(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 14/02/2020)

journeys karéta di Italia nawiskeun teu ukur kanyamanan tapi sababaraha pintonan impressive. Salah sahiji hal pangalusna ngeunaan nyokot karéta di Italia mangrupa kasempetan pikeun kasampak di tetempoan geulis anjeun ngarambat ti hiji tempat ka nu sejen. Di sawatara bagian Italia, aya endah ruteu karéta nu leuwih ti ngan modus kandaraan. Ieu karéta endah bakal ngubaran anjeun pintonan basisir, tetempoan gunung dramatis, situ sparkling sarta sangkan leuwih. Di dieu nu 5 paling endah karéta journeys di Italia.

 

Hayu urang muka daptar 5 paling endah karéta journeys di Italia jeung – Levanto to La Spezia – Cinque Terre

ruteu karéta nu nuturkeun coastlines dramatis Italia urang nu diantara nu paling nikmat. The kareta api Cinque Terre ngagaduhan lima desa Italia Riviera wewengkon dina fashion dramatis. Relax behind panoramic windows and soak up beautiful mountains, laut pirus, kebon anggur bucolic, sarta groves zaitun. Nyokot karéta antara Levanto jeung La Spezia pikeun lalampahan picturesque ringkes tapi geulis. Sakali geus ngahontal Anjeun tujuan, Anjeun teras bisa méakkeun dinten hiking Desa endah.

Florence kana Kareta Levanto

Florence kana Kareta La Spezia

Roma pikeun Kareta La Spezia

La Spezia kana Kareta Levanto

 

Naples mun Sorrento

Travel from Naples to Sorrento and pass through the archaeological sites of Herculaneum and Pompeii. This fabulous journey provides views of Gunung Vesuvius and the Bay of Naples along the way. ieu karéta numpak is certainly one of the paling endah karéta journeys di Italia.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Bari jeung Naples Kareta

Roma pikeun Naples Kareta

 

 

Rimini mun Catania – babarengan jeung basisir wétan Italia urang

Pangsaéna Cara keur indit ti Northern Italy mun Southern Italy anu handap Basisir Wétan ku karéta. jalur ngalir sajajar jeung basisir pikeun sakabeh genep jam tina tetempoan luar biasa. Mimitian dina Rimini, grab korsi hiji nyanghareup payun na nyandak piknik sareng anjeun pikeun lalampahan fabulous! En route ka Catania, karéta nu crosses groves nipis sarta aliran lava, kalawan titik di sababaraha stasion metot sapanjang perjalanan.

Messina kana Kareta Catania

Syracuse kana Kareta Catania

Taormina kana Kareta Catania

Palermo kana Kareta Catania

 

Venice mun madang – 5 paling endah karéta journeys di Italia

Manggihan dua kota Italia urang kawentar ku lalampahan karéta geulis di-antara. The perjalanan ti Venice ka Florence nyokot anjeun sapanjang napas-nyokot tetempoan sarta jieun kaduyung kota. lalampahan Ieu ukur dua jam lila tapi sabenerna mangrupa pangalaman enriching. Aya jalan hadé keur indit antara dua kota.

Rimini mun madang Kareta

Roma pikeun madang Kareta

Milan ka madang Kareta

Venice mun madang Kareta

 

Milan to Bolzano is our last pick for the 5 endah karéta journeys di Italia

Ngalaman numpak karéta éndah ti Milan ka Bolzano. Nyandak anjeun ti ibukota fashion tina dunya ka gunung batu jagged jeung dramatis anu nyieun nepi ka Italia Alps. Tempo kota heubeul Italia urang, padesaan megah sarta gunung paling geulis tur difoto di Éropa. Ngasupkeun Bolzano téh kawas ninggalkeun Italia sarta ngasupkeun Jerman, kota leutik ieu Jerman dina penampilan sabab éta bagian tina Austria before World War I. ieu endah lalampahan karéta nyaeta gaib!

Trento kana Kareta Bolzano

Milan ka Kareta Bolzano

Bologna kana Kareta Bolzano

Venice kana Kareta Bolzano

 

Pamikiran nyokot karéta ka kota Éropa favorit anjeun? Buka ramatloka kami Saveatrain.com mariksa kaluar kabeh ongkosna ekslusif kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-most-scenic-train-journeys-in-italy-save-a-train-blog/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)