Kanggo lelungan sing kelakon bisa kasengsem ing olahraga, touring Inggris pertandingan Liga bisa dadi pengalaman khusus. Nalika sawetara tim munggah lan tiba saka Liga saben mangsa, tegesipun tau persis padha kaping pindho ing saurutan, it’s always