Waktos Maca: 7 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/02/2021)

Dikurilingan ku alam anu paling éndah, teu kaéra ku waktu, anu 10 ti kota kuno anu paling indah pikeun didatangan di sakumna dunya. Peuntas Éropa nepi ka kota-kota kuno anu pikaresepeun di Cina, perjalanan ieu bakal pinuh ku dongéng ti jaman abad pertengahan nepi ka jaman urang.

angkutan rail geus cara paling ramah lingkungan jeung perjalanan. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train na ieu dijieun ku Simpen A Train, Tiket Karéta Anu Pang Murahna Di Éropa.

 

1. Kota Tua Anu Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Éropa: Civita Di Bagnoregio, Itali

1200 taun, kalayan asal usul anu ti saprak abad ka genep, Civita di Bagnoregio anu pangkolotna paling ageung kota éndah di Éropa. Anjeun bakal mendakan istana ieu di Langit 110 km ti Roma, istirahat di lereng gunung. Upami anjeun nganjang ka kota batu anu saé ieu nalika usum panas, anjeun sigana gé pendak 100 warga anu balik pikeun nikmati pintonan epik di propinsi Viterbo.

Sumawona, anjeun bakal mendakan paling matak ningali yén kota parantos tetep ngajaga arsitéktur abad pertengahan saatos 2 perang dunya, sareng sajumlah karusakan vulkanik. kituna, usaha hébat anu dilakukeun pikeun ngalestarikeun permata Italia ieu, ngajaga tina maot kaluar. janten, sateuacan ngaleungit anjeun kedah angkat karéta ka Viterbo, ti Roma Termini dina liburan Italia anjeun salajengna.

Roma ka Viterbo Kalayan Karéta

Siena ka Orvieto Kalayan Karéta

Arezzo ka Orvieto Kalayan Karéta

Perugia ka Orvieto Kalayan Karéta

 

Civita Di Bagnoregio, Italia mangrupikeun salah sahiji Kota Tua Anu Paling Éndah Di Éropa

 

2. Kota Tua Anu Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Seluruh Dunia: Kota Tua Rothenburg, Jérman

Nalika di Jérman anjeun kedah ngarambat sapanjang Jalan Romantis, a 40 menit’ ngajalankeun diantara desa paling indah di Jerman. Éta ogé dimana anjeun mendakan salah sahiji 10 kota-kota lawas anu paling indah untuk dikunjungi di seluruh dunia, Rothenburg.

Rothenburg ob der Tauber nyaeta kota abad pertengahan gaib di Bavaria, Jérman. Imah-imah warna pastél satengah kayu tetep teu kaéra ku waktos di tukangeun témbok kota anu diawétkeun kalayan saé. Kota kuno anu menawan ngagaduhan nami berkat ayana di luhur walungan Tauber, lokasi strategis pikeun celts, mimiti abad ka-1 C.E. Rothenburg urang Plonlein, Pasagi Markt, gang-gang kuno, sareng Castle Gardens ngajantenkeun éta salah sahiji kota kuno anu paling menawan anu didatangan di Éropa, sareng di dunya.

Berlin ka Rothenburg Ob Der Tauber Kalayan Karéta

Stuttgart ka Rothenburg Ob Der Tauber Kalayan Karéta

Munich ka Rothenburg Ob Der Tauber Sareng Karéta

Frankfurt ka Rothenburg Ob Der Tauber Sareng Karéta

 

Kota Purba Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Seluruh Dunia: Kota Tua Rothenburg, Jérman

 

3. Kota Purba Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Seluruh Dunia: Fenghuang Di Cina

Kota Purba Phoenix, Fenghuang mangrupikeun kota kuno anu paling diawétkeun di Cina. Nalika anjeun ngaléngkah ka kota anu saé, tetempoan luar biasa tina jembatan, candi, sareng kahirupan dina cai bakal nyingkabkeun nyalira ka anjeun, di tengah tangkal beurat sareng alam di sakurilingna.

Kalayan sajarah di 400 taun, kagolong kana dinasti Ming sareng Qing, Fenghuang, mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling henteu hilap di Cina. Salah sahiji hal anu paling matak pikaresepeun tur matak ngeunaan kota Purba ieu di Cina nyaéta warga kota, etnis minoritas Miao sareng Tujia, tetep ngajaga tradisi pra-modérenisasi sareng kahirupan di bumi kai lami.

 

Fenghuang Di Cina mangrupikeun tempat kuno anu unik

 

4. Kota Purba Nanjing, Cina

Tembok kota kuno panggedéna di dunya, Nanjing, perenahna di Walungan Yangtze. Nanjing mangrupa salah sahiji 4 ibukota kuno di Cina. Salaku tambahan, Nanjing mangrupikeun kota kuno anu paling éndah dilongok di sakumna dunya. Ieu disababkeun témbok kota anu mengesankan masih nangtung sareng ngurilingan kota, ngajaga éta teu keuna ku jaman sareng sajarah.

Sanajan, pintonan Nanjing anu paling luar biasa nyaéta dina waktos wengi. Saatos gelap, sakabeh kota hurung, sareng Candi Confucius anu ngajentul bahkan langkung berkesan. Salaku tambahan, anjeun tiasa didatangan landmark anu sanés ti dinasti Ming, dina abad ka-14. Salaku conto, Makam Sun Yatsen.

 

Terusan Cina Kuno Nanjing

 

5. Kota Tua Anu Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Éropa: Avignon, Perancis

Kota lawas Avignon anu saé di Provence diwangun dina abad ka-14. Kota anu dipikat ieu mangrupikeun tempat Paus, sareng anjeun henteu kedah kagolong kana iman Kristen, pikeun ngagumkeun paus’ karaton gothic. Saatos ngagumkeun istana anjeun tiasa ngalalana dina pelayaran di walungan Rhone anu éndah kumargi Avignon dumuk di sisi kénca na, atanapi tingali di jembatan Saint-Bénénét anu kawéntar, ti abad ka-12.

Pusat kota lami disumputkeun di tukangeun benteng anu dilestarikan sareng 39 témbok. Salaku tambahan, upami anjeun kabeneran nganjang ka Avignon dina sabtu minggu, anjeun bakal resep Pasar loak Minggu, atanapi nalika usum panas, maka anjeun bakal kabeneran ngahadiran festival teater Avignon anu kawéntar “di” jeung “kaluar” dina bulan Juli.

Lyon ka Bagus Kalayan Karéta

Paris ka Avignon Kalayan Karéta

Saé kanggo Avignon Kalayan Karéta

Marseilles ka Avignon Kalayan Karéta

 

Avignon, Perancis Kota kuno

 

6. Kota Tua Anu Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Éropa: dipaké

Romantis, jieun kaduyung, sareng arsitektur abad ka-14, Bruges mangrupikeun kota kuno anu paling indah di Éropa. Kota lawas Bélgia anu kawéntar, dipaké toko coklat, alun-alun pasar, sasak, sareng pusat bersejarah abad pertengahan narik 8 juta pangunjung unggal taun.

kituna, anjeun bakal langkung resep upami anjeun ngumbara di luar usum, sareng gaul sareng lokal 120,000 warga. janten, sabtu minggu panjang bakal idéal pikeun milarian kota kuno anu saé ieu di Bélgia sareng leres-leres mikat pesona dongeng anu dilestarikan.

Amsterdam ka Bruges Kalayan Karéta

Brussel ka Bruges Kalayan Karéta

Antwerp ka Bruges Kalayan Karéta

Ghent ka Bruges Kalayan Karéta

 

Belgium's Bruges Ancient buildings

 

7. Kota Tua Anu Paling Éndah Pikeun Didatangan di Cina: Luoyang, Cina

Longmen Grottos sareng kuil Shaolin, ngan ukur 2 tina situs anu ngajantenkeun kota kuno Luoyang salah sahiji kota kuno anu paling luar biasa di dunya. Anjeun bakal mendakan pusat kota kuno Luoyang Semesta Cina, antara Beijing sareng Xi'an, ku karéta pelor.

Kota kuno Luoyang parantos jumeneng, teu keuna ku sajarah sareng jalan waktos, ti mimiti 1600 SM. kituna, anjeun bakal kagum ningali gerbang kota anu hébat ngalingkup kahirupan kota. Salaku tambahan, anjeun bakal ngalangkungan tempat dimana para padagang Jalan Sutra munggaran ngalangkungan.

 

HTTPS://youtu.be/cEtMZrLiJbga

 

8. Kota Tua Anu Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Seluruh Dunia: Iraha

Kota Tua, sakumaha anu dipikaterang ku warga satempat, Kota Tua Prague, narik para pengunjung ti saprak abad ka-9. Anjeun bakal kapikat ku kota kuno anu éndah ieu. kituna, lamun anjeun meunang kasempetan, didatangan Prague sahenteuna pikeun sabtu minggu. Ku cara ieu anjeun bakal mendakan seueur alesan éta mangrupikeun salah sahiji kota kuno anu paling indah di dunya.

Pusat bersejarah anu lami tetep di puseur dayeuh, nepi ka ayeuna, tempat pikeun sagala kahirupan budaya. Anjeun bakal ningali yén sadaya wisatawan kumpul di jam Astronomi unggal jam di tengah.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Iraha Di Céko ngagaduhan Sasak Kuno sareng Budaya

 

9. Kota Tua Anu Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Seluruh Dunia: Amsterdam

Amsterdam mangrupikeun salah sahiji anu paling kota populér di Éropa, sareng salah sahiji anu pang alitna. Ieu ngandung harti anjeun tiasa ngalangkungan sakumna kota dina dua dinten. Sanajan, what most tourists don’t know is that this Beautiful Dutch town is one of the ancient towns in the world.

kituna, sanajan ukuranana, Kota kuno Amsterdam ngagaduhan seueur tempat khusus anu anjeun peryogi saminggu pikeun mendakan. Kota abad ka-13 ngagaduhan seueur halaman buruan, kapuloan katenangan, atanapi Oude Kerk, gedong pangkolotna di Amsterdam, di distrik beureum. Jumlahna, anjeun tiasa ningali langkung seueur di Amsterdam tibatan dina pelayaran terusan tradisional upami anjeun mendakan carita-carita anu aya dina tucked away.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

Struktur Gedong Unik Amsterdam

 

10. Ping Yao Kota Purba Di Cina

Anu paling narik ati ngeunaan kota kuno Ping Yao nyaéta gabungan tina gaya arsitéktur. Nalika anjeun ngumbara di jalan-jalan lami, imah-imah, candi, sareng tembok kota bakal nyaritakeun 5 mangabad-abad. Ieu disababkeun kanyataan yén kota lami Ping Yao diwangun dina abad ka-14.

Upami anjeun resep sajarah sareng kataji ku budaya Cina, maka jalan-jalan di jalan utama kota bakal janten pangalaman epik. Anjeun bakal waktos-iinditan ka jaman nalika Pingyao janten pusat ékonomi Cina, sareng tingali ampir teu aya anu robih.

Permata kuno ieu gampang diakses ku karéta, kantun angkat ka Stasiun KA Pingyao Gucheng, sareng ti dinya tumpak beus jauh ka gerbang kota.

 

Ping Yao Kota Purba Di Cina

 

Ieuh di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anu teu terlupakan sareng ngalegaan kana "10 Kota Purba Anu Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Sakumna Bumi".

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Kota Purba Paling Éndah Pikeun Didatangan Di Seluruh Dunia" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fancient-towns-visit-worldwide%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)