(Paling Keri Dianyari On: 15/01/2020)

France punika populer wisata hotspot thanks kanggo kutha ayu lan landmark kesuwur. Negara punika ngimpi panggonan misuwur ing saindhenging donya kanggo budaya luar biasa lan pangan éca. Nalika akeh turis kumpul kanggo Paris, kutha asring bisa dadi banget overcrowded, utamané ing panas. Kebeneran, France wis luwih kanggo kurban saka mung Paris lan kita njelajah limang kutha kurang rame ngisor.

 

  1. Reims (Champagne)

Reims iku kutha lan Champagne iku wilayah anggur lan loro-lorone pancen nggantheng. Kagungan sawetara saka anggur paling kesuwur ing donya lan lelungan manawa kanggo seneng atmosfer tranquil sawijining. Yen sampeyan penggemar Sampanye, mbayar riko iku kudu. wilayah iku luar biasa ayu nanging akeh kurang rame saka ibukutha negara kang. Nalika wonten ing Champagne, dadi manawa kanggo njupuk rong dipandu demo lan mangerteni sing luwih lengkap bab carane Sampanye digawe.

Metz kanggo Trains Reims

Paris kanggo Trains Reims

Luksemburg Trains Reims

Lyon kanggo Trains Reims

 

  1. Lyon

Lyon ora mung tentrem liburan panggonan nanging uga Situs Warisan Donya UNESCO amarga reruntuhan Romawi sawijining misuwur lan musium nggumunke. Yen foodie a, Lyon wis salah siji panggonan paling apik kanggo seneng sawetara paling éca delicacies ing Prancis, senajan dadi manawa kanggo ngupaya saran babagan tetep sehat nalika nyoba panganan anyar luar negeri.

Kanggo sing interested in arsitektur, Lyon uga asal menyang sawetara gréja Renaissance sing bakal nemokake kasebar kabeh liwat kutha.

Brussels kanggo Trains Lyon

London kanggo Trains Lyon

Marseille kanggo Trains Lyon

Amsterdam kanggo Trains Lyon

 

nuduhake Lyon france skyline

 

  1. Grasse

Yen sampeyan lagi kasengsem ing minyak wangi, Grasse iku panggonan sampurna kanggo sampeyan. Yen wis ngalami tranquil sawijining, mewah lurung-lurung, sampeyan bakal nemokake dhewe kepingin bali maneh lan maneh. Grasse minangka panggonan ayu dumunung ing sadawaning Riviera lan Prancis, Cara paling apik kanggo ngematake warga punika laku French Panjenengan! !

carane Grasse lurung-lurung cilik ngrasa

 

  1. Marseilles

Misuwur kutha paling gedhé kaloro ing Perancis, Marseille yaiku kutha karo iklim gisik nyengsemaken. Kene sampeyan bakal nemokake jugrugan epik lan sange pusat seni kanggo ninggalake sampeyan nglipur kanggo jam. Kanggo sing istirahat seeking, Marseille iku ngarep kanggo pesisir nggumunke ngendi sampeyan bisa siram ing segara penake. Marseille nawakake paling kaloro donya minangka kapenuhan aktivitas budaya uga lokasi serene kanggo ngendhokke ing.

Montpellier kanggo Trains Marseille

Nice to Trains Marseille

Paris kanggo Trains Marseille

Lyon kanggo Trains Marseille

 

Kayak in Marseilles pelabuhan

  1. cilik

Asring dianggep salah siji saka kutha paling dipun sepeleaken Prancis, Lille kurang rame saka sawetara tujuan Prancis misuwur nanging isih merata ayu. turis bisa lumaku liwat dalan nduwurke tumpukan lan seneng arsitektur warni lan rame atmosfer sadawane dalan. Kanggo penyayang seni, ing Palace of Fine Arts museum iku kudu bukak Panggonan iku ngarep kanggo koleksi gambar paling gedhé nomer kalih ing Prancis kang.

Brussels kanggo Lille Trains

Antwerp kanggo Lille Trains

Paris kanggo Lille Trains

Rouen kanggo Lille Trains

 

wengi atmosfer Lille Prancis

 

Nalika ngunjungi utawa touring Prancis manawa ora kantun samubarang kutha ndhuwur! Lagi kurang rame, obah watara wong bakal gampang lan sampeyan bakal bisa kanggo seneng karakteristik khusu saka saben kutha. Siji bab iki kutha-kutha duwe ing umum sesawangan ayu lan – mesthi – pangan sange, lan pamungkas ora lali, ing Eropah wong olahraga travel karo Simpen A Train.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-less-crowded-cities-to-explore-in-france/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)