(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 15/05/2020)

Perjalanan ti Amsterdam ka Berlin ku karéta nawiskeun saembara sareng pangalaman anu henteu pikaresepeun sareng pilihan anu paling ramah Eco. sanajan genep jam lalampahan nyaeta bit slow, kanyamanan ditawarkeun ku karéta jeung jampe ti perjalanan anu beredar. jeung tetempoan geulis sapanjang jalan, sarta mobil makan pikeun mantuan lulus waktu, perjalanan ends up keur leuwih gancang ti nu diharapkeun. Di dieu nyaeta naon anu karéta di Éropa nawarkeun pikeun jalur ieu.

 

Sesampainya di modern Hauptbahnhof (HbF) nalika anjeun ngarambat ti Amsterdam ka Berlin atanapi Berlin ka Amsterdam ku karéta, éta teuas teu meunang bungah ngeunaan lalampahan anu perenahna payun. Stasion ieu aya struktur baja jeung sababaraha floors, dimana karéta meuntas ngaliwatan sirah anjeun ngaliwatan rel ditunda. Hal ieu kacida alusna dihubungkeun jeung sesa kota ngaliwatan garis metro na beus setasion, di puseur Berlin. Upami anjeun teu acan dipesen akomodasi di Berlin, pilihan alus ngan menit a jauh ti stasiun mangrupa InterCity Hotel.

 

Berlin Ka Amsterdam Ku Karéta

Nalika anjeun angkat ti Amsterdam ka Berlin ku karéta, Anjeun ngalebetkeun Station Tengah kawentar di Amsterdam, salah sahiji wangunan paling emblematic kota, kitu ogé bandara tina Schipol. gampang diakses, éta Stasion sentral diwangun dina 1889, tur kiwari narima ngeunaan 250,000 panumpang per poé. Stasion ieu kacida alusna signposted. Mun anjeun teu nyarita Walanda, ngan émut yén platform nami nyaéta “jalan satapak”. Lamun perlu, anjeun tiasa chatter sababaraha Inggris, ti staf sahiji stasion speaks basa. di Amsterdam, pilihan alus akomodasi deukeut stasion sentral teh Ibis Style. Tuh, lokasi sampurna kusabab stasiun karéta téh katuhu dina pusat, deukeut jeung tempat dipikaresep.

Brussel ka tikét karéta Amsterdam

London ka tikét karéta Amsterdam

Amsterdam ka tikét karéta Berlin

Paris ka tikét karéta Amsterdam

 

Amsterdam ka Berlin Skyline

Amsterdam Pikeun Berlin Ku Train

Palayanan karéta ti Amsterdam ka Berlin ku karéta lumayan sering, tur aya ngeunaan dua karéta per jam. Paling dinten karéta nawarkeun jasa pisan nyaman, tapi bit slow, sabab eureun di sababaraha kota sapanjang jalan. The karéta mimiti ti Amsterdam ka Berlin departs di 6:58 Kami, anjog di ibukota Jerman dina 13:20. Ti Berlin ka Amsterdam, éta karéta mimiti departs di 06:37 jeung datang di 13:08. Bagian best of perjalanan salila poé, tanpa ragu a, teh landscapes. Kota leutik di pedalaman Jerman jeung Walanda, kitu ogé pagunungan tur landscapes désa, anu kacida breathtaking!

Amsterdam ka tikét karéta Brussel

Amsterdam ka London tikét karéta

Berlin ka tikét karéta Amsterdam

Amsterdam ka tikét karéta Paris

 

 

Pilihan seating dina karéta ti Amsterdam ka Berlin anu rupa-rupa. Bulan ieu tina korsi konvensional mun cabins-hawa conditioned nu gaduh korsi reclining komo ngarobah kana ranjang. Kusabab perjalanan anu lila, ngarambat dina salah sahiji cabins ieu, nu nawarkeun extras kayaning lampu, kadali hawa sarta plugs pikeun laptop jeung ponsel, nu ngamungkinkeun pikeun lalajo pilem di kanyamanan di kabin Anjeun salami sakabéh lalampahan. Inget mésér tikét Anjeun sahenteuna dua minggu sateuacanna jadi Anjeun mastikeun euweuh masalah kajadian.

 

Kami paling pasti yakin yén anjeun bakal adore numpak ti Amsterdam ka Berlin, sabalikna. nuhun, bakal aya lalampahan sejen sabab sakali anjeun coba eta heula waktu, Anjeun bakal salawasna hoyong nyandak karéta deui jeung pinuh mikaresep perjalanan.

 

janten, anjeun siap perjalanan karéta antara Walanda sareng Jerman ku karéta? upami kitu bukuna tiket karéta anjeun sareng kami 3 menit, di ongkos cheapest tur lega tina waragad booking obnoxious!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/amsterdam-berlin-train/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)