(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 17/03/2020)

manisan Lokal datangna dina loba variétas sakuliah Éropah. Unggal nagara jeung wewengkon boga saréat saeutik sorangan aranjeunna reueus nawiskeun. Pikeun wisatawan ku huntu amis, aya nanaon deui alluring ngeunaan iinditan ti rasa anyar. Di dieu luhureun kami 5 manisan lokal pangalusna pikeun nyobaan di Éropa.

 

1. A Sweet Lokal – Mozartkugel, Salzburg, Austria

Salah sahiji nu pang populerna sarta manisan lokal renowned di Éropa teh Mozartkugel. Salaku urang nyaho, Paul Furst dijieun resep aslina di Salzburg leuwih abad ka tukang. Éta layered a coklat saréat kalawan pistachio héjo sarta nougat.

Aya sababaraha versi APBN industri-dijieun, tur anjeun tiasa manggihan eta di supermarket. Sanajan, versi aslina henteu awis teuing, sarta eta sia beda dina harga. Gemblengna, aranjeunna salah sahiji pangalusna manisan lokal mawa imah tina lalampahan Austria Anjeun.

Munich ka Kareta Salzburg

Salzburg mun Passau

Wina ka Kareta Salzburg

Salzburg kana Kareta Wina

 

2. A Sweet Lokal – donat, Berlin, Jérman

Berliner Pfannkuchen Sufganiot

Anjeun teu kudu dasi basa anjeun dina cangreud ka sebutkeun ngaran amis lokal ieu. Jalma shorten aranjeunna keur Berliner luar Berlin, sarta pancakes di Berlin. Teu kawas donat Amérika, aranjeunna teu boga liang di pusat. Lamun anjeun nuturkeun resep tradisional, anjeun meunang bal nikmat tina rasa amis, ngeusi jam atawa marmalade, kalawan icing gula.

Berlin kana Kareta Potsdam

Berlin ka Hamburg Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Berlin kana Kareta Munich

 

3. stroopwafel, Amsterdam, Walanda

Stroopwafel is one of the Best Local Sweets to Try in Europe

stroopwafel mangrupa salah sahiji manisan lokal paling adiktif salah bisa manggihan di Éropa. Teu siga ayeuna loba manisan séjén, euweuh perdebatan dina anu asalna resep jeung dimana. Bakers di kota Walanda Gouda dilakukeun ku maranehna mimiti. Lantaran pak na ngarambat ogé, sakitu souvenir unggulan.

Dua wafers ipis dibawa bareng jeung a caramel "lem" nyieun hiji Stroopwafel. Sanajan teu disada husus, banding universal ngajadikeun éta salah sahiji pangalusna manisan lokal. manisan ieu ngadamel snack sampurna sanggeus sapoé panjang karéta-hopping, balanja, sarta cyclist dodging - sagala kagiatan Amsterdam has.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

4. pastry Denmark, kopenhagen, Dénmark

Sanajan Denmark téh leutik, nu Kujang ti manisan pangalusna na lokal ngarambat tebih tur lega. pastry Denmark ngumbara ka Dénmark mibanda sakumpulan bakers Austria. Tangtosna, aranjeunna dirobah resep leuwih taun, sarta loba imigran Skandinavia dibawa ka Amérika. Sanajan, anjeun bakal ngarasakeun eta paling di nagara mana nu bakers dedicated perfected eta.

Ieu Denmark amis lokal mangrupakeun salah sahiji hal lightest anjeun bakal secukupnya. The bakers luhur dipareuman ku jam, kiju, atawa krim kana infuse yén flair Skandinavia sampurna. Sanajan éta beunghar rasa jeung kalori, sanggeus hiji poe Ngalanglang kopenhagen dina salju, anjeun bakal ngarasakeun duanana qualities ieu.

 

 

5. Cuberdon, Bélgia

Cuberdon is among the Best Local Sweets to Try in Europe

Cuberdon mangrupa salah sahiji pangalusna sarta paling jelas manisan lokal di Éropa. Éta hat-ngawangun, mindeng wungu jeung ngeusi buah prambus keusikan. Lamun anjeun ngegel kana hiji, huntu anjeun tilelep kana lemes tengah ngeusian ku betah. Aranjeunna mindeng nelepon deui Bélgia pangalusna-diteundeun rusiah. Sabab hese pikeun ngawétkeun dinya sanggeus sababaraha minggu, aranjeunna sunda teu ngekspor dinya sering. Sanajan, pikeun wisata who wants to coba hal unik jeung mawa éta imah, cuberdon nu sampurna.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Naha anjeun hayang nambahkeun sababaraha gula jeung bungbu kana kahirupan anjeun sarta nyandak karéta a wisata kadaharan ngaliwatan Éropa? Buku Tiket anjeun Dinten!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Manisan Lokal pangalusna Pikeun Coba Di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-best-local-sweets-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)