(Last Updated On: 19/10/2019)

Mindeng obscured ku kalangkang panjang tatangga na badag London, Luton di Bedfordshire mangrupakeun gem disumputkeun éta ogé patut neng.

Diadegkeun di handap nu newak of county teh ku Saxons dina Kagenep Abad, eta dimimitian hirup salaku 'Tun' (pakampungan) nu sprang up ku tepi Walungan Lea. Gancang teung sababaraha abad, jeung 'Lea Tun' éta hiji kota pasar sedeng-ukuran tina sababaraha 800 pangeusi, anu cageur utamana ku tani jeung dagang.

Sababaraha dinten kapengker, asli Lutonites sarta datang kudu nyatu atraksi tetep aranjeunna sibuk - kaasup hotspot kawas Kebon verdant na pikareusepeun pisan artefacts sajarah ti Stockwood Papanggihan Center jeung pasir undulating, lebak na hiking trails tina Barton Hills Alam Reserve.

Sarta éta ogé mangrupa tempat gampang pikeun meunangkeun sabudeureun sarta base cemerlang pikeun adventures salajengna afield - sangkan ku eta dina pikiran, dieu lima gunana ngangkut hacks pikeun travelers Luton.

 

  1. ruteu beus

perjalanan beus brings kalawan eta loba mangpaat - éta gancang, merenah tur bisa ninggalkeun kirang ti hiji tapak suku karbon ti perjalanan mobil.

Sarta di Luton, eta oge muka nepi kasempetan endah mun dibere nyaho locals, nu bakal instan make aran leuwih betah.

info jalur beus Luton Déwan urang sia konsultan saméméh kadatangan anjeun dina kota.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

  1. Bicycles

Lamun nuju dumasar dina Luton bari, dibeuli sapédah ngarupakeun gagasan cemerlang.

Aya nyatu lokasi désa ngajajah angkot anu caket jeung roda dua ngajadikeun nganapigasi sholeh kota pusat anak urang.

Siklus Raja di 56-66 Dunstable Jalan di Luton boga rupa-rupa bikes, kaasup listrik, tandems komo farthings Penny - anjeun pasti bakal manggihan hal cocog.

Lille ka London Kareta

Cologne ka London Kareta

Lyon ka London Kareta

Luksemburg ka London Kareta

 

  1. karéta

Anjeun tiasa sacara gampil indit Luton dina kanyamanan tina karéta ti maksud kawas London, Birmingham sarta salajengna afield, jadi aya nu teu munasabah teu nganggap hal éta pikeun anjeun salajengna libur kulawarga.

Ngotéktak kaca web Luton Station Nasional Rail urang tur anjeun nimu kabeungharan informasi dina meunang na ti setasion, fasilitas sapertos restrooms sarta aksés mobilitas.

Aya malah hiji peta gunana pikeun mastikeun anjeun meunang arah anjeun - cemerlang.

Antwerp ka London Kareta

Den Haag ka London Kareta

Bordeaux ka London Kareta

Jenéwa ka London Kareta

 

  1. Taksi

Lamun anjeun nuju perencanaan pikeun cet Luton beureum, booking taksi nyandak anjeun diantara liang watering mangrupakeun gagasan wijaksana.

Anjeun nimu nyatu pilihan taksi curbside, tapi goluton.com mangrupakeun salah sahiji operator panggedena di kota urang jeung anjeun tiasa nyimpen tunai ku booking payun online.

Sejen hal hébat ngeunaan angkutan taksi téh aya euweuh butuh supir ditunjuk - sahingga sakabéh grup anjeun bisa ngarasakeun refreshments sadayana wengi panjang.

London keur Kareta Brussel

London ka Paris Kareta

London keur Kareta Lyon

London nepi Amsterdam Kareta

 

  1. Parkir bandara

Luton Airport mangrupa launchpad Heboh keur penerbangan ka lingkup maksud seru - kaasup Aberdeen, Malang, sarta Zurich - sahingga panonpoé, laut na malah salju nu ngan hiji hop pondok jauh.

Mun anjeun beuki teu nyaman nyetir ka bandara, SkyParkSecure.com boga parkir Luton Airport éta aman tur affordable.

Kalayan numpak Anjeun stowed aman, anjeun tiasa jet kaluar perasaan lengkep tenang.

Tuturkeun lima hacks angkutan gunana ieu tur Anjeun bakal nyieun kalolobaan Luton - anjeun tiasa hatur kami engké!

Éta daftar urang! Bagikeun tips perjalanan sorangan Luton dina komentar

gambar sumber: Ieuh

 

Pikeun meunangkeun pangalusna parkir di London pamakéan SkyParkSecure, tapi pikeun meunangkeun tiket karéta pangalusna ka London, pamakean Simpen A Train.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-handy-transport-hacks-for-luton-travellers/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)