Wacan Maca: 6 menit Salah siji bab sing paling apik babagan Italia minangka panggonan vacation iku ora soko sampeyan mung ngeruk mati dhaftar ember Panjenengan. Sampeyan bisa bali menyang Italia maneh lan maneh lan isih ora cukup saka tanah picturesque iki lan rego karcis éca sawijining, nor