Wacan Maca: 12 menit(Paling Keri Dianyari On: 10/07/2020)

app CurrencyWe bubar wrote blog ing Nunggang karo dicekel bocah ing Sepur lan marang sawetara tips for tetep bocah-bocah cilik nglipur. maca buku, muter Uno lan ngrungokake buku-buku audio temtunipun kudu kanggo sapa waé, nanging ana macem-macem aplikasi sing bakal didownload sadurunge lelungan metu ana sing kita pracaya ora mung bakal nglipur sampeyan nanging mbantu nggawe trip luwih tumata lan nyenengake! Saka App Store kanggo Google Play, kita wis dijangkepi sawetara sing paling 23 Aplikasi Sampeyan kudu Download Sadurunge Traveling. Kabeh sing perlu punika smartphone lan arang-arang sadurunge trip sabanjuré.

 

1. Kanggo Place To Tetep: Airbnb

Apa iku legal ing kutha mbok buka utawa ora, Airbnb iku jeneng kluwarga. Iki mesthi salah siji saka Aplikasi sampeyan kudu download sadurunge lelungan. Ing app nawakake adoh prices murah, lan pengalaman liyane asli dening saéngga kedhaftar kanggo Tetep karo lokal, utawa ing ngarep. app uga nawakake fitur sing disebut lelungan, kang nawakake pengalaman kanggo milih saka sak Tetep. Kita manawa bakal ora dawa nganti nawakake kabeh sing perlu ing salah siji Go, nanging saiki, opsi padha kurban sing mesthi worth ngundhuh.

Dijon menyang Paris kanthi sepur

Reims menyang Paris kanthi sepur

Lille menyang Paris kanthi sepur

London menyang Amsterdam kanthi kereta api

Apps you need to download before traveling

 

2. Aplikasi Sampeyan Sampeyan kudu Download Sadurunge Lelungan Kanggo Kamar Hotel Paling Minute: Hotel Bengi

Kasunyatan iku kadang Airbnb bakal tiba liwat. Sing Eagle app. Nanging ora sumelang, sampeyan isih bisa duwe rencana B. Hotel Bengi iku layanan dipercaya sing thrives ing tawaran menit pungkasan. Mitro perusahaan karo hotels kanggo kurban diskon kamar kosong, lan sampeyan bakal bisa Book siji ing ing 10 detik. Sampeyan uga njaluk 24/7 layanan customer saka tim Hotel Bengi, ing kasus soko dadi awry.

London menyang Brussel kanthi Sepur

London menyang Paris kanthi sepur

Linz menyang Salzburg nganggo kereta api

Wisata menyang Paris kanthi sepur

Apps you need to download before traveling

 

3. Aplikasi Kanggo Download Sadurunge Lelungan Kanggo Hotel Murah sing wis dipesen: hopper

Hopper iku pesawat lan hotel app sing Ketemu sing prices paling apik kanggo pesenan. Nanging nganalisa data kanggo trek prices lan prédhiksi kaping murah kanggo kamar cadangan lan penerbangan buku. Miturut sawijining website, iku pamer 95% sukses tingkat ing ramalan ing leladen nganti taun ing advance. ora ala!

Salzburg menyang Wina kanthi kereta api

Munich menyang Wina kanthi kereta api

Graz menyang Wina kanthi sepur

Prague menyang Wina kanthi kereta api

Hotel Billboard

 

4. Aplikasi Sampeyan Sampeyan kudu Download Sadurunge Lelungan Perbandingan Harga: kayak

Nalika kita wis tak sawetara app kene kanggo plans akomodasi lan travel, Kayak iku kabeh-ing-siji app sing mbantu prices mbandhingaké antarane mesin beda kanggo kabeh kabutuhan travel. Iki kalebu hotels, flights, car rentals, lan malah paket travel. Take advantage of its massive amounts of comparisons to book all the travel you’ll need in one spot.

Munich menyang Salzburg nganggo kereta api

Wina menyang Salzburg nganggo kereta api

Graz menyang Salzburg nganggo kereta api

London menyang Lyon kanthi sepur

 

5. Aplikasi Sampeyan Sampeyan kudu Download Sadurunge Lelungan Tiket Sepur: Simpen A Train

Yen sampeyan lagi lelungan ing saindhenging Eropah, ana kasempatan apik sing bakal nggawe dalan dening Sepur. transportasi umum opsi ing Eropah sing kesuwur kanggo pranala salib-negara sing, lan nalika penerbangan sing cepet, sepur sing luwih trep, liyane asring, lan layanan akeh rute liyane. Ing acara sing lagi ing perlu tiket Sepur, ngundhuh Simpen A Train app kanggo nggawe purchasing mirah lan gampang.

Dusseldorf menyang Munich kanthi kereta api

Dresden menyang Munich kanthi kereta api

Nuremberg menyang Munich kanthi kereta api

Bonn menyang Munich kanthi kereta api

Apps you need to download before traveling

 

6. Aplikasi Kanggo Download Sadurunge Lelungan Kanggo hiburan On Go: Netflix

Miturut saiki kita kabeh ngerti apa Netflix punika. Yen sampeyan ora, welcome to anyar donya! Mlebu kanggo nyoba free, download kabeh acara favorit utawa film lan nonton wong nalika sampeyan lagi ing Sepur, tanpa perlu kanggo WiFi! Tetep wonten ing pikiran sing nuduhake beda miturut kasedhiya kanggo negara apa sing lagi ngunjungi, supaya yen sampeyan lagi pancen ketagihan kanggo siji, priksa manawa kanggo ngundhuh minangka akeh episode sabisa sadurunge nglintasi wewatesan ing!

Amsterdam menyang London kanthi Sepur

Rotterdam menyang London kanthi kereta api

Paris menyang London kanthi sepur

Brussels menyang London kanthi kereta api

netflix Entertainment

 

7. Kanggo Split Expenses Kanthi Friends: Splittr

Traveling karo kanca-kanca? Great! Salah siji cara sing paling gampang kanggo iku kanggo njaluk kikuk yen sampeyan ora pamisah dana travel bener. Ngèndhani konflik lan nggunakake ponsel kanggo expenses gampang pamisah antarane kanca. Yen sampeyan duwe grup, iki salah siji saka app sing perlu kanggo download sadurunge lelungan. Splittr khusus kanggo wong sing lelungan. Ketik expenses ing Go, kalebu sing mbayar apa lan app bakal nggawe liyane.

Ngunjungi negara karo duit beda? Ora masalah. Kabeh duit sing didhukung lan sampeyan bisa nyampur dhuwit tanpa gadhah kanggo nindakake dhewe Dolar.

Amsterdam menyang Berlin kanthi udan

Leipzig menyang Berlin kanthi kereta api

Hanover menyang Berlin kanthi kereta api

Hamburg menyang Berlin kanthi kereta api

Apps you need to download before traveling

 

8. Sinau Pinten kanggo Tip: globe Tips

Nalika app iki mung kasedhiya ing iOS, GlobeTips alat apik kanggo bantuan sing bingung bab tipping internasional. Iki utamane kanggo para wisatawan sing biyen ekonomi adhedhasar tipping sing berjuang nalika ana ing luar negeri. Apa sampeyan ing Prancis utawa Spanyol, take advantage of GlobeTips to learn how much money to tip all professions.

Nuremberg menyang Stuttgart nganggo kereta api

Munich menyang Stuttgart kanthi kereta api

Frankfurt menyang Stuttgart kanthi kereta api

Heidelberg menyang Stuttgart kanthi kereta api

Apps you need to download before traveling

 

9. Kanggo Imperial: Calm

Yen sampeyan lagi lelungan gemeter, salah sawijine Aplikasi sing Sampeyan kudu didownload Sadurunge Lelungan yaiku Tenang, iku app sing bakal dadi kanca paling apik sampeyan. alat travel Handy wis kathah saka Renungan beda kanggo kuatir, poto-gak oleh pisan, AMBEGAN lan liyane. Uga nawakake gak oleh pisan swara kanggo mbantu ngendhokke. Minangka ditekan metu lelungan aku, Calm mbantu kula tetep sandi, uga, calm on the road.

Paris menyang Strasbourg kanthi kereta api

Luxembourg menyang Strasbourg nganggo kereta api

Nancy menyang Strasbourg nganggo kereta api

Dijon menyang Strasbourg nganggo kereta api

yoga pose

 

10. Kanggo Tansah kenangan Panjenengan: Live Trekker

Nulis ing jurnal lawas-sekolah apik tenan. Nanging apa ing kertas tegese sampeyan mbukak risiko rusak iku, utamané nalika lagi ngunjungi macem-macem negara. Salah siji aplikasi liyane sing bakal didownload sadurunge lelungan yaiku livetrekker.com. Jurnal Panjenengan last supaya sampeyan bisa katon maneh ing lelungan ing peta interaktif. App nglacak sampeyan sing lunga, menehi baris abang bebarengan karo peta ing rute sing tepat njupuk; app uga alat kacepetan lan dhuwuré, nggawe gedhe kanggo lelungan ngulandara. nambah gambar, video, audio lan teks ing sadawane dalan, nggawe diary travel multimedia sampeyan bisa enggo bareng! free, iOS lan Android, livetrekker.com

Rimini menyang Milan nganggo kereta api

Roma menyang Milan kanthi sepur

Bologna menyang Milan kanthi kereta api

Verona menyang Milan kanthi kereta api

 

 

11. Kanggo Tansah dhewe Wikipédia: PackPoint

Iku mbokmenawa mung kasenengan kang arep ngulandara, nanging ana tansah soko kita lali apa utawa Paket sadurunge trip. teknologi Kebeneran punika nyimpen dina maneh. download PackPoint! Iku katon ing ramalan cuaca kanggo tanggal lan lokasi trip. Uga bakal takon sampeyan pilih aktivitas sampeyan melok sak lelungan, kayata rapat kanggo bisnis, nglangi ing blumbang, utawa nedha bengi apik. Banjur bakal nyaosake dhaftar packing item sing kudu nggawa adhedhasar aktivitas iki. snazzy, tengen? You can also share what you have found with your friends, nggawe last sing luwih gampang, banget! supaya elinga tip penting saka Aplikasi sing perlu kanggo ngundhuh sadurunge lelungan.

Brussels menyang Amsterdam kanthi kereta api

Hamburg menyang Amsterdam kanthi kereta api

Berlin menyang Amsterdam kanthi kereta api

Paris menyang Amsterdam kanthi kereta api

Apps you need to download before traveling

 

12. Kanggo Saran On Activities: TripAdvisor

TripAdvisor punika app super sing bisa menehi yuta reviews of namung bab, ing cara cepet lan gampang! Sisih paling babagan iku review, panemu, video, lan foto saka wong REAL, supaya ngerti iku sah! Try out TripAdvisor’s Near Me function to find well-reviewed places close by, nanging fitur paling app wis kanggo kurban iku sawetara negara ndhukung - iku mung bab nang endi wae, nggawe guide perlu kanggo saben wong lelungan. Sampeyan uga bisa takon travel tartamtu ing forum app utawa nambah reviews dhewe ing cara sing padha kanggo bantuan.

Cologne menyang Frankfurt kanthi kereta api

Munich menyang Frankfurt kanthi kereta api

Hanover menyang Frankfurt kanthi kereta api

Hamburg menyang Frankfurt kanthi kereta api

 

13. Sinau kanggo Speak Kaya Local: Duolingo

Senajan ngandika alon karo liwat-kae tangan sadurunge nyeret jek fun, kadhangkala bisa njaluk tiring sethitik. Ketik Duolingo. Yen sampeyan lagi serius babagan njupuk ing karo warga, download app iki!

Iku nawakake kursus pamula-tingkat, nanging uga alat apik kanggo sing looking kanggo rerumput munggah ing basa beda. Sampeyan uga bisa chatting karo bot ing pilih basa. This can be particularly helpful when you’re trying to learn the phrases you’re likely to use the most abroad.

Luxembourg nganti Brussels kanthi kereta api

Antwerp menyang Brussel kanthi Sepur

Amsterdam menyang Brussel kanthi Sepur

Paris menyang Brussel kanthi Sepur

 

14. Golek Metu Apa Lagi Ngucapaken: Google Translate App

Nalika kita wis dianjurake Duolingo, yen sampeyan lagi ing wektu-kawigaten lan kepingin komunikasi ing nyata-wektu, Google Translate app kanggo nggunakake. Iku fitur pangenalan swara lan Sejatine saben basa manca sing bakal tau nemokke, nggawe iki app terjemahan paling sak. Iku amiable apa sing wis tak Android utawa iPhone, lan malah iso digunakke offline.

Berlin menyang Dresden kanthi kereta api

Hanover menyang Dresden nganggo kereta api

Potsdam menyang Dresden nganggo kereta api

Nuremberg menyang Dresden nganggo kereta api

 

 

15. Priksa New Friends: Meetup

Yen sampeyan lagi jenis lelungan sing seneng nggawe kanca anyar nalika lelungan, katon ora luwih. Meetup app darmabakti kanggo ngewangi sampeyan ketemu kaya-minded Folks kabeh tengen globe. Sampeyan bisa mbentuk kelompok adhedhasar kapentingan-, lan nggawe acara kayata bar crawls lan jajanan karo warga. App malah wis setelan kanggo kulawargané kanggo melu ing aktivitas-loropaken bocah. Nice!

Nuremberg menyang Prague nganggo kereta api

Munich menyang Prague kanthi kereta api

Berlin menyang Prague kanthi sepur

Wina menyang Prague kanthi sepur

 

16. Get Around Nalika Teka: Uber

Sanadyan kita bakal tansah menehi saran nganggo sepur tinimbang mobil nalika lelungan, yen golek dhewe tekan pungkasan ing wayah wengi utawa judhul nang endi wae tanpa layanan sing bakal kudu nggunakake Uber. Nalika ora saben negara wis DI UBER utawa sawijining pesaing US Lyft, saklawasé saben negara nduweni app taxi saka sawetara jenis. Apa sampeyan ing Kazakhstan utawa France, find your local taxi app and make sure to download it before hopping on the train.

Munich menyang Zurich kanthi kereta api

Berlin menyang Zurich kanthi kereta api

Basel menyang Zurich kanthi kereta api

Wina menyang Zurich kanthi kereta api

Apps you need to download before traveling

 

17. Kanggo Navigasi Sing Winding Streets: App Maps Google

Sawise sampeyan wis disembarked lan ketemu dhewe ing perantauan lurung-lurung looking kanggo baguette paling, sampeyan bakal kudu Google Maps kanggo njaluk watara. Apa? Amarga Google Maps iku salah siji saka app pandhu arah paling apik ing donya. Saka directions lumampah kanggo jadwal sepur, Google wis dijamin. malah luwih, sampeyan bisa ngundhuh peta kanggo nggunakake offline, which means in areas with spotty WiFi you can still find that hidden bistro down an alley.

Kanggo maps download, mung Kepala kanggo Google Maps ing smartphone lan navigasi menyang map ngene kaya kanggo nggunakake. Sawise iku pusaté ing lokasi sing dikarepake, ngetik ing “maps OK” menyang bar telusur. Google bakal miwiti ngundhuh maps offline kanggo telpon kanggo sampeyan nggunakake ing sembarang wektu. Mekaten!

La Rochelle menyang Nantes nganggo kereta api

Toulouse menyang La Rochelle nganggo kereta api

Bordeaux menyang La Rochelle nganggo kereta api

Paris menyang La Rochelle nganggo kereta api

navigation apps

 

18. Aplikasi Kanggo Nglacak Perjalanan: TripIt

TripIt punika app ranging travel sing mbantu ngatur kabeh informasi ing panggonan siji. Saka pesenan pesawat kanggo Hotel, TripIt nganakake kabeh dadi gampang-maca itinerary sing tansah ing trek. Salah siji pranala akun langsung menyang app, utawa sing diterusake kabeh email konfirmasi panjenengan, lan TripIt bakal nggawe liyane. Kasedhiya ing desktop, Android utawa iPhone Apple, you’ll be able to use it anywhere in the world.

Genoa menyang Venice kanthi kereta api

Turin menyang Venice kanthi kereta api

Parma menyang Venice kanthi kereta api

La Spezia menyang Venice kanthi kereta api

 

19. Ngerti Panjenengan Currency Exchange Rate: Currency App dening Simpen A Train

Nalika salah siji iki uga dadi sethitik liyane niche, ana kathah kaping Aku wis ing dalan tanpa data utawa WiFi lan wis nekat ngerti kurs. Apa iku pembalap mendhoan mgayomi utawa demo sing panjaluk sing mbayar ing awis, gadhah app ing tangan kanggo tumindak kaya rate itungan bisa anugerah a. Simpen A Train app Currency karya utawa offline supaya tansah kasedhiya yen sampeyan perlu iku.

Basel menyang Interlaken nganggo kereta api

Bern kanggo Interlaken nganggo kereta api

Lucerne menyang Interlaken kanthi kereta api

Zurich menyang Interlaken nganggo kereta api

american 100 bill dollar

 

20. kanggo Kabeh: Tampilan

Yen sampeyan ora wis duwe app iki ing telpon, njaluk iku. Nalika Amerika Utara wis umumé ora kejawab app mobile basis data, Tampilan punika donya digunakake kanggo olahpesen, panggilan video lan telpon swara. Popularitasé kuwi sing paling bisnis jaban rangkah operate karo nomer Tampilan saliyane utawa malah ing lieu saka sawetara telpon standar. Trust us when we say you’ll need to download WhatsApp.

Florence menyang Arezzo kanthi kereta api

Perugia menyang Arezzo kanthi kereta api

Bologna menyang Arezzo kanthi kereta api

Siena menyang Sepur Arezzo

Apps you need to download before traveling

 

21. Aplikasi Sampeyan Sampeyan kudu Unduh Sadurunge Lelungan Kanggo Penerbangan Sampeyan: LoungeBuddy

Nalika iku ora tansah idea paling apik kanggo fly, utamané ing Eropah, kadang sampeyan bakal kudu nyekel pesawat kanggo Kepala ngendi sepur ora bisa pindhah. Yen sampeyan mungkasi munggah ing bandara, apa dhewe sih lan download LoungeBuddy, app travel Handy sing ngijini sampeyan kanggo tuku akses diskon kanggo bar Airport. Iki utamané mbiyantu ing wong layovers dawa, minangka bar bandara kurban pangan free lan ombenan. liyane Jahwéh, padha tumindak minangka pengungsi saka hustle lan bustle kerep ditemokake ing terminal bandara dadi layover sabanjure bakal luwih nyenengake.

Berlin menyang Aachen kanthi kereta api

Frankfurt menyang Cologne kanthi kereta api

Dresden menyang Cologne nganggo kereta api

Aachen menyang Cologne kanthi kereta api

 

22. Kanggo Utara Amerika Ing Eropah: Metric App Convert

Nalika wong kaya kanggo gumuyu ing Amerika Utara lan aneh ketaatan kanggo sistem Imperial saka Takeran, bisa nggawe sabab serius kanggo badhan nalika padha Kepala jaban rangkah. Carane cepet sing sangang puluh kilometer jam? Pinten ora pendhak kilogram saka pasta nimbang? Wis kabeh pitakonan iki ditampa tanpa looking boten sae dening ngundhuh app Metric Konversi kanggo telpon sadurunge miwiti lelungan utawa nggunakake Simpen A Train padha app kasedhiya ing bagean apps kita Simpen A Train Blog.

Berlin menyang Rothenburg Ob Der Tauber kanthi kereta api

Stuttgart menyang Rothenburg Ob Der Tauber kanthi kereta api

Munich menyang Rothenburg Ob Der Tauber kanthi kereta api

Frankfurt menyang Rothenburg Ob Der Tauber kanthi olahraga

 

23. Kanggo Ketik AS: Mobile Passport App

Ing app pemerintah mung resmi ing dhaftar iki, Mobile Passport ana dening US Customs lan Protection Border kanggo bantuan lelungan ketik US karo ease. Download sadurunge teka ing Amerika Serikat lan nggunakake aplikasi iku kanggo isi metu informasi ing ponsel. banjur, ngirimaké formulir yen sampeyan nutul mudhun lan skip baris massive kanggo kiosks imigrasi ing AS. Iku free lan gampang kanggo nggunakake!

Bremen menyang Nuremberg kanthi kereta api

Leipzig menyang Nuremberg nganggo kereta api

Hanover menyang Nuremberg kanthi kereta api

Hamburg menyang Nuremberg nganggo kereta api

Iki dhaptar aplikasi paling apik sing bakal didownload sadurunge lelungan, apa lagi lelungan sepur dawa utawa mung nitih lokal. Yen sampeyan perlu apa-apa luwih karo plans travel, Simpen A Train nawakake olahraga karcis ing tarif inexpensive, freeing munggah budget kanggo aktivitas fun liyane nalika teka ing panggonan!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs? Klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/apps-download-traveling/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)