(Paling Keri Dianyari On: 09/10/2019)

Waca lan pengalaman luwih dening embarking ing ngulandara Sepur Eropah. Traveling dening Sepur ing Eropah punika cara quintessential kanggo touring Eropah lan iku ora misteri apa. ing jaringan alur punika banget dikembangaké supaya lelungan bisa nelukake kaping negara lan budaya ing siji trip epik. Karo wangun travel, iku apik kanggo nyiyapake dhewe kanggo mesthekake yen sampeyan duwe lelampahan paling gampang lan paling nyenengake bisa. Kene kita 5 tips kanggo lelungan numpak sepur ing Eropah.

 

Riset ing alur beda liwat dhuwur ONLY Yen lelungan kanggo luwih saka 14 dina

Yen sampeyan planning kanggo ndeleng akeh negara nalika lelungan kanthi Sepur ing Eropah iku dadi wicaksana kanggo nimbang nandur modal ing Interrail Pass, utawa apa warga non EU nelpon Eurail. Lan Interrail Pass bakal nggawe travel Sepur gampang. Nanging, yen sampeyan ana ing budget kenceng, karcis individu bisa bisa metu murah (utamané yen sampeyan sing utamané lelungan wétan Jerman). Coba budget lan apa sawetara riset sadurunge Book alur pass Panjenengan. Our website saveatrain.com Panggonan sampurna kanggo miwiti kanggo rencana trip ing Eropah.

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Brussels kanggo Trains Cologne

Wina kanggo Trains Cologne

Hanover kanggo Trains Cologne

 

lelungan numpak sepur ing Eropah

Coba cadangan kursi Panjenengan

karcis sepur lan leladen jog rong bab kang beda. A tiket ngijini sampeyan kanggo numpak sepur, lan leladen njamin kowe lenggahan ing Sepur tartamtu. sadurunge trip priksa manawa sampeyan ngerti apa Sepur mbutuhake, ngajak, utawa ora nampa leladen jog.

yen bisa, nyoba kanggo cadangan jog, utamané yen sampeyan lelungan ing negara populer DI UBER kayata France, Italia utawa bongso Spanyol. Kanggo paling lelungan numpak sepur ing Eropah, sampeyan ora perlu kanggo cadangan jog, Nanging, pesantren Sepur lan wus kanggo paling ora apike. Panjenengan saged marang kanggo metu saka agêng jog lelampahan yen wong liya wis dipesen iku. Miturut reserving panggonan, sampeyan bisa milih apa sing bakal kaya aisle utawa jendhela kursi. Sampeyan bisa lungguhan lan seneng Sepur kulo ngerti kowe ora bisa diselani kanggo mindhah.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Bologna kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains


Tansah kagungan aman

Traveling dening Sepur ing Eropah dikenal minangka salah siji saka cara aman kanggo lelungan. Nanging, iku penting kanggo njaga mripat metu kanggo pickpocketers, utamané karo sepur sing mungkasi ing kutha-kutha utama. Aja ninggalake gawan unguarded ing Sepur utawa ing stasiun. on wengi sepur, yen dienggo turu, priksa manawa kanggo nglindhungi bagasi kanggo rak karo kunci pit cilik. Kanggo duwe katentreman atine, nyandhang Pack pinggul ing sandhangané supaya passport, telpon lan dokumen penting dilindhungi saka maling potensial.

Luksemburg Trains Brussels

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

lelungan numpak sepur ing Eropah

Kurang luwih – tips kanggo lelungan numpak sepur ing Eropah

arep saka negara kanggo negara utawa kutha kanggo kutha iki fun lan macem lelampahan. Nanging, trip bisa dadi tiring yen mbeta momotan abot. Pack esensial lan ninggalake sembarang item utawa barang sing ora perlu konco.

Gumantung ing Sepur lelungan ing, ana bisa panyimpenan winates ing liwat rak jog lan rak-rak nalika lelungan kanthi Sepur ing Eropah. Tinimbang nggawa koper gedhe lan abot, tas ransel entheng kualitas cara liya kanggo ngenthengake mbukak Panjenengan.

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva to Zurich Trains

 

Pack the right supplies for the journey for traveling by train in Europe

Traveling dening Sepur ing Eropah menehi views heboh; Nanging, iku apike kanggo nggawa item tombol sawetara kanggo mbantu pass wektu utamané yen sampeyan embarking ing lelampahan luwih saka 2 jam. Maca buku, nonton movie ing tablet, nulis ing jurnal travel utawa serangan munggah pacelathon karo penumpang liyane lan sadurunge ngerti sampeyan bakal ing panggonan sabanjuré.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

 

Most trains have either a restaurant, cafe Trem utawa kreto cemilan sing teka dening sade sandwiches, soft drink lan liyane. Nanging yen sampeyan ana ing budget lelungan nyenyet utawa sampeyan duwe tartamtu syarat halal, iku wicaksana kanggo ngowahi sawetara cemilan karo sampeyan ing lelampahan.

 

Thinking of traveling by train in Europe? Menyang Simpen A Train online kanggo mriksa metu kabeh rego karcis kita eksklusif lan miwiti planning ngulandara sabanjuré!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-tips-for-traveling-by-train-in-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane