(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 13/02/2020)

Iinditan ku karéta ti Amsterdam ka Berlin nawarkeun traveler nu hiji pangalaman unforgettable. sanajan genep jam lalampahan nyaeta bit slow, kanyamanan ditawarkeun ku karéta jeung jampe ti perjalanan anu beredar. jeung tetempoan geulis sapanjang jalan, sarta mobil makan pikeun mantuan lulus waktu, perjalanan ends up keur leuwih gancang ti nu diharapkeun. Di dieu nyaeta naon anu karéta di Éropa nawarkeun pikeun jalur ieu.

 

Sesampainya di modern Hauptbahnhof (HbF) mun anjeun ngarambat ti Amsterdam ka Berlin, éta teuas teu meunang bungah ngeunaan lalampahan anu perenahna payun. Stasion ieu aya struktur baja jeung sababaraha floors, dimana karéta meuntas ngaliwatan sirah anjeun ngaliwatan rel ditunda. Hal ieu kacida alusna dihubungkeun jeung sesa kota ngaliwatan garis metro na beus setasion, di puseur Berlin. Upami anjeun teu acan dipesen akomodasi di Berlin, pilihan alus ngan menit a jauh ti stasiun mangrupa InterCity Hotel.

 

Travel karéta ti Berlin ka Amsterdam

Lamun anjeun indit ti Amsterdam ka Berlin, Anjeun ngalebetkeun Station Tengah kawentar di Amsterdam, salah sahiji wangunan paling emblematic kota, kitu ogé bandara tina Schipol. gampang diakses, éta Stasion sentral diwangun dina 1889, tur kiwari narima ngeunaan 250,000 panumpang per poé. Stasion ieu kacida alusna signposted. Mun anjeun teu nyarita Walanda, ngan inget yen platform disebut “jalan satapak”. Lamun perlu, anjeun tiasa chatter sababaraha Inggris, ti staf sahiji stasion speaks basa. di Amsterdam, pilihan alus akomodasi deukeut stasion sentral teh Ibis Style. Tuh, lokasi sampurna kusabab stasiun karéta téh katuhu dina pusat, deukeut jeung tempat dipikaresep.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Amsterdam ka Berlin Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

Amsterdam ka Berlin Skyline

Service karéta ti Amsterdam ka Berlin

Ladenan saruntuyan Amsterdam ka Berlin anu rada sering, tur aya ngeunaan dua karéta per jam. Paling dinten karéta nawarkeun jasa pisan nyaman, tapi bit slow, sabab eureun di sababaraha kota sapanjang jalan. The karéta mimiti ti Amsterdam ka Berlin departs di 6:58 Kami, anjog di ibukota Jerman dina 13:20. Ti Berlin ka Amsterdam, éta karéta mimiti departs di 06:37 jeung datang di 13:08. Bagian best of perjalanan salila poé, tanpa ragu a, teh landscapes. Kota leutik di pedalaman Jerman jeung Walanda, kitu ogé pagunungan tur landscapes désa, anu kacida breathtaking!

Amsterdam kana Kareta Brussel

Amsterdam ka London Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

IC Berlin | perjalanan langsung ku karéta ti Amsterdam CS ka Berlin HBF

 

Pilihan seating dina karéta ti Amsterdam ka Berlin anu rupa-rupa. Bulan ieu tina korsi konvensional mun cabins-hawa conditioned nu gaduh korsi reclining komo ngarobah kana ranjang. Kusabab perjalanan anu lila, ngarambat dina salah sahiji cabins ieu, nu nawarkeun extras kayaning lampu, kadali hawa sarta plugs pikeun laptop jeung ponsel, nu ngamungkinkeun pikeun lalajo pilem di kanyamanan di kabin Anjeun salami sakabéh lalampahan. Inget mésér tikét Anjeun sahenteuna dua minggu sateuacanna jadi Anjeun mastikeun euweuh masalah kajadian.

 

Kami paling pasti yakin yén anjeun bakal adore numpak ti Amsterdam ka Berlin, sabalikna. nuhun, bakal aya lalampahan sejen sabab sakali anjeun coba eta heula waktu, Anjeun bakal salawasna hoyong nyandak karéta deui jeung pinuh mikaresep perjalanan.

 

janten, anjeun siap perjalanan karéta antara The Walanda sarta Jerman? lamun kitu buku lalampahan karéta anjeun kalawan kami di 3 menit, di ongkos cheapest tur lega tina waragad booking obnoxious!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/amsterdam-berlin-train/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)