(Last Updated On: 15/08/2019)

Saban poé éta mangrupakeun tetempoan umum ningali rébuan panumpang ngagunakeun karéta. Mangkana, éta teu heran, yén karéta téh dipikawanoh salaku lifeline nagara. tanpa, mana maranéhna tiasa rusuh gede pisan jeung eta tiasa ngakibatkeun galau jeung parna masalah.

 

All You Need to Know About the Railway Ticket Reservation

 

Sanggeus ngomong yén, kasadiaan tina tiket janten masalah utama unggal wayah éta kajadian. Lamun anjeun hoyong buku tiket Anjeun, Anjeun kudu mastikeun yén tiket nu sadia tur siap.

 

Naon anu rupa prosés booking?

Anjeun boga rupa béda tina gerbong dina ngumpulkeun tikét kareta api. Aranjeunna unreserved. unreserved biasana paling rame lantaran panumpang teu buku tiket maranéhanana di kompartemen ieu.

Salila kali festival, janten teu kaampeuh jeung jumlah warga iinditan on karéta nu bisa kalayan gampang ngahontal sababaraha ratusan. Lamun milik lansia atawa boga masalah fisik, mangka pangalusna pikeun buku dina karéta wengkuan kompartemen tinimbang unreserved.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Jenis saterusna kompartemen teh palatih sleeper. The palatih sleeper salaku nami mana nyandak anjeun bersantai na kulem sapanjang anjeun perjalanan. Unggal karéta hadir kalawan sahenteuna 10 bogies anu gerbong sleeper.

Anjeun tiasa mawa sorangan bantal na ranjang lambar anjeun upami anjeun hoyong. Idéal pikeun jalma anu keur iinditan on anggaran. sleeper nu 3 golongan kompartemen AC nyaeta nyaman jeung rada luhureun palatih sleeper Ngumpulkeun Railway tiket.

Aranjeunna rada mahal lamun dibandingkeun jeung palatih sleeper sabab geus AC. 2-nagara golongan kompartemen AC nya éta métode déskriptif sejen lalampahan. Ieu sreg tur anjeun disadiakeun ku gede pisan kamewahan.

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

Sami tiasa nyarios ngeunaan kompartemen AC kelas munggaran. Yén sabab anjeun disadiakeun kalawan jenis privasi, nu rék. Ieu metoda paling mahal tina iinditan. Anu pamungkas, korsi mobil.

Sawaktos Anjeun keur iinditan jarak pondok, mangka anjeun bisa ngarambat ngagunakeun mobil korsi. The ongkosna téh Lesser batan AC kelas munggaran ngumpulkeun tikét kareta api. Sanajan, anjeun bakal hoyong mastikeun yén korsi nu disadiakeun ngaliwatan SMS ngageter atawa online cek.

Ngagunakeun PNR, anjeun bisa mastikeun yén tikét anjeun dipesen. tungtungna, Anjeun kudu ningali yén korsi nu disadiakeun. Anjeun tiasa ngalakukeun nu ku mastikeun status PNR bener saméméh anjeun sangkan salajengna Ngumpulkeun Railway tiket bookings.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Unggal waktos, ngalakukeun bookings Anjeun maké sumber dipercaya inpormasi kawas Simpen A Train.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang ka situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/all-you-need-to-know-about-the-railway-ticket-reservation/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih