(Paling Keri Dianyari On: 29/08/2019)

Apa iku sawetara dina nyoba kanggo tokoh metu Panjenengan Gir bike nanging isih nglaras tilase muter apik, or an epic 1,800km ride from Canterbury to Roma, kita 5 Kayaking Best Trails Kanggo Lelungan Ing Eropah bakal inspirasi sampeyan!

 

1. First ing daftar 5 Kayaking Best Trails Kanggo Lelungan Ing Eropah: Passau, Jerman Kanggo Vienna

Choose your bike type smart when you go to any of these 5 Best Cycling trails to travel in Europe

siji iki ora kanggo mancal kasebat pindah-wong sing main piul. Kanggo rada luwih experienced, nanging ora cukup Tour De France cyclist, iki kanggo sampeyan!

A rute siklus siji-minggu, kita ngene nyaranake sampeyan nyekel Sepur liwat wewatesan Jerman menyang Passau, kutha ayu endi kali Inn, Danube lan ILS ketemu. Rent pit saka Matthias ing Drasch Bike Clinic lan pedal mati bebarengan dalan lintas-free jejere Danube.

Esterbauer nerbitaké panuntun Inggris route klasik: maps banget (Aja nyoba kanggo numpak salawasé maca sanadyan. nyoba sing. crita cekak; rampung kanti awon) Peta bakal menehi tips for listings akomodasi lan panggonan sadawane dalan, kaya Melk lan Vine Austria lan wilayah woh akeh. Fahrrad-Klinik wis noto karo hotel ing pinggiran Vienna ngendi sampeyan ninggalake pit. Nglampahi dina utawa supaya ing Wina ketututan Sepur bali kanggo Linz lan mabur ngarep.

Munich kanggo Trains Salzburg

Munich kanggo Trains Passau

Nuremberg menyang Sepur Passau

Salzburg menyang Passau

 

2. Cycle Route: via Francigena, Italia

5 Best Cycling trails in Europe

Kanggo wilayahé tantangan, iki sing arep ing 5 Radfahren kanggo lelungan ing Eropah dhaftar. Iki rute siklus paling dawa signposted ing Italia! Via Francigena nganggo saka Agung St Bernard Pass ing tapel wates karo Swiss kanggo Basilika St Petrus ing Roma.

Sawise rute ziarah, iku lawas liwat ewu taun. Rute njupuk seng numpaki liwat mujur nengen Tuscan lan liwat abad tengah kutha-kutha kaya San Gimignano. Bakal menehi dhewe saperangan dina ekstra mung kanggo titik photo, ing kadhang anggur ngicipi, lan kanggo seneng grand ngleboke menyang Roma.

Florence kanggo Roma Tiket

Geneva to Trains Chur

Milan kanggo Trains Tirano

Bergamo kanggo Trains Tirano

 

 

3. Danube Cycle Path

Yen sampeyan pengin nggawe trip hubungan kulawarga banjur Danube Cycle Path iku paling nang! Iku salah siji saka rute mancal paling kondhang lan uga-kesah ing Eropa. Dadi ora wonder iku salah siji saka 5 Kayaking Best tilase kanggo lelungan ing Eropah.

Nderek Danube River saka sumberé ing Jerman kabeh cara kanggo Segara Ireng, nanging babagan sing paling populer ing Trail punika 190-mil (306-km) bagean antarane desa Jerman apik saka Passau lan Wina, Austria. Meh tanggung mobil-free lan datar, path-kang iki crisscrosses tapel wates antarane Jerman lan Austria ing saindhenging akeh kulo-sampurna kanggo cyclists saka kabèh umur lan kemampuan.

Berlin kanggo Trains Dresden

Berlin kanggo Trains Potsdam

Frankfurt to Berlin Trains

Berlin kanggo Hamburg Trains

 

4. Holland Junction Network

Holland colorful bike parking

Akut banget angel kanggo dhaptar mung siji jalur siklus sing stands metu minangka paling apik ing Holland. Nyatane, kita 5 Radfahren kanggo lelungan ing dhaftar Eropah bisa kalebu mung Holland tilase! Iki negara karo kuwi muter Fantastic infrastruktur sing lagi kanggo nambani ngendi wae siklus! Dipuntedahaken jaringan prapatan saka signposted rute, nitih bebarengan ing 32,000 km saka siklus dalan sing joyously warata karo jarak cendhak antarané tujuan kacathet.

Apa sampeyan lagi looking kanggo njelajah tentrem panté lan cantik pelabuhan desa pesisir Segara Lor Holland kang, warni kothak bohlam-akeh negara utawa rute watara kutha sregep Amsterdam, sampeyan bakal nemokake siklus dalan sing saya kabeh sing gedhe bab muter aktif ing jangkah leisurely.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

5. siklus Route Kanggo Paris Saka Dieppe kasil (utawa London)

The Cycle Route To Paris From Dieppe

Iku bisa uga ora dadi-adoh kanggo sawetara (Kanggo kula! lol!) nanging 127 miles from Dieppe to Paris menehi muter sawetara dina ayu '! Rute siklus paling misuwur iku Avenue Verte, nanging rute paling wis dipelopori déning Donald Hirsch.

route Donald kang

Mil awal saka rute meander liwat desa Perancis sethitik, liwat ketinggalan rolling lan kothak kepungkur gandum lan jagung. Coba ora kanggo apa anggur ngicipi banget rauh ing trip sanadyan! Ing dalan sing sepi lan aman sanadyan, lan ana mung cukup bukit tetep dadi menarik nanging ora ngeselake. situs Donald kang ngandhut pranala menyang akomodasi-loropaken siklus.

Sing cedhak Paris, kados Avenue Verte, rute njupuk liwat seri alas mburu kraton supaya lalu lintas ing. sawise 120 mil saka desa, kothak, lan mburu alas, ngetik Parc St Cloud. Iku area alas mung sawise Versailles, lalu lintas-free, dawa lan terus, lan wewatesan wit dhuwur. banjur, sampeyan ndeleng sing dalan mbukak metu menyang wilayah paving, etuking, lan soko ngluwihi.

route Donald njupuk sampeyan ngiwa, supaya sampeyan tau ndeleng apa ing mburi dalan. Nanging iku worth muter ing kanggo neliti. Golek dhewe ing Cliff, karo kabeh Paris mulung ing ngarepe sampeyan. Iku bakal ninggalake sampeyan semanak saka tampilan, ora kaluwehan ing.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Siap kanggo njaluk pedal ing lan milih salah siji saka 5 Kayaking Best Trails Kanggo Lelungan Ing Eropah? Great! Kabeh panggonan iki bisa ngrambah dening Sepur karo bantuan saka Simpen A Train mesthi! Dadi miwiti planning lan miwiti muter!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Kayaking Best Trails Kanggo Lelungan Ing Eropah” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-best-cycling-trails-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code).