(Last Updated On: 17/09/2019)

Perancis mangrupakeun populér wisata hotspot berkat kota geulis sarta ciri renowned. Nagara nyaeta impian tujuan kawentar sakuliah dunya pikeun budaya luar biasa sarta dahareun nikmat. Bari loba wisatawan flock ka Paris, kota mindeng bisa jadi pohara overcrowded, utamana dina usum panas. Kabeneran, Perancis boga sangkan leuwih nawarkeun ti ngan Paris sarta kami ngajajah lima kota kirang rame handap.

 

  1. Reims (Inuman sampanye)

Reims mangrupakeun kota jeung Champagne nyaeta wewengkon anggur na duanana mangrupakeun pancen anca. Éta imah sababaraha kebon anggur paling renowned di dunya sarta travelers téh pasti ngarasakeun atmosfir atuda na. Mun anjeun anu kipas sampanye, Mayar neng nyaeta kudu. wewengkon kasebut incredibly geulis tapi loba kurang rame ti ibukota nagara urang. Whilst di Champagne, pastikeun nyandak hiji gudang di jero taneuh dipandu wisata sarta leuwih jéntré ngeunaan cara sampanye dijieun.

MetZ kana Kareta Reims

Paris keur Kareta Reims

Luksemburg kana Kareta Reims

Lyon kana Kareta Reims

 

  1. Lyon

Lyon teu ukur hiji damai lebaran tujuan tapi ogé mangrupa Situs Warisan Dunya UNESCO alatan ruruntuhan Romawi na kawentar tur museum stunning. Mun anjeun foodie a, Lyon ieu salah sahiji tempat pangalusna ngarasakeun sababaraha paling nikmat delicacies di Perancis, najan pastikeun neangan nasihat ngeunaan tinggal cageur bari nyobian pangan anyar mancanagara.

Pikeun maranéhanana museurkeun gawena undagi, Lyon ogé imah ka jumlah Renaissance gereja anjeun bakal manggihan sumebar di sakuliah kota.

Brussel kana Kareta Lyon

London keur Kareta Lyon

Marseille kana Kareta Lyon

Amsterdam kana Kareta Lyon

 

némbongkeun Lyon france skyline

 

  1. Grasse

Mun anjeun resep parfum, Grasse teh tujuan sampurna pikeun anjeun. Sakali anjeun geus ngalaman atuda na, mewah jalan, anjeun nimu diri wanting pikeun balik deui jeung maneh. Grasse mangrupakeun tujuan geulis ayana sapanjang Riviera jeung Perancis, cara pangalusna ngingetkeun ka locals didieu nyaeta prakna Perancis Anjeun! !

kumaha grasse jalan leutik karasaeun

 

  1. Marseille

Kasohor keur kota panggedéna kadua di Perancis, Marseille mangrupakeun kota kalawan iklim basisir impressive. Di dieu Anjeun baris manggihan ruruntuhan epik tur endah puseur seni ninggalkeun maneh entertained keur jam. Pikeun maranéhanana rélaxasi néangan, Marseille nyaeta imah pantai stunning mana anjeun bisa ngamandian di laut pikaresepeun. Marseille nawarkeun anu pangalusna duanana alam salaku dinya ieu ngeusi kagiatan budaya ogé lokasi hening bersantai di.

Montpellier kana Kareta Marseille

Hade ka Kareta Marseille

Paris keur Kareta Marseille

Lyon kana Kareta Marseille

 

Kapal di Marseille palabuhan

  1. leutik

Mindeng dianggap salah sahiji kota paling underrated Perancis urang, Lille URANG SUNDA rame ti sababaraha maksud Perancis beuki populér tapi tetep disarengan geulis. wisatawan tiasa stroll ngaliwatan lajur pungkal terasrasakeun arsitektur warni tur bustling atmosper sapanjang jalan. Pikeun pencinta seni, éta Istana Rupa Seni musium téh must-mangga buka tempat sakumaha anu kasebut imah kempelan seni kadua panglobana Perancis urang.

Brussel mun Lille Kareta

Antwerp mun Lille Kareta

Paris keur Lille Kareta

Rouen mun Lille Kareta

 

wengi atmosfir Lille Perancis

 

Nalika ngadatangan atanapi touring Perancis pastikeun teu sono salah sahiji kota di luhur! Salaku aranjeunna kirang rame, pindah sabudeureun éta bakal effortless jeung anjeun bakal tiasa ngarasakeun ciri has unggal kota. Hiji hal ieu kota kabeh kudu di umum nyaéta tetempoan geulis tur – tangtosna – dahareun menak, sarta pamungkas ulah poho, di Éropa urang ngalatih perjalanan kalawan Simpen A Train.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-less-crowded-cities-to-explore-in-france/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)