Waktos Maca: 6 menit Salah sahiji hal pangalusna ngeunaan Italia salaku tujuan pakansi téh yén éta moal hal anjeun bisa kalayan gampang ngeruk kaluar daptar LIPI Anjeun. Anjeun tiasa balik deui ka Itali deui jeung deui sarta tetep teu boga cukup lahan picturesque ieu sareng ongkosna nikmat na, nor