota badag, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngalaman keajaiban Éropa urang without breaking the bank while enjoying the unique experience of a train ride.

 

Here are some great tempat di Éropa reachable ku karéta:

Strasbourg (Perancis)

numpak karéta ieu bakal lepas pikeun ngeunaan 5 jam jeung kos maneh ngadeukeutan £ 168 pikeun tikét balik. Lamun nuju gaduh pikiran anu kadua ngeunaan ngadatangan Perancis, didieu Éta naha anjeun kedah lungsur yén dangong négatip. Meunangkeun tikét karéta Anjeun dumasar sarta kantor nuju nagara anca ieu. Bagéa, awéwé Perancis mangrupakeun denok. kadua, dahareun geus alus teuing, jeung inuman anggur nyaeta sagalana maranéhna ngomong téh - mahal tapi patut eta. Nagara nu hasil marries gallic sarta pangaruh Jerman nyaeta ku tebih salah sahiji pangalaman paling spektakuler Anjeun gé meunang ningali dina hirupna. Kaluar tina sagala Tempat di Éropa Reachable Ku Train, Strasbourg kudu anjeun swoon, jeung anjeun bakal jadi nyokot selfies di hareup super dramatis Strasbourg gereja gede.

Paris keur Kareta Strasbourg

Luksemburg kana Kareta Strasbourg

Antwerp kana Kareta Strasbourg

Basel kana Kareta Strasbourg

 

 

Cologne (Jérman)

Grab buku anjeun gé hayang maca pikeun ngeunaan 5.30 jam sabab éta sabaraha lila eta gé butuh anjeun dibere Cologne. Pikeun ngajawab pertanyaan anjeun lempeng jauh: nuhun, Anjeun bakal jadi ngarobah karéta di Brussel. The tikét balik waragad £ 177, tapi patut eta. kunaon? Kusabab ieu, tanpa ragu a, Kota paling pikaresepeun di Jerman; regally linggih di tepi Rhine, Cologne Sigana kacida alusna sapanjang sakabéh sataun. Anjeun foodie a? Anjeun bakal cinta ka eateries sapanjang sered waterside of Am Frankenturm! oge, pariksa kaluar musium Ludwig pikeun glance dina seni modern luhung.

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Stuttgart kana Kareta Cologne

 

Cologne nyaeta diantara urang 4 Tempat Underrated di Éropa Reachable Ku Train

Rotterdam (Walanda)

Rotterdam anu salah sahiji tempat pangalusna di Éropa reachable ku karéta. Anjeun bakal numpak salila kurang leuwih opat jam, sarta bakal boga change of karéta di Brussel. Anjeun teu kudu méakkeun leuwih £ 185 on tikét anjeun balik. Rotterdam geus lila ngayakeun jenis reputasi négatip alatan port gritty na kalawan euweuh tapi cranes na peti pengiriman barang. cikeneh, eta geus oyag kaluar nu reputasi jeung lalaki wisatawan ningali eta dina lampu sagemblengna anyar. waktos Ieu sabudeureun, Anjeun gé cinta kota pikeun harta trove artistik na, the Museum Boijmans Van Beuningen which “which runs the gamut from Brueghel the Elder to Salvador Dali.” Aya pisan ningali na pangalaman didieu, jeung kanyataan yén Rotterdam anu reachable ku rail nyaeta ngan tambah sejen.

Salaku tambahan, on jalan aya anjeun bakal ningali kawentar widang Tulip, ieu pasti bakal meunang anjeun kota dina Vibe hébat.

Brussel kana Kareta Rotterdam

Antwerp kana Kareta Rotterdam

Berlin kana Kareta Rotterdam

Hanover jeung Kareta Rotterdam

 

 

pick panungtungan kami on “Tempat di Éropa Reachable Ku Train” mangrupa – Antwerp (Bélgia)

Cara quickest nepi ka Antwerp nyaeta ku iinditan kira opat jam ku karéta sarta ngarobah karéta di Brussel. Anjeun moal mayar leuwih £ 87 pikeun tikét balik nu luar biasa. Sanajan posisi aneh na (kota téh dina wates antara Bélgia jeung Walanda), Antwerp nyaeta, cukup ahéngna, super diaksés ku karéta. Anjeun malah bisa meuli hiji "Sakur Station Belgian" tikét ngaliwatan Eurostar tur meunang mana di nagara, Antwerp kaasup - di harga sarua salaku numpak ka Brussel. Antwerp bakal pisan metot pikeun sakabeh pencinta inten: Antwerp, Bélgia prides on District Inten na nu boasts keur kota dimana sababaraha motong paling istiméwa, polishing, jeung dagang tina intan / gems lumangsung.

Brussel kana Kareta Antwerp

Breda kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Cologne kana Kareta Antwerp

 

Ngahubungan Simpen A Train buku lalampahan karéta anjeun ka tempat di Éropa reachable ku karéta sarta kami bakal nulungan anjeun tina sagala waragad booking mahal, prosedur booking pajeulit, ongkos teu mungkin. Urang saena anjeun katutupan unggal hambalan tina jalan. jeung, sakali sagalana urang dumasar – Pastikeun anjeun mikaresep anjeun karéta rides jeung tujuan, nyandak loba foto na hayu urang nyaho kumaha sagalana indit!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/4-underrated-places-in-europe-reachable-by-train/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)