(Paling Keri Dianyari On: 14/02/2020)

laku Train ing Italia kurban ora mung comfort nanging sawetara views nyengsemaken. Salah siji bab sing paling apik babagan njupuk Sepur ing Italia kesempatan kanggo katon ing sesawangan cantik sing lelungan saka papan siji menyang papan liyane. Ing sawetara bagéan saka Italia, ana apik rute sepur sing luwih saka mung mode transportasi. Iki sepur apik bakal nambani sampeyan views gisik, sesawangan gunung serem, lakes sparkling lan luwih. Kene 5 paling apik Sepur Spring ing Italia.

 

Ayo kita mbukak dhaptar 5 paling apik Sepur laku ing Italia karo – Levanto kanggo La Spezia – Cinque Terre

rute sepur sing tindakake coastlines serem Italia ana ing antarane paling nyenengake. ing railway Cinque Terre serves gangsal désa Riviera Italia saka wilayah ing fashion serem. Kas konco windows panorama lan rendhem munggah gunung ayu, segara pirus, anggur bucolic, lan saitun. Njupuk Sepur antarane Levanto lan La Spezia kanggo lelampahan picturesque ringkes nanging ayu. Sawise sampeyan wis ngrambah Panjenengan panggonan, sampeyan bisa nglampahi dina hiking desa sange.

Florence kanggo Trains Levanto

Florence kanggo Trains La Spezia

Roma kanggo Trains La Spezia

La Spezia kanggo Trains Levanto

 

Naples to Langkawi

Travel from Naples to Langkawi lan nembus arkeologi saka Herculaneum lan Pompeii. This fabulous journey provides views of Gunung Vesuvius and the Bay of Naples along the way. iki Sepur kulo mesthi salah siji saka paling apik Sepur laku ing Italia.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Bari kanggo Naples Trains

Roma kanggo Naples Trains

 

 

Rimini kanggo Catania – bebarengan karo pesisir wétan Italia

paling cara kanggo lelungan saka Italia lor kanggo Italia iku mudhun Coast East dening Sepur. baris nganggo podo menyang pesisir kanggo kabèh enem jam sesawangan luar biasa. Mulai ing Rimini, njupuk kursi madhep forwards lan njupuk piknik karo sampeyan kanggo trip apik! En route Catania, Sepur nglewati groves linglang lan mili lahar, karo titik ing sawetara stasiun menarik saindhenging lelampahan.

Messina kanggo Trains Catania

Syracuse to Trains Catania

Taormina kanggo Trains Catania

Palermo kanggo Trains Catania

 

Venice kanggo Florence – 5 paling apik Sepur Spring ing Italia

Nggoleki loro kutha Italia sing misuwur kanthi lelampahan Sepur ayu ing antarane. ing lungo adoh saka Venice kanggo Florence njupuk sing bebarengan ambegan-njupuk sesawangan lan nengsemake kutha-kutha. lelampahan iki mung rong jam suwene nanging saestu pengalaman enriching. Ana cara sing luwih apik kanggo lelungan antarane loro kutha.

Rimini kanggo Florence Trains

Roma kanggo Florence Trains

Milan kanggo Florence Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

Milan kanggo Bolzano punika Pick pungkasan kita kanggo 5 apik Sepur Spring ing Italia

NGALAMI Sepur kulo apik saka Milan kanggo Bolzano. Njupuk saka ibukutha fashion ing donya kanggo gunung rock gerigi lan serem sing arupi Alps Italia. Waca kutha lawas Italia, deso banget lan gunung-gunung sing paling ayu lan foto ing Eropah. Ngetik Bolzano kaya ninggalake Italia lan ngetik Jerman, kutha cilik iki Jerman ing katon amarga iku bagéan saka Austria sadurunge Perang Donya I. iki apik lelampahan Sepur iku gaib!

Trento kanggo Trains Bolzano

Milan kanggo Trains Bolzano

Bologna kanggo Trains Bolzano

Venice kanggo Trains Bolzano

 

Mikir njupuk Sepur kanggo kitha favorit? Menyang website kita Saveatrain.com kanggo mriksa metu kabeh rego karcis kita eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-most-scenic-train-journeys-in-italy-save-a-train-blog/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)