Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 25/12/2020)

Pikaresepeun, exhilarating, megah, pipikiran, teu aya cekap kecap pikeun ngajelaskeun 7 stadion maén bal anu paling endah di Éropa. Sumawona, sanajan anjeun pikir anjeun tiasa ngartos kaagungan aranjeunna, ngan ukur anjeun ngaléngkah, yén anjeun leres-leres ngartos sihir.

janten, upami anjeun hiji Byren Munich anu sumanget, ieu 7 stadion maén bal leres-leres diperhatoskeun sareng tempat anu mulya dina daptar ember anjeun.

 

1. Anu Paling Endah Maén bal Stadion Di Jérman: Taman Iduna Signal Di Dortmund

Signal Iduna mangrupikeun stadion maén bal anu panggedéna di Éropa sareng tiasa janten tuan rumah 80,000 pameget sumanget di tukangeun fasad kaca na anu manaskeun sareng pemanasan jero taneuh. Ieu alatan dina 2006 ngaropea. pikeun FIFA World Cup. kituna, anjeun sacara gembleng tiasa ngarencanakeun liburan bal-balan anjeun pikeun pertandingan usum.

Signal Iduna parantos janten stadion maén bal panggedéna di Jerman ti saprak 1965, sareng ayeuna éta imah tim maén bal Borussia Dortmund.

Kumaha Kéngingkeun Stadion Maén Bal Iduna Di Dortmund?

You can get to the stadium via Rel lampu Dortmund karéta ringan sareng karéta RB anu ngahubungkeun Austria sareng Jérman.

Cologne ka Dortmund Harga Train

Munich ka Dortmund Harga Karéta

Hanover ka Dortmund Harga Train

Harga Karéta Frankfurt ka Dortmund

 

Stadion Maén Bal di buruan Dortmund bubuka

 

2. Allianz Arena: Munich, Jérman

Stadion maén bal panglobana kadua di Munich, Allianz Arena mangrupikeun salah sahiji stadion maén bal pangénggalna di Éropa. Stadion maén bal Allianz di Jérman dibuka di 2005 sareng parantos janten lapangan bumi pikeun tim maén bal FC Byren Munich.

Upami anjeun janten ngadatangan Munich pikeun maén bal, anjeun bakal kagum ku stadion anu ngagelebugkeun palastik sareng éksterior anu ngarobah warna. ieu 2 fitur ngajadikeun Allianz salah sahiji 7 stadion paling endah di Éropa.

Kumaha Cara Menuju Stadion Maén Bal Allianz Di Munich?

You can get to Allianz Stadium from Frottmaning U-Bahn station, tempatna caket.

Harga Karéta Dusseldorf ka Munich

Harga Karéta Dresden ka Munich

Harga Karéta Nuremberg ka Munich

Bonn ka Munich Harga Train

 

Allianz Arena: Munich, Jérman peuting

 

3. Stadion Maén Bal Anu Paling Luar Biasa Di Inggris: Stadion Wembley

Stadion maén bal panglobana kadua di Éropa, Stadion Wembley tiasa janten tuan rumah 90,000 nu mikaresep. Bal anu panggedéna di Inggris diwangun di 2009, sareng fitur anu paling kasohor nyaéta 134 méteran luhur lengkungan, crowning the stadium. kituna, anjeun bakal mendakan yén ningali pertandingan Piala Liga, sareng play-off liga nasional lumayan pangalaman endah.

kituna, Wembley sanés ngan ukur situs pikeun piala final FA, tapi ogé tengara pusat di London.

Kumaha Cara Menuju Stadion Sepakbola Wembley Di London?

You should take the London Underground Circle Line from Paddington station to Baker St station and then change onto the London Underground Metropolitan Line to Wembley Stasion taman.

AAmsterdam ka London Harga Train

Paris ka London Harga Train

Harga Karéta Berlin ka London

Brussel ka London Harga Train

 

Panorama Stadion Sepakbola Wembley di Inggris

 

4. Stadion Maén Bal Anu Paling Luar Biasa Di Itali: Stadion San Siro Di Milan

San Siro mangrupikeun stadion maén bal anu panggedéna di Itali. Stadion luar biasa ieu di Milan dingaranan pikeun ngahargaan juara dua kali piala dunya Giuseppe Meazza.

Stadion dibuka di 1926 sareng tiasa host 35,000 pameget maén bal anu sumanget. Salah sahiji fitur anu anjeun teu tiasa sono dina facade luarna nyaéta girders anu nonjol beureum.

Kumaha Cara Menuju Stadion Sepakbola San Siro Di Milan?

Stadion maén bal San Siro nyaéta 5 km ti Milan puseur dayeuh. Anjeun tiasa ngahontal San Siro ku jalur M5 ti Milan pusat.

Harga Karéta Florence ka Milan

Harga Karéta Florence ka Venice

Harga Karéta Milan ka Florence

Venice ka Milan Harga Train

 

 

5. Stadion Sepakbola Louis II Di Monako

Stadion maén bal Louis II mangrupikeun stadion anu matak pikasieuneun ogé di Éropa. Stadion ngagaduhan salapan lengkungan anu ngajentul di tungtung bumi. Stadion tiasa janten host 16,000 penggemar pikeun kaulinan epik di Perancis Riviera di tukang.

Di 1979 Prince Rainier III decided to rebuild a new sports arena in the Fontvieille district. Arsiték Parisian nyandak misi hébat, anu réngsé dina 1984, sareng ngajantenkeun stadion Louis II mangrupikeun stadion anu paling spektakuler di Éropa.

Kumaha Cara Menuju Stadion Sepakbola Louis II Di Monako?

Stadion maén bal Louis II nyaéta 10 jam jauh ku karéta ti London.

 

6. Stadion Groupama, Lyon

Stadion spektakuler ieu di urang 7 stadion maén bal anu paling endah di Éropa, tiasa host 60,000 nu mikaresep. Salaku tambahan, éta mangrupikeun klub maén bal Perancis Olimpiade Lyonnais sareng bakalan janten tuan rumah bal di 2024 Olimpiade Usum Panas di Paris.

janten, upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka Paris dina Olimpiade, anjeun pasti kedah nganjang ka stadion maén bal anu hébat ieu.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

Stadion Sepakbola Groupama, Lyon

 

Kumaha Cara Menuju Stadion Groupama Di Lyon?

Anjeun tiasa nepi ka stadion Groupama ti stasiun Decines Grand Large tina jalur trem 3. Éta super caket kana stadion – adil 10 menit’ leumpang.

 

Stadion Maén Bal Luar Biasa Di Lyon

 

7. Stadion Velodrome Di Marseille

Stadion anu saé di Marseille ieu muka gerbangna pikeun pemirsa deui 1937. Ti saprak éta, Stadion Velodrome ngabagéakeun 67,000 kipas unggal usum maén bal di Perancis. Salah sahiji hal anu paling anjeun bakal perhatoskeun ngeunaan stadion nyaéta hateup kaca, anu hésé pisan kantun.

Anjeun bakal reuwas, tapi stadion Velodrome lain ngan ukur stadion maén bal. Sabalikna, éta mangrupikeun stadion serbaguna, kalayan jalur bersepeda. Dinten, éta ngajantenkeun salaku bumi pikeun klub Olympique de Marseille.

Kumaha Cara Candak ka Stadion Velodrome di Marseille?

Stadion Velodrome ngeunaan 3.5 km ti pusat kota Marseilles. kituna, anjeun tiasa ngahontal stadion nganggo jalur metro 2. Anjeun bahkan tiasa nyandak metro ti setasion kereta api lamun aya iinditan sakuliah Éropah ku karéta.

Paris ka Marseilles Harga Karéta

Marseilles ka Paris Harga Train

Marseilles ka Clermont Ferrand Harga Train

Paris ka La Rochelle Harga Train

 

Stadion Maén Bal anu Luar Biasa di Marseille Perancis

 

Ngiringan pertandingan maén bal mangrupikeun hal anu paling saé dilakukeun di Éropa upami anjeun peminat maén bal sareng olahraga anu sumanget. di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun milari tikét karéta anu paling murah pikeun anu mana waé 7 stadion maén bal anu paling endah di Éropa.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "7 Stadion Maén Bal Anu Paling Luar Biasa Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famazing-football-stadiums-europe%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)