(Last Updated On: 09/10/2019)

Tempo sarta pangalaman sangkan leuwih ku embarking dina petualangan karéta Éropa. Iinditan ku karéta di Éropa nya éta métode quintessential pikeun touring Éropa tur éta euweuh misteri naha. The jaringan rail mangrupa pisan dimekarkeun jadi travelers bisa nalukkeun sababaraha nagara jeung budaya dina hiji lalampahan epik. Salaku kalawan formulir salah sahiji lalampahan, éta alus pikeun nyiapkeun diri pikeun mastikeun nu boga lalampahan panggampangna tur paling nikmat mungkin. Di dieu kami 5 tips keur iinditan ku karéta di Éropa.

 

Panalungtikan nu rail béda pas sadia ngan Lamun ngarambat pikeun leuwih ti 14 poé

Upami Anjeun keur perencanaan ningali sababaraha nagara bari iinditan ku karéta di Éropa eta bisa jadi bijaksana mertimbangkeun investasi dina Interrail Pass, atanapi naon warga non EU nelepon ka Eurail. Hiji Interrail Pass baris nyieun Anjeun perjalanan karéta Langkung gampang. Sanajan, lamun aya dina anggaran tighter, tiket individu bisa dianggo kaluar langkung mirah (utamana lamun anjeun utamana iinditan wétaneun Jérman). Mertimbangkeun anggaran anjeun sarta ngalakukeun sababaraha panalungtikan sateuacan Anjeun buku rail lolos Anjeun. Our website saveatrain.com teh tempat sampurna pikeun ngamimitian pikeun mantuan rencanana lalampahan anjeun di sakuliah Éropah.

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Hanover jeung Kareta Cologne

 

iinditan ku karéta di Éropa

Coba mun cagar korsi Anjeun

tiket karéta sarta reservations korsi dua hal béda. A tikét ngidinan Anjeun pikeun dewan karéta a, sarta ngumpulkeun hiji jaminan anjeun korsi dina karéta husus. saencan lalampahan anjeun pastikeun anjeun ngartos naha karéta Anjeun merlukeun, ngajak, atanapi teu nampi reservations korsi.

Upami mungkin, coba mun cagar korsi Anjeun, utamana lamun keur iinditan di nagara populér Uber kayaning Perancis, Itali atawa Spanyol. Kanggo sabagéan ageung iinditan ku karéta di Éropa, Anjeun teu diperlukeun keur cagar korsi Anjeun, kumaha oge, kosan karéta jeung hoping pikeun pangsaéna sanes mangrupakeun ide nu sae. Anjeun bisa ngawartoskeun ka kaluar tina pertengahan korsi Anjeun perjalanan lamun batur geus dipesen eta. Ku reserving tempat anjeun, Anjeun bisa milih naha anjeun hoyong hiji Barisan atawa jandela korsi. Anjeun tiasa diuk deui ngarasakeun numpak karéta Nyaho maneh moal interrupted pindah.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Bologna ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta


Tetep kaduh anjeun aman

Iinditan ku karéta di Éropa katelah salah sahiji cara safest diperlukeun keur indit. Sanajan, hal anu penting tetep hiji panon kaluar pikeun pickpocketers, utamana ku karéta nu eureun di kota utama. Ulah ninggalkeun bagasi Anjeun unguarded on karéta atawa dina setasion. dina wengi karéta, lamun diniatkeun bobo, pastikeun pikeun ngamankeun koper kana rak sareng konci sapedah leutik. Pikeun mibanda karapihan pikiran, ngagem hiji pak ninggang dina baju anjeun tetep paspor Anjeun, telepon jeung sagala dokumén penting ditangtayungan tina sagala maling poténsial.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

iinditan ku karéta di Éropa

Kurang leuwih – tips keur iinditan ku karéta di Éropa

bade ti nagara ka nagara atawa kota ka kota téh senang jeung seru lalampahan. Sanajan, perjalanan bisa jadi tiring lamun keur mawa beban beurat. Pek teh kabutuhan poko jeung ninggalkeun sagala barang atawa produk nu teu diperyogikeun balik.

Gumantung kana karéta anjeun iinditan on, aya tiasa gudang kawates dina leuwih kabaya korsi jeung rak nalika iinditan ku karéta di Éropa. Gantina mawa koper badag sarta beurat, a ransel lightweight kualitas anu cara séjén pikeun lighten beban Anjeun.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

Pack the right supplies for the journey for traveling by train in Europe

Iinditan ku karéta di Éropa nyadiakeun pintonan heboh; kumaha oge, eta mangrupakeun ide nu sae pikeun nyangking barang konci sababaraha pikeun mantuan Anjeun lulus waktos utamana lamun anjeun embarking dina perjalanan langkung ti 2 jam. Maca buku, lalajo pilem on tablet Anjeun, nulis dina jurnal perjalanan Anjeun atawa nyerang nepi paguneman kalayan panumpang sejen tur saméméh anjeun terang eta maneh bakal di tujuan anjeun salajengna.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

 

Most trains have either a restaurant, cafe gerbong atanapi carts snack yén datangna ngajual sandwiches, inuman lemes sareng langkung. Tapi lamun aya dina anggaran iinditan kedap atawa anjeun kudu husus syarat dietary, geus wijaksana pikeun mawa sababaraha snacks sareng anjeun kana lalampahan anjeun.

 

Thinking of traveling by train in Europe? Buka Simpen A Train online mariksa kaluar kabeh ongkosna ekslusif kami tur mimitian perencanaan petualangan Anjeun salajengna!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/5-tips-for-traveling-by-train-in-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih