(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 10/07/2020)

aplikasi Mata ArtosSimkuring nembe wrote blog dina Tunggang kalawan kids on karéta a sarta masihan anjeun sababaraha tips pikeun ngajaga leuwih saeutik Anjeun entertained. buku bacaan, maén Uno tur dengekeun audiobooks pasti kudu keur saha, tapi aya ton aplikasi pikeun diunduh sateuacan iinditan di luar éta kami percaya yén anjeun moal ngan ukur ngahibur anjeun tapi ngabantu anjeun ngajantenkeun lalampahan anjeun langkung kaorganisir jeung senang! Ti Store App Google Play, kami geus rounded nepi sababaraha pangalusna 23 Aplikasi Anjeun ngabutuhkeun Pikeun Ngundeur Sateuacan iinditan. Kabéh nu peryogi mangrupa smartphone sarta sometime saméméh lalampahan anjeun salajengna.

 

1. Pikeun A Tempat tetep: Airbnb

Naha éta légal di kota nu nuju ngadatangan atanapi henteu, Airbnb mangrupakeun ngaran somah. Ieu pasti salah sahiji Aplikasi anjeun kedah download saméméh iinditan. Aplikasi nawaran tebih harga langkung mirah, jeung pangalaman anu leuwih otentik ku sahingga pamaké pikeun tetep ku lokal, atanapi di imah maranéhanana. aplikasi nu ogé nawarkeun hiji fitur disebut lalampahan, nu nawarkeun pangalaman milih ti mangsa tetep anjeun. Kami yakin eta moal bisa panjang nepika nawarkeun sagalana nu peryogi dina hiji lebet, tapi pikeun ayeuna, pilihan aranjeunna nawiskeun téh pasti patut ngundeur éta.

Dijon ka Paris ku karéta

Nuju ka Paris ku karéta

Lille ka Paris ku karéta

London ka Amsterdam ku karéta

Apps you need to download before traveling

 

2. Aplikasi Anjeun Kedah Ngundeur Samentawis Perjalanan Pikeun Kamar Hotel Terakhir Menit: hotél peuting

realitas teh nya eta kadang Airbnb anjeun bakal tumiba ngaliwatan. Anu mangrupa hiji-hijina downside tina aplikasi nu. Tapi teu salempang, anjeun masih bisa boga rencana B. Hotél peuting mangrupakeun ladenan dipercaya yén thrives on poéna-menit panungtungan. Mitra parusahaan jeung hotél nawarkeun diskon on kamar kosong, tur Anjeun bakal tiasa buku hiji di handapeun 10 detik. Anjeun oge meunang 24/7 layanan palanggan ti tim Hotel peuting, bisi hal mana anu serba salah.

London ka Brussel ku karéta

London ka Paris ku karéta

Linz ka Salzburg ku karéta

Wisata ka Paris ku karéta

Apps you need to download before traveling

 

3. Aplikasi Pikeun Unduh Sateuacan Pikeun Perjalanan Pikeun Harga Murah anu tos dipesen: Hopper

Hopper mangrupakeun hiber sarta hotél aplikasi anu manggih nu harga pangalusna pikeun booking. Ieu nganalisa data pikeun ngalacak harga na prediksi kali cheapest ka kamar cagar jeung penerbangan buku. Numutkeun ramatloka na, eta boasts a 95% Laju kasuksésan dina prediksi dina reservations nepi ka sataun sateuacanna. Lumayan!

Salzburg ka Wina ku karéta

Munich ka Wina kalayan karéta

Graz ka Wina ku karéta

Iraha ka Wina ku karéta

Hotel Billboard

 

4. Aplikasi Anjeun Kedah Diunduh Sateuacan Perjalanan Harga Perbandingan: Kayak

Bari urang geus geus ngagaduhan sababaraha aktip di dieu pikeun rencana akomodasi jeung perjalanan, Kayak mangrupa sagala-di-hiji aplikasi nu mantuan harga ngabandingkeun antara mesin pencari béda pikeun sakabéh kaperluan perjalanan Anjeun. Ieu ngawengku hotél, penerbangan, rentals mobil, komo bungkusan perjalanan. Take advantage of its massive amounts of comparisons to book all the travel you’ll need in one spot.

Munich ka Salzburg ku karéta

Wina ka Salzburg ku karéta

Graz ka Salzburg ku karéta

Lyon ka London ku karéta

 

5. Aplikasi Anjeun Peryogikeun Sateuacan Travel Pikeun Kolam Tiket: Simpen A Train

Lamun nuju iinditan sakuliah Éropa, aya kasempetan alus maneh bakal jadi nyieun cara Anjeun ku karéta. angkot pilihan di Éropa ayeuna dipelak pikeun tumbu cross-nagara maranéhna, sarta bari penerbangan mangrupakeun gancang, karéta téh leuwih merenah, beuki sering, sarta layanan loba ruteu langkung. Dina acara anu anjeun dina butuh tiket karéta, ngundeur Simpen A Train aplikasi sangkan purchasing mirah tur gampang.

Dusseldorf ka Munich ku karéta

Dresden ka Munich ku karéta

Nuremberg ka Munich ku karéta

Bonn ka Munich ku karéta

Apps you need to download before traveling

 

6. Aplikasi Pikeun Ngundeur Sateuacan Wisata Kanggo hiburan Dina Jalur: Netflix

Ku kiwari urang sadaya terang kumaha Netflix nyaeta. Lamun henteu, ngabagéakeun ka dunya anyar sakabeh! Ngadaptarkeun hiji sidang bébas, ngundeur sakabeh nempokeun favorit atanapi pilem tur lalajo eta bari anjeun kana karéta a, tanpa butuh WiFi! Terus di pikiran nu nempokeun béda téh nurutkeun sadia pikeun nagara kumaha nu nuju ngadatangan, jadi lamun nuju pancen addicted hiji, pastikeun pikeun ngundeur saloba episode-gancang saméméh anjeun meuntas wates!

Amsterdam ka London ku karéta

Rotterdam ka London ku karéta

Paris ka London ku karéta

Brussel ka London ku karéta

netflix Entertainment

 

7. Ka beulah expenses anjeun Jeung Babaturan: Splittr

Iinditan jeung babaturan? gede! Salah sahiji cara nu paling gampang pikeun hal ka meunang kagok nya lamun teu dibeulah dana perjalanan Anjeun neuleu. Ulah aya konflik jeung ngagunakeun ponsel anjeun ka expenses gampang misahna babaturan. Upami Anjeun gaduh grup, ieu téh salah sahiji aktip nu peryogi download saméméh iinditan. Splittr téh husus pikeun jalma anu keur iinditan. Lebetkeun expenses dina lebet nu, kaasup anu dibayar naon jeung aplikasi bakal ngalakukeun sésana.

Ngadatangan nagara béda kalayan currencies béda? Henteu masalah. Kabéh currencies nu dirojong sarta anjeun bisa nyampur duit tanpa ngabogaan ngalakukeun diri konversi mata uang.

Amsterdam ka Berlin ku hujan

Leipzig ka Berlin ku karéta

Hanover ka Berlin ku karéta

Hamburg ka Berlin ku karéta

Apps you need to download before traveling

 

8. Pikeun Diajar sabaraha mun Tip: globe Tips

Bari aplikasi ieu téh ngan sadia dina ios, GlobeTips mangrupakeun alat éndah pikeun pitulung jalma bingung ngeunaan tipping sacara internasional. Ieu hususna penting pikeun wisatawan anu biasa ekonomi dumasar tipping anu bajoang bari ka luar negeri. Naha anjeun di Perancis atawa Spanyol, take advantage of GlobeTips to learn how much money to tip all professions.

Nuremberg ka Stuttgart ku karéta

Munich ka Stuttgart ku karéta

Frankfurt ka Stuttgart ku karéta

Heidelberg ka Stuttgart ku karéta

Apps you need to download before traveling

 

9. Pikeun Chill Out: tenang

Mun anjeun anu traveler saraf, salah sahiji Aplikasi anu Kedah Anjeun Unduh Sateuacanna Perjalanan nyaéta Tenang, éta mangrupikeun aplikasi anu bakal balad anjeun. alat perjalanan gunana ieu beban tina meditations béda pikeun kahariwang, timer soothing, engapan sarta beuki. Ogé nawaran soothing sora pikeun mantuan Anjeun bersantai. Salaku stressed kaluar traveler sorangan, Tenang ngabantuan kuring tetep kuring, sumur, calm on the road.

Paris ka Strasbourg ku karéta

Luxembourg ka Strasbourg ku karéta

Nancy ka Strasbourg ku karéta

Dijon ka Strasbourg ku karéta

yoga pose

 

10. Pikeun Simpen kenangan anjeun: Live Trekker

Tulisan dina jurnal hiji heubeul-sakola Heboh. Tapi sagala hal dina kertas hartina anjeun ngajalankeun résiko kaleungitan eta, utamana lamun nu nuju ngadatangan sababaraha nagara. Sejen hiji aplikasi anu diunduh sateuacan angkat nyaéta livetrekker.com. Journal anjeun ngumbara sangkan anjeun bisa ngungkaban deui lalampahan anjeun dina hiji peta interaktif. aplikasi nu ngalacak anjeun anjeun balik, nyirian hiji garis beureum marengan peta dina pasti jalur Anjeun nyandak; aplikasi nu ogé monitor speed anjeun sarta luhurna, sahingga gede pikeun travelers petualangan. nambahkeun gambar, video, audio jeung téks sapanjang jalan, nyieun hiji diary perjalanan multimédia bisa babagi! bebas, ios sarta Android, livetrekker.com

Rimini ka Milan ku karéta

Roma ka Milan ku karéta

Bologna ka Milan ku karéta

Verona ka Milan ku karéta

 

 

11. Pikeun Simpen sorangan dikelompokeun: PackPoint

Ieu meureun ngan nu pikagumbiraeun sahiji jalan hiji petualangan, tapi aya salawasna hal urang poho pikeun ngalakukeun atawa pak saméméh lalampahan hiji. Kabeneran téhnologi téh di dieu pikeun ngahemat dinten deui. download PackPoint! Sigana di ramalan cuaca keur tanggal jeung lokasi di lalampahan anjeun. Ieu ogé bakal nanya pikeun milih kagiatan anjeun bisa ilubiung dina salila perjalanan Anjeun, kayaning pasamoan pikeun bisnis, a ngojay di kolam renang a, atawa dinner fancy. Mangka baris nawarkeun nepi daptar packing barang anjeun kudu Bawa dumasar kana kagiatan ieu. Snazzy, bener? You can also share what you have found with your friends, nyieun ngumbara maranéhna gampang, oge! jadi inget tip penting ieu Aplikasi nu peryogi pikeun ngundeur saméméh iinditan.

Brussel ka Amsterdam ku karéta

Hamburg ka Amsterdam ku karéta

Berlin ka Amsterdam ku karéta

Paris ka Amsterdam ku karéta

Apps you need to download before traveling

 

12. Pikeun Saran Dina Kagiatan: TripAdvisor

TripAdvisor mangrupakeun aplikasi super nu bisa mere Anjeun jutaan ulasan ngeunaan saukur ngeunaan nanaon, dina cara gancang jeung gampang! Bagian pangalusna ngeunaan éta yén ulasan, pendapat, video, jeung foto nu ti jalma REAL, sangkan anjeun terang éta sah! Try out TripAdvisor’s Near Me function to find well-reviewed places close by, tapi fitur pangalusna aplikasi nu geus nawarkeun téh jumlah nagara eta ngarojong - éta ngan ngeunaan madhab, sahingga hiji pituduh dipikabutuh pikeun unggal traveler. Anjeun oge bisa nanyakeun perjalanan husus dina panglawungan aplikasi atawa tambahkeun ulasan sorangan dina cara nu sarupa jeung pitulung.

Cologne ka Frankfurt ku karéta

Munich ka Frankfurt ku karéta

Hanover ka Frankfurt ku karéta

Hamburg ka Frankfurt ku karéta

 

13. Pikeun Diajar Pikeun degung Kawas A Lokal: Duolingo

Sanajan diomongkeun lalaunan kalayan leuwih-exaggerated leungeun sapuan sigana senang, sok lah bisa meunangkeun tiring saeutik. Lebetkeun Duolingo. Mun anjeun serius ngeunaan lalaki di jeung locals, ngundeur aplikasi ieu!

Ieu nawiskeun kursus pemula-tingkat, tapi ogé alat hébat pikeun maranéhanana néangan sikat nepi kana basa béda. Anjeun oge bisa ngobrol jeung bot dina milih basa. This can be particularly helpful when you’re trying to learn the phrases you’re likely to use the most abroad.

Luxembourg ka Brussel ku karéta

Antwerp ka Brussel ku karéta

Amsterdam ka Brussel ku karéta

Paris ka Brussel ku karéta

 

14. Pikeun manggihan naon Aranjeunna nuju Ngecapkeun: Google Translate App

Bari urang geus geus dianjurkeun Duolingo, lamun anjeun dina waktu-crunch na wanting komunikasi sacara real-time, Google Translate anu aplikasi pikeun pamakéan. Ieu ciri pangakuan sora na dasarna unggal basa asing anjeun gé kantos patepungan, nyieun hiji ieu aktip panarjamahan Vérsi pangalusna di sabudeureun. Ieu amiable naha anjeun saena hiji Android atawa iPhone, tur mangrupakeun malah usable offline.

Berlin ka Dresden ku karéta

Hanover ka Dresden ku karéta

Potsdam ka Dresden ku karéta

Nuremberg ka Dresden ku karéta

 

 

15. Pikeun Jieun Anyar Friends: Meetup

Mun anjeun jenis traveler anu diaku nyieun babaturan anyar bari iinditan, kasampak aya leuwih tebih. Meetup mangrupa aplikasi dedicated ka nulungan anjeun papanggih kawas-dipikiran folks sadayana di sakuliah dunya. Anjeun tiasa ngabentuk grup dumasar minat-, sarta nyieun acara kayaning bar crawls na hidangan kalawan locals. aplikasi nu malah boga setting kanggo kulawarga pikeun ilubiung dina kagiatan ramah-nak. Alus!

Nuremberg ka Iraha ku karéta

Munich ka Prague ku karéta

Berlin ka Iraha ku karéta

Wina ka Iraha ku karéta

 

16. Pikeun Cokot Kira Lamun geus sumping: Uber

Padahal urang gé salawasna nyarankeun maké karéta hiji tinimbang mobil bari iinditan, lamun manggihan diri anjog telat waktu peuting atawa pos wae tanpa jasa anjeun gé kudu make Uber. Bari teu unggal nagara boga Uber atawa na saingan AS Lyft, ampir unggal nagara mibanda aplikasi taksi tina sababaraha jenis. Naha anjeun di Kazakhstan atawa Perancis, find your local taxi app and make sure to download it before hopping on the train.

Munich ka Zurich ku karéta

Berlin ka Zurich ku karéta

Basel ka Zurich ku karéta

Wina ka Zurich ku karéta

Apps you need to download before traveling

 

17. Napigasi Jalma pungkal jalan: App Maps Google

Sanggeus anjeun disembarked sarta kapanggih diri wandering jalan pilari kanggo baguette pangalusna, Anjeun gé butuh Google Maps mun meunang sabudeureun. kunaon? Kusabab Google Maps nya salah sahiji aktip navigasi pangalusna di dunya. Ti arah leumpang ka jadwal karéta, Google geus anjeun katutupan. Komo leuwih alus, Anjeun tiasa ngundeur peta pikeun pamakéan offline, which means in areas with spotty WiFi you can still find that hidden bistro down an alley.

Pikeun peta download, saukur kantor Google Maps on smartphone Anjeun teras napigasi ka peta nu remen pamakéan. Sakali deui urang dipuseurkeun kana lokasi nu Anjeun hoyongkeun, ngetik dina “peta OK” kana palang teang. Google baris dimimitian pikeun ngundeur peta offline ka telepon anjeun pikeun anjeun pamakéan iraha wae. Éta pisan!

La Rochelle ka Nantes ku karéta

Toulouse ka La Rochelle ku karéta

Bordeaux ka La Rochelle ku karéta

Paris ka La Rochelle ku karéta

navigation apps

 

18. Aplikasi Pikeun Ngundeur Wisata Anjeun: TripIt

TripIt mangrupakeun aplikasi tracking perjalanan nu mantuan ngatur sagala informasi anjeun dina hiji tempat. Ti bookings hiber ka reservations hotél, TripIt organizes sagalana kana hiji gampang-to-baca rancana perjalanan nu ngajaga anjeun dina hiji lagu. Boh numbu rekening anjeun langsung ka aplikasi nu, atawa teruskeun sagala email konfirmasi anjeun, sarta TripIt bakal ngalakukeun sésana. Sadia dina desktop, Android atawa Apple iPhone, you’ll be able to use it anywhere in the world.

Genoa ka Venice ku karéta

Turin ka Venice ku karéta

Parma ka Venice ku karéta

La Spezia ka Venice ku karéta

 

19. Pikeun Apal anjeun Mata Artos Exchange Rate: Mata Artos App ku Simpen A Train

Bari ieu bisa jadi saeutik leuwih Ecological, aya nyatu kali kuring geus di jalan tanpa data atawa WiFi jeung geus nekat uninga laju bursa. Naha éta supir taksi rindang atawa wisata anu tungtutan anjeun mayar di tunai, ngabogaan hiji aplikasi dina leungeun kana polah kawas Parabot Parobah Mata tiasa godsend a. Simpen A Train aplikasi Mata Artos karya on atawa offline sangkan éta salawasna sadia sawaktos Anjeun peryogi eta.

Basel ka Interlaken ku karéta

Bern ka Interlaken ku karéta

Lucerne pikeun Interlaken ku karéta

Zurich ka Interlaken ku karéta

american 100 bill dollar

 

20. pikeun Sagala: WhatsApp

Mun anjeun teu acan gaduh aplikasi ieu dina telepon anjeun, candak. Bari Amérika Kalér geus sakitu legana lasut aplikasi mobile basis data, WhatsApp nyaeta dunya dipaké pikeun olahtalatah, nelepon video na nelepon sora. popularitasnya nyaéta sarupaning nu paling usaha peuntas laut beroperasi kalawan jumlah WhatsApp salian atawa malah di lieu sahiji nomer telepon standar. Trust us when we say you’ll need to download WhatsApp.

Florence ka Arezzo ku karéta

Perugia ka Arezzo ku karéta

Bologna ka Arezzo ku karéta

Siena ka Arezzo Train

Apps you need to download before traveling

 

21. Aplikasi Anjeun Perlu Unduh Sateuacan Anjeun Perjalanan Pikeun Penerbangan Anjeun: LoungeBuddy

Bari éta henteu salawasna pamanggih pangalusna ngapung, utamana dina Éropa, kadang anjeun gé kudu nyekel hiber ka kantor tempat karéta moal bisa balik. Mun anjeun mungkas nepi di bandara, ngalakukeun diri ni'mat hiji tur ngundeur LoungeBuddy, aplikasi perjalanan gunana nu ngidinan Anjeun pikeun mésér aksés potongan ka lounges bandara. Ieu hususna mantuan dina pamadegan layovers panjang, sakumaha lounges bandara nawiskeun dahareun haratis jeung inuman. langkung importantly, aranjeunna meta salaku ngungsi ti hustle jeung bustle mindeng kapanggih dina terminal bandara jadi layover Anjeun salajengna bakal langkung nikmat.

Berlin ka Aachen ku karéta

Frankfurt ka Cologne ku karéta

Dresden ka Cologne ku karéta

Aachen ka Cologne ku karéta

 

22. Pikeun North Amerika Di Éropa: Métrik App Konversi

Bari batur resep seuri di Amerika Utara jeung aneh adherence maranéhna pikeun sistem karajaan tina ukuran, eta bisa nyieun ngabalukarkeun serius keur perhatian nalika aranjeunna kantor peuntas laut. Kumaha gancang anu salapan puluh kilométer sajam? Sabaraha teu a kilogram pasta beuratna? Geus kabeh patarosan ieu diwaler tanpa pilari konyol ku ngundeur aplikasi métrik Konversi ka telepon Anjeun samemeh Anjeun ngawitan perjalanan Anjeun atawa ngagunakeun Simpen A Train sarimbag aplikasi sadia di bagian aktip urang tina Simpen A Train Blog.

Berlin ka Rothenburg Ob Der Tauber ku karéta

Stuttgart ka Rothenburg Ob Der Tauber ku karéta

Munich ka Rothenburg Ob Der Tauber ku karéta

Frankfurt ka Rothenburg Ob Der Tauber ku karéta

 

23. Pikeun Lebetkeun The AS: Mobile Paspor App

Aplikasi pamaréntah wungkul resmi dina daptar ieu, Mobile Paspor ieu ditawarkeun ku AS adat jeung Protection Border kana pitulung travelers tuliskeun AS jeung betah. Ngundeur éta saméméh anjeun anjog di Amérika Serikat tur ngagunakeun eta ngeusian kaluar informasi anjeun kana ponsel anjeun. Saterusna, ngalebetkeun formulir Anjeun sakaligus Anjeun noel ka handap tur skip garis masif keur kios imigrasi di AS. Ieu bébas sarta gampang pikeun pamakéan!

Bremen ka Nuremberg ku karéta

Leipzig ka Nuremberg ku karéta

Hanover ka Nuremberg ku karéta

Hamburg ka Nuremberg ku karéta

Éta daptar kami aplikasi paling saé anu tiasa diunduh sateuacan angkat, naha éta dina perjalanan karéta panjang atanapi mung numpak lokal. Lamun perlu sagala pitulung salajengna kalawan rencana lalampahan anjeun, Simpen A Train nawaran ngalatih tiket di ongkos murah, freeing up anggaran Anjeun pikeun kagiatan senang deui mun anjeun sumping di tujuan anjeun!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun? klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/apps-download-traveling/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)