(Paling Keri Dianyari On: 15/09/2019)

Traveling dening Sepur saka Amsterdam menyang Berlin nawakake lelungan pengalaman iso lali. Senajan trip enem jam dicokot alon, comfort ditawakake sepur lan pesona trip punika pinunjul. kanthi sesawangan ayu sadawane dalan, lan mobil dining kanggo pass wektu, trip ends kang akeh luwih cepet saka samesthine. Punika apa sepur ing Eropah kurban kanggo rute.

 

Satekané ing modern Hauptbahnhof (HbF) nalika sampeyan lelungan saka Amsterdam menyang Berlin, iku hard ora kanggo njaluk bungah bab trip sing ana ing ngarepé. Stasiun punika struktur baja karo sawetara jubin, ngendi sepur nyabrang sirah liwat ril dilereni soko tugas. Iku banget sarta disambungake menyang liyane saka kutha liwat garis metro lan bus stasiun, ing tengah Berlin. Yen sampeyan wis ora dipesen akomodasi Berlin, pilihan apik mung menit adoh saka stasiun punika Intercity Hotel.

 

Nalika mangkat saka Amsterdam menyang Berlin, ngetik Station Central misuwur ing Amsterdam, salah siji saka bangunan paling lambang kutha, sarta bandara Schipol. gampang diakses, ing Station Central dibangun ing 1889, lan dina ditampa babagan 250,000 penumpang saben dina. Stasiun iki banget uga signposted. Yen sampeyan ora nganggo Dutch, mung ngelingi sing platform diarani “track”. yen perlu, sampeyan bisa chatter sawetara Inggris, wiwit Staff stasiun ngandika basa. ing Amsterdam, pilihan apik akomodasi cedhak stasiun tengah punika Ibis Gaya. ana, lokasi sampurna amarga stasiun tengen ing tengah, cedhak karo panggonan.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Amsterdam kanggo Berlin Skyline

Service Train saka Amsterdam menyang Berlin

Layanan sepur saka Amsterdam menyang Berlin cukup Kerep, lan ana bab loro sepur saben jam. Paling dina sepur kurban layanan nyaman banget, nanging dicokot alon, lagi mungkasi ing sawetara kutha ing sadawane dalan. Sepur pisanan saka Amsterdam menyang Berlin nglepas ing 6:58 iki, tekan ing ibukutha Jerman ing 13:20. Saka Berlin kanggo Amsterdam, Sepur pisanan nglepas ing 06:37 lan arrives ing 13:08. Sisih paling saka trip sak dina, tanpa mangu, punika mujur nengen. kutha cilik ing interior Jerman lan Walanda, uga gunung-gunung lan mujur nengen deso, pancen narik ati!

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo London Trains

Amsterdam kanggo Berlin Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

 

Pilihan lelenggahan ing sepur saka Amsterdam menyang Berlin sing manéka warna. kisaran iki saka kursi conventional kanggo pondokan-online kahanan sing duwe kursi Reclining malah dikonversi ke kasur. Wiwit trip punika dawa, lelungan ing salah siji saka pondokan iki, kang nawakake pemain figuran kayata cahya, kontrol suhu lan dihubungake kanggo laptop lan telpon seluler, kang ndadekake iku bisa kanggo nonton film ing comfort saka kamar sak kabeh trip. Elinga tuku karcis ing rong minggu ing advance supaya sampeyan nggawe manawa ora masalah mengkono.

 

Kita paling temtunipun manawa sampeyan bakal Sungkem kulo saka Amsterdam menyang Berlin, lan kosok balene. Ya, bakal ana trip liyane amarga yen sampeyan nyoba pisanan, sampeyan bakal tansah pengin njupuk Sepur maneh lan kanthi seneng lelampahan.

 

dadi, sampeyan siap kanggo travel Sepur antarane Walanda lan Jerman? yèn mangkono Book lelampahan Sepur karo kita ing 3 menit, ing tarif murah lan ngeculke Fees pesenan obnoxious!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/amsterdam-berlin-train/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)