Pikeun travelers anu lumangsung bisa museurkeun olahraga, touring Inggris pikeun patandingan Premier League tiasa janten pangalaman husus. Bari sababaraha tim naek ka na turun tina liga tiap musim, hartina éta pernah persis sarua dua kali dina urutan, éta salawasna…