(Last Updated On: 20/08/2019)

Sanajan Éropa karéta sleeper sapeuting téh jadi hiji hal tina hiji satwa langka (Airlines anggaran urang nempo maneh!), pencinta karéta anu masih henteu méré up! Keur pencinta karéta sumanget, nanaon ketukan hopping numpak wengi karéta sarta ngarasakeun kaéndahan jarak panjang tanpa ngabogaan megatkeun bank nepi ka tujuan akhir maranéhna.

Lamun geus perencanaan lalampahan karéta wengi mancanagara tapi henteu yakin yén wengi karéta téh pilihan pangalusna, ulah baca di handap.

CATETAN: Sadaya sahiji alesan urang geus nunda babarengan balik saluareun éta "kanggo starters, Anjeun moal méakkeun 10+ jam drooling on taktak anjeun salaku sirah anjeun jiggles ngalawan jandéla karéta ".

 

Wengi Kareta Dupi Cost-jétu

Pikeun unggal traveler on anggaran (atawa jalma anu kukituna rada méakkeun leuwih dina piring rupa jeung sightseeing ti aranjeunna ngalakukeunana dina tikét hiji), wengi karéta téh paling pilihan ramah-anggaran pikeun milih pikeun (hususna keur hiji lalampahan nambahan). Anjeun bisa ngaharepkeun expenses anjeun motong dina satengah mun anjeun ngaganti tilu atawa opat peuting dina hotél (malah hiji dina kategori langkung mirah) kalawan jumlah anu sarua tina peuting dina karéta a, nyimpen nepi ngeunaan $500! Lamun éta teu budgeting pinter, kami teu nyaho naon!

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

 

Waktos Kekecapan dina Kareta Peuting & ngarareunahan

Éféktivitas perjalanan karéta téh undeniable! karéta Éropa téh gancang, dikelompokeun jeung sagalana nu Anjeun keur pilari dina pilihan angkot euweuh urusan lamun anjeun iinditan ka tempat nutup kawas Italia atawa tujuan salajengna. Iinditan ku karéta téh hebat pikeun dulur anu keur pilari janten kahiji dina garis di kantor wisata, maranéhna musium favorit atanapi mana sejenna aranjeunna kukituna rencanana balik. karéta wengi masihan anjeun pilihan pikeun sabenerna meunang sababaraha sésana antukna wengi. Lajeng nganggo daytime ka mikaresep sceneries anca ngaliwatan jandela jeung mangsa titik karéta.

Lecce kana Kareta Milan

Reggio Calabria kana Kareta Milan

Bari kana Kareta Milan

Salerno kana Kareta Milan

 

Friendly lingkungan

Kawas karéta biasa, wengi karéta nu pangalusna pilihan iinditan pikeun pangeusina urang. Kusabab aranjeunna ngahasilkeun jauh kurang CO2 per panumpang ti planes ngalakukeun, aranjeunna bisa jadi angkutan hareup. janten, lamun aya sadar lingkungan, anjeun terang cara naon gé jadi iinditan ti ayeuna.

Levanto kana Kareta bekasi

La Spezia kana Kareta bekasi

Naples kana Kareta bekasi

Roma pikeun Kareta bekasi

 

ngabogaan fun sareng rerencangan dina Kareta Peuting

Wengi Kareta anu gede pikeun Nyieun Friends

Mun anjeun iinditan nyalira, karéta nu mere Anjeun hiji kasempetan papanggih loba jelema ti sakuliah Éropah, kabéh béda ti karana. Manggihan sababaraha kapentingan sarupa ngobrol ngeunaan, anjeun geus berpotensi dijieun babaturan keur hirup! tambah, naon malah leuwih penting ayeuna di sabudeureun (sahenteuna pikeun topik urang keur on), Anjeun geus kapanggih aman, jalma dipercaya babagi kabin saré anjeun jeung! karéta wengi anu éndah, tapi downside kasebut bisa mungkas nepi di stan sareng kebat jalma anu nyegrek, bacin (punten!) atanapi ... ngan batuk pisan. janten, nyungsi grup éta hébat for keur ngobrol jeung sababaraha peuting di kompartemen cramped sarua nyaeta hebat!

Lyon ka nice Kareta

Paris ka nice Kareta

Avignon ka nice Kareta

Marseille ka nice Kareta

 

The endah banding

ahhh, kami geus ampir poho kana kaasup manfaat salamina-mereun peuting karéta disebut – endah banding! Ulah bobo ngaliwatan Fjords, Alps, sarta sceneries kitu geulis séjén. Tapi teu ngarasa wajib tetep jagjag anjeun lulus heartland industri Jerman urang, boh. Oh, jeung - nyandak pics, malah lamun éta ukur ngaliwatan jandela nu!

 

Hayu urang terang ku tweeting kami di @SaveATrain! , Anjeun tiasa mendakan saluran sosial urang lianna dina handap Simpen-A-Train sarta tangtu, anjeun tiasa mesen ti urang tiket karéta.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-reasons-night-trains/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih