(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

Ana apa-apa cukup kaya Fishing kanggo pisanan ing panggonan anyar. Kanggo angler sembarang, apa niat utawa kebak pengalaman, fishing punika kegiatan larang regane sing mbantu wong ngendhokke. Apa bisa dadi luwih apik kanggo wong-wong mau saka nggabungke tourism lan pastime favorit?

Begjanipun kanggo wong-wong sing seneng mancing, ana panggonan gedhe ing Eropah fitur sing macem-macem iwak. Yen sampeyan lagi planning kanggo nggawe vacation sabanjure kabeh babagan fishing, kita bisa mbantu arep ngendi kanggo pindhah. Ayo duwe dipikir ing daftar 5 Places fishing paling apik ing Eropah kanggo seneng:

 

1. Fishing Places Ing Swedia

Yen sampeyan pengin iwak ing Swedia, sampeyan kudu katon akeh luwih saka Stockholm panggonan fishing gedhe. Tuladhane, Stromgatan tengen ing tengah-tengah kutha, lan wis tampilan gedhe. Sampeyan bisa katon marang parlemen bangunan Swedish lan The Old Town nalika fishing. Another urban place is the Hammarby Sjostad upon Hammarby lake, tetanggan populer ing Stockholm. Wis kathah panggonan fishing gedhe lan gampang diakses saka kutha.

Nanging, yen sampeyan pengin pengalaman alam fishing luwih klasik, sampeyan ora bakal duwe kanggo drive adoh saka Stockholm. Ringsjon Lake nawakake sawetara panggonan fishing ayu ngendi sampeyan bisa nyekel Whitefish lan Pelangi sejenis iwak. Drevviken iku lake sepi liyane cedhak Stockholm, padha Ringsjön. A Panggonan sanget lan sustainable kanggo iwak, Drevviken Lake ora nguciwani sampeyan.

Sampeyan uga bisa Kepala kanggo Nusantara Stockholm lan pulo Galo, kang swarga sepi bener. Sampeyan bisa Camp lan iwak ana kanggo isi atimu, nglaras alam Nusantara kang.

Galo Island in Sweden is the most unique out of the 5 Best Fishing Places in Europe

 

2. Fishing Places In France

France iku sawijining negara ayu kanggo namung bab sembarang kegiatan, supaya iku ora wonder fishing in France uga apik. Salah lokasi fishing paling penting iku Lac du Bourget, lake paling jero lan paling gedhé Prancis. Iku Panggonan nyengsemaken amarga omahé liwat 30 iwak. antarane wong-wong mau, sejenis iwak, Zander, Pike, lan perch ngadeg metu. Lake punika saestu a Permata saka wilayah Rhone-Alps.

Banjur ana Bassin d'Arcachon ing sisih kidul-kulon pesisir Prancis - kanggo wong-wong sing seneng saltwater fishing. sunrises ayu, Crystal Waters-bening lan bass segara mung sawetara bab-bab sing bisa nyana ing Arcachon.

Anglers saka katresnan luar negeri Lake Der-Chantecoq, tengen ing jantung region Champagne, relatif cedhak Paris. Iku panggonan kang gedhe kanggo wiwitan, sanajan Pros lawas Kerep lake amarga saka carp buta. panggonan French penting liyane kalebu La Rance River lan Alder. Loro kang populèr minangka tujuan gedhe kanggo njupuk kulawarga ing trip Fishing.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

3. Fishing Places Ing Italia

Le Marche Italy is one of the 5 Best Fishing Places in Europe

Nalika ing Italia, sampeyan bisa uga katon kanggo sawetara saka panggonan fishing paling apik ing Eropah. Wilayah Le Marche nawakake fishing gedhe, utamané ing Cingoli, Pioraco, lan Sefro. Lagi sawetara ing tlaga Italia paling ayu kayak, ngemot sejenis iwak, Pike, lan carp, antarane spesies liyane. Nanging, nalika nerangake lakes, ana uga Lake Como munggah lor, karo pike lan perch.

Supaya padha ora lali bab kali Italia paling gedhe, ing Po. Kagungan lele buta lan carps amba sing bakal mbujuk angler sembarang. ing Tuscany, kali sing panggonan fishing paling penting. Lima lan Sieve panggonan gedhe kanggo mancing iwak trout lan grayling.

Kanggo sing anglers sing seneng mancing ing banyu mbukak, ana rong panggonan fishing gedhe ing Italia. Kapuloan Egadi Sisilia lan pesisir Sardinia bakal loro stun sampeyan karo kaendahan lan kualitas fishing padha nyedhiyani. Mangga madosi tuna biru-sirip lan Sisilia swordfish ing Mediterania, lan amber-jack, snapper, lan Garrick ing Segara Tyrrhenian.

Milan kanggo Trains Lake Como

Turin kanggo Trains Lake Como

Padua kanggo Trains Lake Como

Venice kanggo Trains Lake Como

 

4. Fishing Places Ing UK

ing Inggris iku panggonan nggumunke, aturan sawetara panggonan fishing gedhe ing kaendahan alam bébas unspoiled saka Sangihe. Yen sampeyan pengin nyekel sange, UK bisa dadi panggonan nengen kanggo sampeyan. Nanging kang Panggonan kudu Pick?

Salah siji panggonan paling penting iku Dartmoor, Devon. Kanthi jeneng evocative kuwi, sampeyan ora bisa gagal kanggo mbayangno pengalaman fishing iwak luwe ing lepen peteng. The Langkawi kali ing Northumberland nduweni werna sing nawakake sing kauntungan piyambak marang sejenis iwak segara urip ana. Sing ndadekake sampurna kali iki kanggo Awan fishing lan paling gedhe nyekel sejenis iwak segara.

Kali Clettwr cedhak tapel wates Inggris lan Wales wis arep dadi panggonan sing paling atraktif kanggo para petualang. Katon ora luwih yen pengin bisa hard kanggo nyekel ing banyu atos. Kahanan iku kaya-kaya liyane diakses ing Strangford Cable, County Down. Iku Loch segara UK paling swarming karo mackerel, Pollock, lan haddock, antara liya.

Assynt bisa dadi panggonan sing paling awe-maringi inspirasi saka kabeh - nestled ing amba gunung, karo loro saltwater lan banyu tawar opsi fishing. Fionn Loch iku panggonan kang gedhe kanggo mancing iwak trout coklat native.

Amsterdam Kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

5. Fishing Places Ing Jerman

Lake fishing in the Danube Germany

Jerman mesthi pantes sawijining panggonan ing dhaftar panggonan fishing paling apik ing Eropah. Kanthi mangkono akeh kali amba lan tlaga, iku bakal dadi wonder yen durung nggawe dhaftar. Sawetara lokasi paling populer kanggo Fishing ing Jerman kudu kalebu Danube area. ing 8 kilometer dawa area Bavaria Danube, sampeyan bisa nyekel bhinéka akèhé saka iwak.

Kayak river liyane, Rhine lan Elbe, tresna utamané ing Baden-Württemberg lan Saxony-Anhalt, mungguh, pengalaman iku apik tenan. Nanging, yen seneng lake fishing, ana tansah lake Chiemsee lan Lake Starnberg. Loro-lorone sing cukup jero, karo kathah Pike, sejenis iwak, lan bream.

Kanggo kabeh anglers karo gatel kanggo lelungan, ana cara kanggo gabungke loro tresna gedhe sing. Eropah nawakake kathah panggonan kanggo nggawe nyekel gedhe lan seneng alam lan kutha rame memper.

Munich kanggo Trains Salzburg

Munich kanggo Trains Passau

Nuremberg menyang Sepur Passau

Salzburg menyang Passau

 

Yen sampeyan pengin nemu sawetara fishing gedhe, ana kathah gampang diakses 5 panggonan fishing paling apik ing Eropah kanggo seneng. Yen sampeyan lagi siap kanggo mencet Waters, buku karcis sepur Panjenengan saiki lan ora katon maneh!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Best Fishing Places in Eropah Kanggo Seneng” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-best-fishing-places-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)