(Last Updated On: 31/08/2019)

Aya nanaon rada kawas fishing pikeun kahiji kalina dina tempat anyar. Pikeun angler wae, naha aspiring atanapi pinuh ku pangalaman, fishing mangrupakeun kagiatan adi nu mantuan aranjeunna bersantai. Naon bisa jadi hadé pikeun aranjeunna ti ngagabungkeun pariwisata sarta pastime favorit maranéhanana?

Untungna pikeun maranéhanana anu mikaresep fishing, nyaéta tempat hébat di Éropa fitur nu rupa-rupa lauk. Mun anjeun perencanaan sangkan pakansi salajengna sadayana tentang fishing, bisa mantuan mutuskeun dimana buka. Hayu urang boga katingal di daftar urang tina 5 Tempat fishing pangalusna di Éropa ngarasakeun:

 

1. Fishing Tempat Dina Swédia

Lamun hayang lauk di Swedia, anjeun teu kudu kasampak loba salajengna ti Stockholm pikeun tempat fishing hébat. Salaku conto, Stromgatan nyaeta katuhu di tengah kota éta, sarta mibanda view hébat. Anjeun bisa ngungkaban kana wangunan parlemen Swedia na The Old Town bari fishing. Another urban place is the Hammarby Sjostad upon Hammarby lake, a lingkungan populér di Stockholm. Cai mibanda nyatu tempat fishing hébat sarta gampang diakses ti kota.

Sanajan, upami anjeun hoyong pangalaman alam fishing langkung klasik, Anjeun moal kudu ngajalankeun tebih ti Stockholm. Ringsjon Lake nawarkeun sababaraha tempat fishing geulis mana anjeun bisa nyekel whitefish na katumbiri trout. Drevviken mangrupa situ sepi sejen deukeut Stockholm, sarupa Ringsjön. Hiji tempat anu rongkah tur sustainable ka lauk, Drevviken Lake moal nguciwakeun Anjeun.

Anjeun oge bisa kantor ka Nusantara Stockholm tur pulo galo, nu mangrupakeun paradise terasing leres. Anjeun tiasa camp jeung lauk aya kana eusi haté anjeun, ngarasakeun alam Nusantara urang.

Galo Island in Sweden is the most unique out of the 5 Best Fishing Places in Europe

 

2. Fishing Tempat Dina Perancis

Perancis mangrupakeun nagara geulis keur ngan ngeunaan widang naon waé kagiatan, kitu éta teu heran fishing di Perancis oge hébat. Salah sahiji lokasi fishing pang menonjol nyaéta Lac du Bourget, danau deepest tur panggedena Perancis urang. Ieu hiji tempat impressive sabab imah leuwih 30 spésiés lauk. Diantara aranjeunna, lauk Trout, zander, Pike, sarta perch nangtung kaluar. danau sabenerna hiji permata wewengkon Rhône-Alps.

Lajeng aya nu Bassin d'Arcachon dina kidul-kulon basisir Perancis - pikeun jalma anu mikaresep saltwater fishing. sunrises geulis, cai kristal-jelas tur bass laut téh ngan sababaraha hal anu bisa nyangka di Arcachon.

Anglers tina cinta mancanagara Lake Der-Chantecoq, katuhu dina haté wewengkon Champagne, rélatif deukeut Paris. Téh mangrupa tempat gede pikeun beginners, najan pro heubeul sering danau kusabab pepes raksasa. tempat Perancis kasohor lianna kaasup La Rance Walungan jeung Alder. Duanana nyaéta populér salaku maksud hébat nyandak anjeun kulawarga dina lalampahan fishing.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

 

3. Fishing Tempat Dina Italia

Le Marche Italy is one of the 5 Best Fishing Places in Europe

nalika di Itali, Anjeun bisa ogé néangan sababaraha tempat fishing pangalusna di Éropa. Wewengkon Le Marche nawarkeun sababaraha fishing hébat, utamana dina Cingoli, Pioraco, sarta Sefro. Aranjeunna geus sababaraha éta situ Italia paling geulis pikeun mancing, ngandung trout, Pike, jeung pepes, diantara spésiés séjén. Sanajan, lamun datang ka situ, aya ogé Lake Como up kalér, kalawan Pike sarta perch.

Hayu urang poho ngeunaan walungan Italia pangbadagna, nu Po. Éta imah lele buta sarta carps badag nu bakal entice angler wae. di Toscana, walungan anu tempat fishing pang menonjol. Lima na tabung anu tempat hébat kana lauk keur trout na grayling.

Pikeun maranéhanana anglers anu resep mancing dina cai kabuka, aya dua tempat fishing hébat di Italia. Kapuloan Egadi tina Sisilia jeung basisir Sardinia bakal duanana setrum nu mibanda kaéndahan maranéhanana sarta kualitas fishing aranjeunna nyadiakeun. Néangan tuna biru-fin na Sicilian swordfish dina Tengah, sarta Amber-jack, kakap, sarta Garrick di Laut Tyrrhenian.

Milan ka Kareta Lake Como

Bekasi kana Kareta Lake Como

Padua kana Kareta Lake Como

Venice kana Kareta Lake Como

 

4. Fishing Tempat Dina The UK

The karajaan Inggris mangrupakeun tempat stunning, maturan sababaraha tempat fishing hébat dina kageulisan liar unspoiled tina Kapuloan. Upami anjeun hoyong hiji nyekel endah, Inggris bisa jadi tempat katuhu pikeun anjeun. Tapi nu tempat kudu nyokot?

Salah sahiji tempat pang menonjol nyaéta Dartmoor, Devon. Kalawan hiji ngaran evocative sapertos, Anjeun teu bisa kalah ka ngabayangkeun pangalaman fishing pikeun lauk lapar di aliran poék. The Tyne walungan di Northumberland ngabogaan warna nu nawarkeun maneh a Kauntungannana béda ngalawan trout laut hirup aya. Nu ngajadikeun sampurna walungan ieu terangan fishing sarta pangbadagna nyekel trout laut.

Walungan Clettwr deukeut jeung wates Inggris jeung Wales akang jadi tempat paling pikaresepeun pikeun adventurers. Tingali euweuh salajengna upami Anjeun hoyong kerja keras keur nyekel anjeun dina cai kasar. kaayaan geus rada langkung diaksés di Strangford Lough, County Turun. Ieu loch laut panglegana Inggris sacara swarming kalawan mackerel, Pollock, sarta haddock, diantarana.

Assynt bisa jadi tempat paling angen-mereun sadaya - nestled handapeun badag gunung, kalawan duanana saltwater jeung tawar pilihan fishing. Fionn Loch mangrupakeun tempat hébat kana lauk keur trout coklat asli.

Amsterdam Ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

5. Fishing Tempat Di Jerman

Lake fishing in the Danube Germany

Jérman pasti pantes tempatna dina daptar di tempat mancing pangalusna di Éropa. Kalawan jadi loba walungan badag jeung situ, eta bakal janten heran lamun eta teu nyieun daftar. Sababaraha lokasi paling populér pikeun mancing di Jerman kudu ngawengku Délta Daérah. dina 8 kilométer lila aréa Bavaria Délta, anjeun bisa nyekel hiji diversity vast lauk.

Pikeun fishing walungan beuki, Rhine jeung Elbe, cinta hususna di Baden-Württemberg na Saxony-Anhalt, tuturutan, pangalaman nu geus endah. Sanajan, lamun resep danau fishing, aya salawasna danau Chiemsee na Danau Starnberg. Duanana aya rada jero, jeung nyatu Pike, lauk Trout, sarta bream.

Pikeun sakabéh anglers kalawan ateul diperlukeun keur indit, aya cara pikeun ngagabungkeun dua mikanyaah hébat maranéhna. Éropa nawarkeun nyatu tempat nyieun hiji nyekel hébat sarta ngarasakeun alam jeung kota bustling sapuk.

Munich ka Kareta Salzburg

Munich ka Kareta Passau

Nuremberg kana Kareta Passau

Salzburg mun Passau

 

Lamun hayang ngalaman sababaraha fishing hébat, aya nyatu gampang diakses 5 tempat fishing pangalusna di Éropa ngarasakeun. Mun anjeun geus siap pencét perairan, buku tiket karéta Anjeun ayeuna jeung ulah kasampak deui!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Pangalusna Agronomi Tempat di Éropa Pikeun dileueut” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-best-fishing-places-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)