Buku A Train tiket
AYEUNA

nu ngarang: David Bernstein

EU Pikeun Investasi Milyaran Euro Di Éropa Travel Ku Kareta

EU geus diusulkeun pikeun investasi € 1 milyar dina karéta keur naekeun perjalanan Éropa, investasi ieu bakal ngagabungkeun kalawan waragad umum jeung swasta. Sakabehna, total investasi bakal ngaleuwihan € 4,5 miliar. investasi bakal datangna ngaliwatan grup waragad disebut Nyambungkeun fasilitas Éropa. Pondokna, éta waragad bakal…

Don't leave without a present - Get Coupons and News !