(Paling Keri Dianyari On: 28/10/2019)

Asring gamblang dening Shadow dawa saka pepadhamu sawijining luwih London, Luton, Bedfordshire permata didhelikake sing uga worth a neng.

Founded ngisor Jupuk saka kabupaten dening Saxon ing Sixth abad, iku miwiti gesang minangka 'Tun' (utang) kang thukul dening pinggiring Kali Lea. Fast Forward sawetara abad, lan 'Lea Tun' ana kutha pasar medium-ukuran saka sawetara 800 pedunung, sing slamet utamané dening tani lan dagang.

iki dina, native Lutonites lan pengunjung kathah wisata kanggo supaya wong sibuk - kalebu hot spot kaya Kebon verdant lan narik artefacts sajarah saka Stockwood Discovery Center lan bukit gelombang, lembah lan tilase saka Barton Hills Nature Reserve.

Lan iku uga Panggonan gampang kanggo njaluk watara lan basa sarwa kanggo petualangan luwih afield - supaya karo ing atine, kene limang Handy Tumpaan Hacks kanggo lelungan Luton.

 

  1. Routen Bus

travel Bus ndadekke karo akeh keuntungan - iku cepet, trep lan bisa ninggalake kurang saka tilas karbon saka travel mobil.

Lan ing Luton, iku uga mbukak peluang sange kanggo njaluk ngerti warga, kang bakal enggal nggawe sing aran luwih ing ngarep.

info rute bis Luton PBB kang worth Consulting sadurunge menyang rawuh ing kutha.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

  1. pit

Yen sampeyan lagi adhedhasar ing Luton kanggo nalika, tuku bike punika idea sarwa.

Ana kathah lokasi deso kanggo njelajah transportasi toko lan loro-rodhané ndadekake navigasi play kutha pusat anak.

Cycle King ing 56-66 Dunstable Road in Luton wis sawetara saka sudhut pit, kalebu listrik, tandems malah farthings Penny - temtunipun bakal nemokake soko cocok.

Lille kanggo London Trains

Cologne to London Trains

Lyon kanggo London Trains

Luksemburg London Trains

 

  1. Trains

Sampeyan bisa gampang lelungan kanggo Luton ing comfort saka Sepur saka tujuan kaya London, Birmingham lan luwih afield, supaya ana alesan ora nimbang iku kanggo sabanjure liburan kulawarga.

Browse kaca web Luton Station National Rail kang lan sampeyan bakal nemokake kasugihan saka informasi ing njupuk kanggo lan saka stasiun, fasilitas kaya toilèt lan akses mobilitas.

Ana iku malah sing map Handy kanggo mesthekake kowe njaluk arah Panjenengan - sarwa.

Antwerp kanggo London Trains

The Hague kanggo London Trains

Bordeaux kanggo London Trains

Geneva to London Trains

 

  1. taxis

Yen sampeyan lagi planning kanggo Paint Luton abang, pesenan taxi kanggo njupuk sampeyan antarane bolongan mbanyoni iku idea wicaksana.

Sampeyan bakal nemokake kathah pilihan taxi curbside, nanging goluton.com iku salah siji saka operator paling gedhé kutha lan sampeyan bisa nyimpen awis dening pesenan ahead online.

Liyane bab gedhe babagan transportasi mendhoan ana ora perlu kanggo pembalap ditetepake - supaya grup kabeh bisa seneng refreshments kabeh wengi dawa.

London kanggo Trains Brussels

London kanggo Paris Trains

London kanggo Trains Lyon

London menyang Amsterdam Trains

 

  1. Parking Airport

Luton Airport iku sawijining Launchpad apik tenan kanggo penerbangan kanggo sawetara tujuan macem - kalebu Aberdeen, Malaga, lan Zurich - supaya srengenge, segara lan malah salju mung hop cedhak.

Yen sampeyan lagi luwih nyaman nyopir kanggo bandara, SkyParkSecure.com wis parking Luton Airport sing aman lan terjangkau.

Kanthi kulo stowed aman, sampeyan bisa jet mati kroso rampung kalem.

Follow limang Hacks transportasi Handy iki lan sampeyan bakal nggawe paling Luton - sampeyan bisa thank kita mengko!

Sing dhaftar kita! Share tips travel dhewe Luton ing komentar

gambar sumber: kene

 

Kanggo sing paling parking ing London nggunakake SkyParkSecure, nanging kanggo njaluk karcis sepur paling apik kanggo London, nggunakake Simpen A Train.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-handy-transport-hacks-for-luton-travellers/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)