(Last Updated On: 29/08/2019)

Naha éta nu sababaraha poé nyoba angka kaluar anjeun gears sapédah tapi masih ngarasakeun trails Ngabuburit endah, or an epic 1,800km ride from Canterbury to Roma, urang 5 Ngabuburit pangalusna trails Pikeun Lalampahan Di Éropa bakal mere ilham Anjeun!

 

1. Munggaran dina daptar urang tina 5 Ngabuburit pangalusna trails Pikeun Lalampahan Di Éropa nyaéta: Passau, Jérman Pikeun Wina

Choose your bike type smart when you go to any of these 5 Best Cycling trails to travel in Europe

ieu sanes kanggo sapédah disebut tadi gear-pamaen piul. Keur rada leuwih ngalaman, Tapi teu cukup Tour De Perancis cyclist, Ieu kanggo anjeun!

A jalur siklus kahiji hiji-minggu, kami kukituna nyarankeun Anjeun nyekel karéta nu leuwih wates Jerman mun Passau, a kota geulis mana walungan Inn, Délta na Ils papanggih. Nyéwa bikes ti Matthias di Drasch sapédah klinik sarta pedal kaluar sapanjang jalur lalulintas bébas gigireun Délta.

Esterbauer publishes pituduh a dina basa Inggris keur jalur Palasik ieu: peta nu unggulan (Ulah nyobian naek whilst bacaan najan. diusahakeun nu. Carita pondok; eta réngsé parah) The peta bakal mere Anjeun tips keur listings akomodasi jeung tempat dipikaresep sapanjang jalan, kawas Melk jeung Vine Austria sarta wewengkon buah tumuwuh. Fahrrad-Klinik boga hiji susunan ku hotel di pinggiran Wina dimana anjeun ninggalkeun bikes. Méakkeun poé kapayun di Wina saméméh catching karéta deui ka Linz na ngalayang home.

Munich ka Kareta Salzburg

Munich ka Kareta Passau

Nuremberg kana Kareta Passau

Salzburg mun Passau

 

2. siklus Rute: via Francigena, Itali

5 Best Cycling trails in Europe

Keur geografi ditantang, ieu kedah on Anjeun 5 trails Ngabuburit pangalusna pikeun ngarambat di Éropa daptar. Ieu jalur siklus pangpanjangna signposted di Italia! The Liwat Francigena ngalir ti Great St Bernard Pass dina wates jeung Swiss ka Basilica St Peter urang di Roma.

Sakali hiji jalur jarah, éta heubeul leuwih sarébu taun. jalur nyokot pengendara ngaliwatan landscapes Semenanjung na geus kaliwat abad pertengahan kota kawas San Gimignano. Bakal masihan diri sababaraha poé tambahan sakadar keur titik poto, nu occasional tasting anggur, sarta ngarasakeun grand lawang anjeun kana Roma.

Florence ka Roma Tiket

Jenéwa kana Kareta Chur

Milan ka Kareta Tirano

Bergamo kana Kareta Tirano

 

 

3. Délta Daur Path

Upami Anjeun kersa sangkan lalampahan anjeun a selingkuhan kulawarga mangka Délta Daur Path nyaeta anjeun pangalusna alungan! Ieu salah sahiji ruteu sapédah pang alusna-dipikawanoh jeung well-ngumbara di Éropa. Ku kituna éta teu heran éta salah sahiji 5 Ngabuburit pangalusna trails diperlukeun keur indit di Éropa.

Kitu kieu Délta walungan ti sumber na di Jérman sagala jalan ka Laut Hideung, tapi manteng pang populerna di jalan satapak téh 190-mil (306-km) bagian antara kampung Jerman endah tina Passau jeung Wina, Austria. Ampir sagemblengna mobil-haratis tur kawilang rata, jalur-mana ieu crisscrosses wates antara Jerman jeung Austria di sakuliah jauh tina numpak-sampurna pikeun cyclists tina sagala umur jeung kamampuhna.

Berlin kana Kareta Dresden

Berlin kana Kareta Potsdam

Frankfurt ka Berlin Kareta

Berlin ka Hamburg Kareta

 

4. Holland simpang Network

Holland colorful bike parking

abdit pisan hésé daptar ngan hiji jalur siklus nu nangtung kaluar salaku pangalusna di Holland. Kanyataanna, urang 5 trails Ngabuburit pangalusna keur indit dina daptar Éropa bisa diwangun ku ngan Holland trails! Ieu nagara ku kitu Ngabuburit hebat infrastruktur yen anjeun di pikeun saréat dimana wae Anjeun siklus! Nuturkeun jaringan simpang tina signposted ruteu, rides sapanjang 32,000 km ti jalur siklus anu joyously datar kalayan jarak pondok antara maksud kasohor.

Naha nu ditéang keur ngajajah damai basisir jeung geulis palabuhan desa basisir Laut Kalér Holland urang, warni widang bohlam-tumuwuh nagara urang atawa ruteu sabudeureun ibukota vibrant tina Amsterdam, anjeun nimu jalur siklus nu embody sagalana nu aya hébat ngeunaan Ngabuburit aktif dina hiji Pace leisurely.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

5. Daur nu Rute Ka Paris Ti Dieppe (atawa London)

The Cycle Route To Paris From Dieppe

Ieu bisa jadi hiji-jarak jauh pikeun sabagian (Éta pikeun kuring! Ngabarakatak!) tapi 127 miles from Dieppe to Paris nyadiakeun Ngabuburit sababaraha poé geulis '! Jalur siklus kawentar teh Avenue Verte, tapi jalur pangalusna geus naratas ku Donald Hirsch.

jalur Donald urang

The mil awal jalur nu meander ngaliwatan desa Perancis saeutik, leuwih Downs rolling jeung widang kaliwat gandum jeung jagong. Coba teu ngalakukeun tasting anggur teuing geura-giru di perjalanan sanajan! Jalan anu sepi tur aman sanajan, na aya ngan cukup pasir tetep eta metot tapi teu nyapekeun. ramatloka Donald urang ngandung tumbu ka akomodasi ramah-siklus.

Anjeun deukeut Paris, saperti Avenue Verte, jalur ieu mawa anjeun ngaliwatan runtuyan leuweung moro karajaan ulah lalulintas nu. saatos 120 mil desa, widang, sarta moro leuweung, Anjeun ngalebetkeun Parc St Awan. Ieu wewengkon woodland ngan sanggeus Versailles, lalulintas-gratis, panjang tur lempeng, sarta diwatesan ku tangkal jangkung. Saterusna, nu katingali yen jalan nu muka kaluar ka aréa diaspal, fountains, jeung hal saluareun.

jalur Donald urang mawa anjeun ka kénca, jadi maneh pernah ningali naon di tungtung jalan. Tapi éta patut Ngabuburit on pikeun nalungtik. Anjeun manggihan diri kana gawir a, kalayan sakabéh Paris stretched kaluar di hareup anjeun. Ieu bakal ninggalkeun maneh hoshosan ti nempo, moal exertion nu.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

Siap meunang pedal Anjeun dihurungkeun tur milih salah sahiji 5 Ngabuburit pangalusna trails Pikeun Lalampahan Di Éropa? gede! Kabéh tempat ieu bisa ngahontal ku karéta kalayan bantuan Simpen A Train tangtosna! Sangkan ngamimitian tata tur mimitian Ngabuburit!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Ngabuburit pangalusna trails Pikeun Lalampahan Di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-best-cycling-trails-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun).