Leestyd: 3 minute
(Laas op: 29/03/2020)

Ek is 'n ywerige reisiger en dat daar te 'n solo reisiger. Die beste ding oor hierdie wese dat jy die wêreld sien en jy hoef nie te wag vir iemand om gratis te kry en dan beplan 'n reis en neem hul geriewe in voorkeur. So wanneer jy solo reis jy jou reis na wat ook al plek waar jy wil om te gaan na en hoe en wanneer jy wil gaan beplan. sien Frankryk was op my te doen lys vir 'n geruime tyd en veral om hierdie reis te maak via trein iets wat ek was, was beplanning om te doen. ook, te wees op die veilige kant en 'n gemors reis nie, Ek het besluit om Book My treinkaartjie aanlyn en by voorbaat.

 

beplan jou reis

Beplanning van die datums

So hoe het ek begin met boek my trein kaartjies aanlyn? Die eerste stap voordat ek die trein kaartjies te bespreek ek nodig het om die duur van my reis verstaan ​​en ook weet, wat die plekke wat ek wou sien was. Hoe die kaart van Frankryk is uitgelê? Dit het my gehelp om te verstaan ​​wat die orde wat ek sou besoek elke een van daardie plekke.

 

Sodra ek die het uitgelê, en dan kom die taak van die vasstelling van die datums en ook die tyd wat ek was om te spandeer in elke plek. Bespreek my treinkaartjie moet ek baie spesifiek oor die datum en tyd van my reis. Vandaar planning nodig om volmaak te wees.

Keulen na Frankfurt Treine

München na Frankfurt Treine

Hannover na Frankfurt Treine

Hamburg na Frankfurt Treine

 

 

Bespreking trein kaartjies aanlyn

Alhoewel daar 'n voordeel van die boek my treinkaartjie deur die web is dat jy net weer kan gebruik dieselfde portaal te verander om die bespreking te maak; met die soort van persoon wat ek was ek wou dat die laaste opsie wees. Toe kom die stap van die boek my treinkaartjie aanlyn. Met al die datums en tye van die reis nou in plek, bespreking deur middel van online portals soos www.saveatrain.com het die taak relatief maklik. ook, net voel reg om hier te noem dat jy moet ook versigtig wees oor die webwerf wat jy gebruik vir die boek my treinkaartjie aanlyn te wees. Die belangrikste rede hiervoor is dat die meeste webtuistes verborge koste, soos die verwerking van fooie en bespreking koste.

Amsterdam na Londen trein

Rotterdam na Londen trein

Parys na Londen trein

Brussel na Londen trein

 

Lewe makliker gemaak

vandag tegnologie het beslis gemaak ons ​​lewens soortgelyke en gemaak reis regoor die wêreld relatief maklik deur te verseker dat jy bespreek jou trein kaartjies aanlyn sonder moeite en wees vol vertroue oor die reis wat jy nodig het om te onderneem. Ek bespreek my trein kaartjies aanlyn, doen jy?

Genua na Milaan Treine

Rome na Milaan Treine

Bologna na Milaan Treine

Verona na Milaan Treine

 

Ons doel is om jou lewe makliker te maak wanneer jy reis op te lei, Laat ons weet as daar iets wat ons kan beter doen (As jy lees tot nou toe jy verdien 'n koepon, so vir 5% afslag gebruik die koepon: emailcoupon) – https://www.saveatrain.com

 

Wil jy bed ons blog post op jou werf, jy kan òf neem ons foto's en teks en net gee ons krediet met 'n skakel na hierdie blog post, of jy kliek hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmake-your-life-easier-with-save-a-train%2F%3Flang%3Daf – (Blaai 'n bietjie af na die Gedagte Kode te sien)