Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/11/2020)

Karéta di Éropa nyaéta hiji hal badag; urang bogoh ka rel kami, sarta kami bakal milih éta leuwih sagala séjén tipe transportasi iraha wae. Sajaba ti teu meunang ti titik A ka titik B dina Swift, manner nyaman jeung dipercaya, aya pisan paling anjeun henteu malah sadar ngeunaan angkutan karéta. Dina catetan éta, urang nuju singling kaluar sababaraha fakta héran ngeunaan karéta di Éropa Anjeun teu geus sadar nepi dugi ayeuna:

 

Karéta di Éropa Dupi ramah lingkungan

Shoutout ka sadayana ku kasadaran anu milari ngabantosan Alam Ibu sareng perencana urang hirup salamina: upami anjeun mésér tikét karéta sanés pesawat atanapi tikét beus, jeung anjeun bakal jadi lakukeun ngan anu. Salaku urang manggihan, "karéta-speed tinggi anu 3x langkung énergi efisien ti karéta régional ", bari "malah dina slowest karéta téh 20% leuwih efisien ti mobil a". Kumaha Heboh éta?

London keur Kareta Brussel

London ka Paris Kareta

Lyon ka London Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

 

 

Iinditan ku Train Dupi Kumaha Lalampahan The locals

perjalanan karéta nyaeta masif di Éropa, sarta kami saena rarasaan eta moal ngarobah wae pas. Aya sababaraha alesan naha karéta téh salaku populer di kalangan urang Éropa, jeung sakabéh éta téh 100% legit: aranjeunna super gancang, ongkos-éféktif, tur merenah di unggal jalan mungkin. tambah, Trains in Europe rides are hiji otentik pangalaman lalampahan, nu ngan bonus séjén pikeun hal sakabeh!

Lyon kana Kareta Jenéwa

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Lucerne kana Kareta Jenéwa

 

Karéta di Éropa anu nyaman

 

Travel karéta Dupi Simpen Anjeun Duit Di hiji Hotel Room

ngantosan, naon? nuhun, éta leres! Owing kana hal disebut "Kareta sapeuting di Éropa"Travelers anu méakkeun leuwih 10 jam dina karéta ti titik A ka titik B bisa ngarasakeun manfaat tina tunggang dina Kareta sapeuting di Éropa sarta nyimpen duit on kamar hotél. Aya sababaraha tipena béda accommodations ditawarkeun dina "karéta sapeuting," dirancang pikeun nyocogkeun preferensi iinditan dulur urang tur anggaran maranéhna. janten, urang saena:

  • Reclining korsi
  • compartments sare leutik, couchettes
  • Tunggal atawa ganda compartments occupant sare

jenis ieu tina nawaran biasana rupa-rupa per nagara jeung karéta parusahaan, Tapi aranjeunna ilaharna ngawengku nawaran sarupa.

Bremen ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Lamun indit periode panjang lajeng karéta di Éropa kalawan Rail Pass bisa Cokot Anjeun diskon

Nope, you’re not dreaming – for the most part, pas rail datangna kalawan bonus nu bisa nanaon ti hadiah minor kawas kapal rides sareng beus ngangkut kana diskon hotél sareng wisata leumpang. sakapeung, Anjeun malah bisa meunang ganjaran maturan anjeun kagiatan lengkep bébas kaasup bébas cruises walungan, hidangan, tur sami.

Brussel ka Amsterdam Kareta

Lille jeung Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Anjeun Biasana Dupi cium Jalma waragad koper ghoib

salah sahiji nu greatest hal ngeunaan lalampahan karéta hurung ampir teuing alus janten leres. Ummm, ngadagoan eta, yeap, Anjeun geus ditebak eta: paling karéta di Éropa ulah ngecas waragad koper! yakin, éta alatan kanyataan aya euweuh mariksa di sawaktos Anjeun keur iinditan ku karéta, hartina - nu kudu mawa sakabéh bagasi Anjeun sareng anjeun. Bari sabagian bisa ningali ieu salaku downside mun ngalatih perjalanan, urang neangan deui impressive: sahenteuna urang nyaho kami gé jadi iinditan lampu, bener? tambah, sok aya karanjang koper wae pikeun mantuan nu panumpang anu transporting deal hade bagasi, kitu nu bakal dumasar kaluar.

 

waktos salajengna anjeun ngabogaan pikiran anu kadua ngeunaan naha atanapi henteu diperlukeun keur indit ku karéta - urang pikir jawaban téh geulis jelas ... teu eta? buka Simpen-A-Train buku tujuan anjeun dina 3 menit, di ongkos cheapest tur lega tina waragad booking obnoxious!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-surprising-facts-you-should-know-about-trains-in-europe-fun-times/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)