Wacan Maca: 5 menit(Paling Keri Dianyari On: 25/12/2020)

Macem, exhilarating, megah, pikiran-ngunekke, ora cukup tembung kanggo nggambarake 7 stadion bal-balan sing paling apik tenan ing Eropa. Menapa malih, sanajan sampeyan mikir bisa ngerteni kaluhurane, mung nalika mlebu, sing ngerti tenan sihir.

dadi, yen sampeyan Byren Munich sing antusias, iki 7 stadion bal-balan pancen kudu digatekake lan papan sing apik ing dhaptar ember.

 

1. Sing Paling Apik Bal-balan Stadion Ing Jerman: Signal Iduna Park Ing Dortmund

Signal Iduna minangka stadion bal-balan paling gedhe ing Eropa lan bisa dadi tuan rumah 80,000 penggemar sing antusias gawe fasad kaca lan pemanas ruangan sing apik banget. Iki amarga ing 2006 mbenake. kanggo FIFA World Cup. Mulane, sampeyan bisa ngrancang plancongan bal-balan kanthi total babagan musim salju.

Signal Iduna dadi stadion bal-balan paling gedhe ing Jerman wiwit saiki 1965, lan dina iki papan kanggo tim bal-balan Borussia Dortmund.

Cara Golek Stadion Bal-balan Iduna ing Dortmund?

You can get to the stadium via Rel ringan Dortmund sepur ringan lan sepur RB sing nyambungake Austria lan Jerman.

Rega Sepur Cologne nganti Dortmund

Rega Sepur Munich nganti Dortmund

Rega Sepur Hanover menyang Dortmund

Rega Sepur Frankfurt nganti Dortmund

 

Stadion Sepakbola ing Dortmund Game Opening

 

2. Allianz Arena: Munich, Jerman

Stadion bal-balan paling gedhe nomer loro ing Munich, Allianz Arena minangka salah sawijining stadion bal-balan paling anyar ing Eropa. Stadion bal-balan Allianz ing Jerman dibukak ing 2005 lan wis dadi lapangan utama tim bal-balan FC Byren Munich.

Yen sampeyan dadi ngunjungi Munich kanggo game bal-balan, sampeyan bakal kaget karo panel plastik stadion sing gedhe lan eksterior sing ganti warna. iki 2 fitur nggawe Allianz minangka salah sawijining 7 stadion sing paling apik tenan ing Eropa.

Cara Menyang Stadion Sepak Bola Allianz ing Munich?

You can get to Allianz Stadium from Frottmaning U-Bahn station, dununge cedhak.

Rega Sepur Dusseldorf nganti Munich

Rega Sepur Dresden menyang Munich

Rega Sepur Nuremberg nganti Munich

Rega Sepur Bonn nganti Munich

 

Allianz Arena: Munich, Jerman ing wayah wengi

 

3. Stadion Bal-balan Paling Apik ing Inggris: Stadion Wembley

Stadion bal-balan paling gedhe nomer loro ing Eropa, Stadion Wembley bisa dadi tuan rumah 90,000 penggemar. Bal-balan paling gedhe ing Inggris dibangun ing 2009, lan fitur sing paling misuwur yaiku 134 lengkungan dhuwur meter, crowning the stadium. Mangkono, sampeyan bakal bisa ndeleng nalika nonton pertandingan Piala Liga, lan play-off liga nasional cukup pengalaman apik tenan.

Mulane, Wembley ora mung situs kanggo FA final, nanging uga landmark pusat ing London.

Cara Menyang Stadion Sepakbola Wembley Ing London?

You should take the London Underground Circle Line from Paddington station to Baker St station and then change onto the London Underground Metropolitan Line to Wembley Stasiun taman.

AAmsterdam nganti Rega Sepur London

Rega Sepur Paris nganti London

Rega Sepur Berlin nganti London

Rega Sepur Brussels menyang London

 

Pemandangan panorama Stadion Sepakbola Wembley ing Inggris

 

4. Stadion Bal-balan Paling Apik ing Italia: Stadion San Siro ing Milan

San Siro minangka stadion bal-balan paling gedhe ing Italia. Stadion apik tenan ing Milan iki dijenengi kanggo ngurmati juara piala dunia kaping pindho Giuseppe Meazza.

Stadion dibukak ing 1926 lan bisa dadi tuan rumah 35,000 penggemar bal-balan sing semangat. Salah sawijining fitur sing ora bisa dilalekake ing facade eksterior yaiku sabuk abang sing menonjol abang.

Cara Menyang Stadion Sepak Bola San Siro ing Milan?

Stadion bal-balan San Siro yaiku 5 km saka Milan tengah kutha. Sampeyan bisa tekan San Siro kanthi jalur metro M5 saka pusat Milan.

Rega Sepur Florence menyang Milan

Rega Sepur Florence menyang Venesia

Rega Sepur Milan nganti Florence

Venice nganti Sepur Sepur Harga

 

 

5. Stadion Sepakbola Louis II Ing Monako

Stadion bal-balan Louis II minangka stadion liyane sing nyenengake ing Eropa. Stadion kasebut duwe sangang gerbang sing apik banget ing ujung lemah. Stadion bisa dadi tuan rumah 16,000 penggemar game epik ing Riviera Prancis ing mburi.

ing 1979 Prince Rainier III decided to rebuild a new sports arena in the Fontvieille district. Arsitek Parisis njupuk misi gedhe, kang rampung ing 1984, lan nggawe stadion Louis II minangka salah sawijining stadion paling apik ing Eropa.

Cara Menyang Stadion Sepakbola Louis II ing Monaco?

Stadion bal-balan Louis II yaiku 10 jam adoh karo Sepur saka London.

 

6. Stadion Groupama, Lyon

Stadion spektakuler iki ing 7 stadion bal-balan sing paling apik tenan ing Eropa, bisa dadi tuan rumah 60,000 penggemar. Saliyane, papan iki dadi klub bal-balan Prancis Olimpiade Lyonnais lan bakal dadi tuan rumah bal-balan ing 2024 Game Olimpiade Musim Panas ing Paris.

dadi, yen sampeyan arep ngunjungi Paris kanggo Olimpiade, sampeyan mesthi ngunjungi stadion bal-balan sing apik iki.

Rega Sepur Amsterdam nganti Paris

Rega Sepur London nganti Paris

Rega Sepur Rotterdam nganti Paris

Rega Sepur Brussels menyang Paris

 

Stadion Sepak Bola Groupama, Lyon

 

Kepiye Cara Menyang Stadion Groupama ing Lyon?

sampeyan bisa tekan stadion Groupama saka stasiun Decines Grand Large saka jalur trem 3. Wis cedhak banget karo stadion – mung 10 menit’ mlaku-mlaku.

 

Stadion Sepakbola Luar Biasa Ing Lyon

 

7. Stadion Velodrome Ing Marseille

Stadion sing apik tenan ing Marseille iki mbukak gerbang kanggo para penonton 1937. wiwit, Stadion Velodrome olèh 67,000 penggemar saben musim bal-balan ing Prancis. Salah sawijining perkara sing paling sampeyan bakal weruh babagan stadion yaiku atap kaca, sing angel banget dilewati.

Sampeyan bakal kaget, nanging stadion Velodrome ora mung stadion bal-balan. Kosok baline, iku stadion multi-tujuan, kanthi trek muter. dina iki, dadi omah kanggo klub Olympique de Marseille.

Cara Menyang Stadion Velodrome ing Marseille?

Stadion Velodrome kira-kira 3.5 km saka pusat kutha Marseilles. Mulane, sampeyan bisa tekan stadion kanthi jalur metro 2. Sampeyan uga bisa nyekel metro saka stasiun Sepur yen sampeyan lelungan ing Eropah dening Sepur.

Rega Sepur Paris nganti Marseilles

Marseille nganti Regi Sepur Paris

Marseille nganti Rego Sepur Clermont Ferrand

Rega Sepur Paris nganti La Rochelle

 

Stadion Sepakbola Luar Biasa ing Marseille Prancis

 

Melu game bal-balan minangka salah sawijining perkara sing paling apik sing kudu ditindakake ing Eropa yen sampeyan penggemar sepak bola lan olahraga sing antusias. Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan golek karcis sepur paling murah ing salah sawijine 7 stadion bal-balan sing paling apik tenan ing Eropa.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "7 Stadion Sepakbola Paling Apik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famazing-football-stadiums-europe%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)